«Έκανα χάρη στα άλλα κορίτσια που έφυγα»: Η Κότυ προβλέπει την νικήτρια του GNTM

Κατερίνα Μπούσιου
«Έκανα χάρη στα άλλα κορίτσια που έφυγα»: Η Κότυ προβλέπει την νικήτρια του GNTM

«Γουστάρω την πάρτη μου. Είμαι proud για εμένα». Το φαβορί του GNTM μιλά για την τελική τριάδα και δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στην Αλεξία. 

Αν η Κότυ ή Coty αν την προτιμάτε, δεν είχε πάθει το στραβοπάτημα στον τελικό, σήμερα το βράδυ η Βίκυ Καγιά θα την είχε προσφωνήσει ως την νέα νικήτρια του GNTM. Δεν ήταν μόνο για τους κριτές το μεγάλο φαβορί, αλλά και για το κοινό που επίσης ψηφίζει για να βγει η νικήτρια. Σήμερα το πρωί μοιράστηκε τις σκέψεις της για την ατυχία της να αποχωρήσει και προβλέπει την νικήτρια. Και για έναν πολύ σημαντικό λόγο όπως δήλωσε.

Με το γνωστό της χιούμορ και την ωμό ρεαλισμό της, η Κότυ μίλησε για happy accident και για την κάθαρση μετά το συμβάν του ημιτελικού.

«Ξενέρωσα και νευρίασα»

Όλους αυτούς τους μήνες στο GNTM, η Κότυ δεν έβαλε ποτέ φίλτρο στις σκέψεις και τα λόγια της. Το ίδιο έκανε και σήμερα μιλώντας στο Breakfast@star. Η πρώτη ερώτηση από την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου, αφορούσε το πως ένιωσε μετά το μικρό διάστρεμμα που έπαθε στο catwalk του ημιτελικού.

https://www.instagram.com/p/CmcpJLRKUfv

Και όπως είπε χαρακτηριστικά: «Είμαι πολύ συναισθηματική. Δεν έχει να κάνει ότι δεν βγήκα πρώτη ή ότι δεν πήγα στον τελικό. Εμένα όμως, δεν μου αρέσει η έκφραση «Όλα για κάποιο λόγο γίνονται». Είχα βάλει στόχους, ήθελα να βγω νικήτρια, αλλά πολλές φορές δεν πάνε τα πράγματα όπως θέλεις. Γίνεται το happy accident και ήταν μία μικρή κάθαρση. Ξενέρωσα και νευρίασα, αλλά δεν ρωτάω γιατί δεν έγινε. Εννοείται πως έκανα τη χάρη στα άλλα κορίτσια και έφυγα. Γουστάρω την πάρτη μου και με αυτά που κάνω, είμαι proud για τον εαυτό μου».

Οι παρουσιαστές της εκπομπής την ρώτησαν αν καταρχάς έχει ψηφίσει και τι προβλέπει να γίνει σήμερα στον μεγάλο τελικό. Και απάντησε το αναμενόμενο. Πως η Αλεξία θα είναι η νικήτρια. Αυτό λένε άλλωστε και οι τελευταίες πληροφορίες: «Ναι, έχω ψηφίσει. Είμαι η τελευταία που θα κρίνει ποια θα πρέπει να βγει νικήτρια, αλλά πιστεύω για εμένα θα ήθελα να το πάρει η Αλεξία, γιατί την αγαπώ. Την έκανα φίλη μου την στιγμή που όλοι οι άλλοι την είχαν βάλει στην άκρη».

Τα προγνωστικά για τον τελικό του GNTM 5 θέλουν νικήτρια την Αλεξία αλλά η Κότυ είπε την αλήθεια