«Είπα να με φροντίσω λίγο»: Η Σοφία Αλιμπέρτη έκανε μη χειρουργικό λίφτινγκ & έδειξε τη διαδικασία

«Είπα να με φροντίσω λίγο»: Η Σοφία Αλιμπέρτη έκανε μη χειρουργικό λίφτινγκ & έδειξε τη διαδικασία
Instagram

«Ανυπομονούσα γι΄ αυτό το ραντεβού περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, γι' αυτό ανέβηκα και στην Αθήνα».

Η Σοφία Αλιμπέρτη είναι μία από τις πιο όμορφες παρουσίες που έκαναν ποτέ το πέρασμά τους στην ελληνική τηλεόραση και το γεγονός πως δεν διψάει για δημοσιότητα, αυτό αποτελεί έναν έξτρα λόγο που έχει λείψει στο κοινό. Τα τελευταία χρόνια, η ηθοποιός πήρε μια απόφαση ζωής μένοντας μόνιμα στην Πάρο όπου και δραστηριοποιείται επιχειρηματικά.

Είναι ωραίο να μεγαλώνεις όπως θέλεις. Και ξέρεις κάτι; Η Σοφία Αλιμπέρτη μεγαλώνει τέλεια

Στα πιο beauty νέα της Σοφίας, και πρόσφατα είδαμε την αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της καθώς πλέον είναι πιο ξανθιά ποτέ. Η ίδια έχει πει σε συνέντευξή της ότι έχει αποφασίσει να μεγαλώνει όμορφα και φυσικά κάνοντας πολλές γυναίκες να της βγάλουν το καπέλο. Κρατώντας μία ισχυρή επαφή με το κοινό της στο Instagram, η ηθοποιός και παρουσιάστρια, είπε μέσα από το λογαριασμό της πως θέλησε να φροντίσει λίγο τον εαυτό της ενόψει εορτών. Έτσι, ήρθε για λίγες ημέρες στην Αθήνα και επισκέφτηκε το πλαστικό χειρουργό, με τον οποίο έκανε ένα μη χειρουργικό λίφτινγκ ή αλλιώς ότι πιο σύγχρονο υπάρχει στην πλαστική χειρουργική. Ανεβάζοντας ένα βίντεο στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης είπε μεταξύ άλλων για την απόφασή της.

«Ανυπομονούσα γι΄ αυτό το ραντεβού περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, γι' αυτό ανέβηκα και στην Αθήνα. Ο γιατρός μου θα μου κάνει μια θεραπεία η οποία είναι η πιο σύγχρονη στη μη επεμβατική πλαστική χειρουργική. Θα κάνουμε μη χειρουργικό λίφτινγκ, για ανόρθωση στις παρειές», είπε ανάμεσα σε άλλα.

Μία ενδεικτική εικόνα από τη θεραπεία:

unknown_322419549_702496121506353_5937919732288602442_n.jpg

Μένοντας πιστή στη φυσικότητά της που τόσο υποστηρίζει, η Σοφία είναι πιο φρέσκια αλλά και πιο ακομπλεξάριστη από ποτέ.

Η έκθεση του Μιχαήλ Βαρθακούρη και η νέα ζωή της Σοφίας Αλιμπέρτη στην Πάρο

Πιο ξανθιά από ποτέ

O λογαριασμός της Σοφίας στο Instagram είναι πάντα μία καλή ιδέα για θετικά vibes και όμορφες εικόνες. Σε ένα από τα πιο πρόσφατα σταθερά post της, η Σοφία ποζάρει πιο ξανθιά από ποτέ, με λευκό φόρεμα και δίχως παπούτσια δίνοντάς μας το καλύτερο πλάνο για το πόσο όμορφα κυλάει η ζωή στην Πάρο. Η ηθοποιός, που στο μυαλό μας είναι πάντα ταυτισμένη ως μελαχρινή, πήρε την απόφαση να αλλάξει τα μαλλιά της, και η αλήθεια είναι πως το νέο της hair look, τη φωτίζει και την κολακεύει.

https://www.instagram.com/p/Cjaep9PInvK