Η Drew Barrymore θα κάνει στις κόρες της το ωραιότερο χριστουγεννιάτικο δώρο

Η Drew Barrymore θα κάνει στις κόρες της το ωραιότερο χριστουγεννιάτικο δώρο
Invision

H 47χρονη ηθοποιός βρήκε τον καλύτερο τρόπο για να μάθει στα παιδιά της πως οι γιορτές είναι οικογενειακή υπόθεση.

H Drew Barrymore είναι μια από τις πιο τρυφερές μαμάδες του Hollywood αφού τρέφει μεγάλη αδυναμία στις 2 κόρες που απέκτησε με τον πρώην σύζυγό της, Will Kopelman.

H Drew Barrymore είναι η μαμά που όλες θα θέλαμε να έχουμε

H Χολυγουντιανή σταρ ακολουθεί μια ιδιαίτερη χριστουγεννιάτικη παράδοση, αποφεύγοντας να αγοράζει δώρα στα παιδιά την γιορτινή περίοδο. Αντ’ αυτού τους χαρίζει μια μοναδική εμπειρία την ημέρα των Χριστουγέννων, θέλοντας να τους ανοίξει τους ορίζοντες.

Η 47χρονη ηθοποιός μίλησε στο Travel + Leisure και αποκάλυψε πως τα Χριστούγεννα δεν της αρέσει να αγοράζει δώρα για τις κόρες της, καθώς προτιμάει να πηγαίνουν όλες μαζί ένα ταξίδι.

https://www.instagram.com/p/CmZiOe5u08v

«Κάθε Χριστούγεννα πηγαίνουμε πάντα κάποιο ταξίδι. Δεν τους παίρνω δώρα, τα οποία νομίζω ότι στην ηλικία τους δεν τα λατρεύουν ιδιαίτερα. Νομίζω ότι είναι καλύτερα να θυμόμαστε ένα μέρος, τις φωτογραφίες και την εμπειρία και αυτό θέλω να τους δίνω ως δώρο», ανέφερε η Barrymore εξηγώντας στη συνέχεια πως φροντίζει να κάνει δώρα στις κόρες της τον υπόλοιπο χρόνο.

«Παίρνουν πολλά πράγματα κατά τη διάρκεια του έτους, οπότε δεν είμαι σαν μια περίεργη, αυστηρή, ψυχρή μαμά που λέει: "Δεν παίρνετε δώρα!". Απλά νιώθω ότι ένα καλύτερο δώρο θα ήταν μια ανάμνηση ζωής. Θα προτιμούσα να επενδύσω σε αυτό παρά σε ένα κουκλόσπιτο ή κάτι τέτοιο. Όλα εξισορροπούνται και είναι μια χαρά" δήλωσε, επισημαίνοντας πως η απόφαση της αυτή έχει πλέον μετατραπεί σε χριστουγεννιάτικη παράδοση στο σπίτι τους», δήλωσε η ηθοποιός.

H Drew Barrymore έχει αγόρι ξανά μετά από έξι ολόκληρα χρόνια

Η viral ανασκόπηση της χρονιάς

H ηθοποιός διανύει μια πολύ καλή περίοδο και αυτό φαίνεται και στην ανασκόπηση που έκανε για τη χρονιά που σε λίγες ημέρες φθάνει στο τέλος της.

https://www.instagram.com/p/CmcFgHpByWm

Η Barrymore δημοσίευσε ένα βίντεο με τις καλύτερες στιγμές του 2022 και σίγουρα έχει πολλές καλές στιγμές να μνημονεύσει. Στο βίντεό της βλέπουμε αρκετά στιγμιότυπα από το talk show της, “The Drew Barrymore Show”, το οποίο παρουσιάζει από το 2020.

Πρόσφατα, η πρωταγωνίστρια της μικρής οθόνης αποκάλυψε ότι άρχισε να βγαίνει ξανά, αφού συνειδητοποίησε ότι αισθανόταν πολύ άνετα να είναι μόνη.

«Επειδή έχουν περάσει τόσα χρόνια, άρχισα να ανησυχώ λίγο, σαν να είμαι πολύ καλή στο να είμαι μόνη», τόνισε.

Πηγή κεντρικής: apimages.com