Παρελθόν αποτελεί ο Pete Davidson για την Emily Ratajkowski- Τα καυτά φιλιά με τον Jack Greer

Παρελθόν αποτελεί ο Pete Davidson για την Emily Ratajkowski- Τα καυτά φιλιά με τον Jack Greer

To διάσημο μοντέλο συνεχίζει να ψάχνει τον ιδανικό σύντροφο και όλα δείχνουν πως βρίσκεται σε καλό δρόμο.

Πριν λίγους μήνες η Emily Ratajkowski και ο Sebastian Bear McClard ανακοίνωσαν τον οριστικό χωρισμό τους, με την είδηση να σκάει σαν κεραυνός εν αιθρία. Το πρώην ζευγάρι είχε παντρευτεί το 2018 ενώ το 2021 απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, τον γιο τους Sylvester Apollo.

Η Emrata είναι ερωτευμένη ξανά

Το 31χρονο μοντέλο έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική της ζωή και δεν σταματά να βγαίνει έξω με φίλους και φυσικά να φλερτάρει. Πριν λίγες εβδομάδες η «Emrata» είχε ένα σύντομο ειδύλλιο με τον κωμικό (και πρώην της Kim Kardashian), Pete Davidson ωστόσο οι νέες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν την δείχνουν να ανταλλάζει καυτά φιλιά με τον καλλιτέχνη, Jack Green.

Ο Pete Davidson βγαίνει με την Emily Ratajkowski αλλά το μυαλό του όλο στην Kim Kardashian είναι

Το ερωτευμένο ζευγάρι αδιαφορούσε για τα αδιάκριτα βλέμματα και ήταν ιδιαίτερα διαχυτικοί.

https://www.instagram.com/p/CmgYpcgtJ-r

Πηγή από το στενό περιβάλλον του μοντέλου τόνισε: «Δεν δεσμεύεται με κανέναν και δεν έχει σκοπό να κάνει σχέση. Αυτή τη στιγμή, αφήνει τον εαυτό της να απολαύσει την ελευθερία της».

H Emily Ratajkowski μίλησε για το διαζύγιο

Για τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο με τον DJ Orazio Rispo, το μοντέλο δήλωσε: «Δεν είμαι σε κανένα dating app. Αλλά δώσε μου χρόνο, έχω βγει ραντεβού. Ήταν πάντα δύσκολο για μένα να βγω ραντεβού με κάποιον και να σκεφτώ αν μου άρεσε ή δεν μου άρεσε. Θα σκεφτόμουν πώς με αντιλαμβάνονταν, τι σήμαινε, τι ήθελε από μένα, τι σήμαινε για την αυτοεκτίμησή μου».

«Νιώθω όλα τα συναισθήματα. Νιώθω θυμό, θλίψη, ενθουσιασμό, χαρά. Νιώθω αισιοδοξία. Κάθε μέρα είναι διαφορετική. Το μόνο που ξέρω είναι ότι νιώθω όλα αυτά τα πράγματα, γεγονός που είναι ωραίο, γιατί με κάνει να πιστεύω ότι είμαι καλά. Θα είμαι καλά», είπε το 31χρονο top model.

Το ραντεβού με τον Dj Orazio Rispo

Το διάσημο μοντέλο χώρισε πριν από περίπου 5 μήνες μετά τις φήμες περί απιστίας του συζύγου της, Sebastian Bear-McClard. Τον τελευταίο καιρό φήμες την ήθελαν να βρίσκεται σε σχέση με τον Brad Pitt ωστόσο όλα δείχνουν πως αυτό δεν ισχύει.

Πριν από μερικές ημέρες κυκλοφόρησαν φωτογραφίες που απεικονίζουν την Emily Ratajkowski να περπατά χέρι-χέρι στη Νέα Υόρκη με τον Dj Orazio Rispo. Το διάσημο μοντέλο έδειχνε στα καλύτερά του και δεν δίστασε να ανταλλάξει παθιασμένα φιλιά με τον αγαπημένο της.

Ντυμένη με casual διάθεση και άκρως χαμογελαστή η 31χρονη απόλαυσε στο έπακρο το ραντεβού με τον αγαπημένο της. Το ζευγάρι δείπνησε στον εξωτερικό χώρο γνωστού εστιατορίου, ήπιε cocktails και δεν σταμάτησε να ανταλλάσσει τρυφερά βλέμματα.

Ο φημολογούμενος δεσμός με τον Brad Pitt

Tον περασμένο Αύγουστο το μοντέλο και ηθοποιός είχαν έρθει αρκετά κοντά, πυροδοτώντας τις φήμες που τους ήθελαν μαζί. Η 31χρονη είχε δειπνήσει με τον ηθοποιό σε γνωστό εστιατόριο στο Παρίσι και έπειτα fans τους τους εντόπισαν σε ένα μπαρ στη Νέα Υόρκη. Ο Τύπος έκανε τότε λόγο για ένα φλογερό ειδύλλιο, το οποίο ωστόσο δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ.

Ο χωρισμός με τον Sebastian Bear και οι προσπάθειες για επανασύνδεση

Η τελευταία κοινή εμφάνιση του πρώην ζευγαριού ήταν στις 27 Μαΐου του 2021. Oι πρώτες φήμες για την κρίση στον γάμο τους, ήρθαν μετά τις δημόσιες εμφανίσεις της Emily με τον ενός έτους γιο της, Apollo, χωρίς τον σύζυγό της.

«Την απάτησε. Το έχει κάνει αρκετές φορές», αναφέρει πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού στην Page Six, ενώ σε ρεπορτάζ του People σημειώνεται: «Χώρισαν πρόσφατα. Ήταν απόφαση της Emily. Θα είναι καλά. Εστιάζει στον γιο της».

https://www.instagram.com/p/B5SCV61hL05

«Ο Sebastian την παρακαλά να του δώσει μία δεύτερη ευκαιρία», υποστηρίζουν άτομα από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού σύμφωνα με την Page Six. O Bear συνεχίζει να φορά κανονικά την βέρα του, το λαμπερό μοντέλο όμως την έχει αποχωριστεί εδώ και καιρό. Κάποιοι από τους στενούς τους φίλους, είχαν ακόμη ελπίδες για την επανένωσή τους, αφού η Emily δεν φερόταν να έχει καταθέσει (επίσημα τουλάχιστον) αίτηση διαζυγίου. Όμως σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα, αυτό θα συμβεί πολύ σύντομα.

Το top model και ο παραγωγός παντρεύτηκαν τον Φεβρουάριο του 2018 και δεν έχουν ακόμη μιλήσει δημοσίως για τον χωρισμό τους. Ωστόσο, μια πηγή δήλωσε στο «Us» ότι ο 34χρονος δεν είναι ακόμη έτοιμος να εγκαταλείψει τις προσπάθειες επανασύνδεσης.

«Ο Sebastian προσπαθεί για μια δεύτερη ευκαιρία με την Emily, αλλά εκείνη δεν θέλει να ξανασμίξουν», δήλωσε μια δεύτερη πηγή στο «Us», σημειώνοντας ότι το «περιστατικό απιστίας» συνέβαλε καθοριστικά στον χωρισμό τους

Πηγή κεντρικής: Emrata