Το σπίτι της Σοφίας Αλιμπέρτη στην Πάρο δικαιολογεί γιατί θέλει να είναι διαρκώς εκεί

Το σπίτι της Σοφίας Αλιμπέρτη στην Πάρο δικαιολογεί γιατί θέλει να είναι διαρκώς εκεί

Πριν από έναν χρόνο, η 57χρονη ηθοποιός μίλησε στη Φαίη Σκορδά για την αλλαγή επαγγελματικού προσανατολισμού (πριν επιστρέψει την περασμένη σεζόν μετά από χρόνια απουσίας), τα 7 χρόνια άγνωστης σχέσης, τα παιδιά της και τον Γιάννη Πάριο. 

H Σοφία Αλιμπέρτη είχε αποτραβηχτεί για αρκετά χρόνια από τα φώτα της δημοσιότητας. Τον Οκτώβριο του 2022 και λίγο πριν επιστρέψει με την εκπομπή «Ζήσε αλλιώς» στον ΑΝΤ1, η δημοφιλής ηθοποιός είχε υποδεχθεί τη Φαίη Σκορδά και το «Πρωινό μας» στην Πάρο όπου οι δύο γυναίκες είχαν μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση εφ' όλης της ύλης.

Η 57χρονη αναφέρθηκε τότε, μεταξύ άλλων, στον Γιάννη Πάριο, στα παιδιά της, στην «πατρίδα» της, το επιχειρηματικό της εγχείρημα στο νησί, αλλά και στους λόγους που την έκαναν να εγκαταλείψει τον χώρο της τηλεόρασης για πολλά χρόνια.

Η ζωή της στην Πάρο

Μιλώντας για τον Γιάννη Πάριο και την αγάπη της για την Πάρο, η Σοφία Αλιμπέρτη ανέφερε: «Χωρίς θάλασσα γύρω μου εγώ δεν μπορώ. Στον Πάριο εκτός από τα παιδιά μας χρωστάω το ότι έκανα πατρίδα την Πάρο».

Μιχαήλ Άγγελος Βαρθακούρης: Η σπάνια εμφάνιση στην συναυλία του πατέρα του Γιάννη Πάριου

«Ήθελα να δω αρχικά πως θα είναι η ζωή μου εδώ στην Πάρο. Μου αρέσει η ζωή εδώ έχει μια ποιότητα, εδώ και το τίποτα έχει ποιότητα, ενώ στην Αθήνα το τίποτα μεταφράζεται σε άγχος, στρες, μεγεθύνονται όλα. Εδώ αλλάζουν οι ρυθμοί σου, τα θέλω σου. Το ήθελα πάντα να εγκατασταθώ εδώ. Μόνιμα στην Πάρο μένω τα τελευταία τρία χρόνια. Από το 2014 πάω κι έρχομαι σιγά σιγά για να δω πώς είναι η καθημερινότητά μου εδώ, δεν βαριέμαι. Δεν μου λείπει καθόλου η Αθήνα επίσης. Συνηθίζω να λέω ότι εδώ και το τίποτα έχει ποιότητα, ενώ στην Αθήνα το τίποτα μεταφράζεται σε άγχος και στρες. Πριν ζούσα στην Αθήνα, δεν κυκλοφορούσα και πολύ και γι’ αυτό πίστευαν ότι είμαι στην Πάρο», συμπλήρωσε η ηθοποιός.

«Πιο καταπιεσμένος άνθρωπος από μένα όσον αφορά στο τραγούδι δεν υπάρχει. Είχαν έναν άντρα που μόλις άνοιγα το στόμα μου μού έλεγε «σταμάτα σε παρακαλώ», τον ενοχλούσε στ’ αφτιά του.και τώρα τρώω μπούλινγκ από τον μικρό. Δεν ξέρω αν θα επιστρέψω στην τηλεόραση. Ειλικρινά δεν ξέρω. Υπάρχουν κάποιες στιγμές που μου λείπει η επικοινωνία μου με τον κόσμο. Τελικά ήρθα στην Πάρο. Θα μπορούσα να επιστρέψω πίσω από τις κάμερες», συμπλήρωσε η όμορφη Σοφία.

https://www.instagram.com/p/CiKYy8QoZIX

Για την απόφασή της να αλλάξει επαγγελματικό προσανατολισμό η Σοφία Αλιμπέρτη δήλωνε τον Οκτώβρη του 2022: «Δεν με τρομάζουν τα γηρατειά, δεν με τρομάζουν πολλά πράγματα, αλλά με τρομάζει το να μην είμαι δημιουργική, αυτό μου δημιουργεί έναν πανικό. Έπρεπε να βρω κάτι για να μπορώ να είμαι εδώ. Άνοιξα ένα μαγαζί αλλά ήταν μεγάλο λάθος. Ήταν all day που σημαίνει έπρεπε να ήσουν εκεί πολλές ώρες το 24ωρο, με πολλές ευθύνες, χωρίς καμιά βοήθεια και με ένα κράτος που ένιωθα ότι… σε τιμωρεί αν έχεις μαγαζί. Κατάφερα να το δώσω φέτος».

«Όταν σταμάτησα την τηλεόραση είπα: Θέλω να ζήσω. Δεν μπορούσα να πάω σε μια παραλία και ήταν ο paparazzi πίσω από τον θάμνο, ήμουν από 12 ετών στην τηλεόραση, φτάνει».

«Τότε με την περιβόητη μεταγραφή γινόταν της τρελής. Φοβήθηκαν και τα παιδιά γιατί δεν ξέραμε ποιος παρακολουθεί πάνω ένα μήνα το σπίτι. Πήρα την αστυνομία, δεν μπορούσε να κάνει κάτι. Μία μέρα αποφάσισα να τον χτυπήσω με το αυτοκίνητο, προκειμένου να έρθει η αστυνομία και να μάθω τα στοιχεία του. Ήμουν απεγνωσμένη! Ένα μήνα να ζεις με αυτόν τον φόβο, να μην ξέρεις ποιος είναι έξω από το σπίτι σου; Δεν τον χτύπησα όμως, τη γλίτωσε. Δεν τον πρόλαβα», είπε με χιούμορ η ηθοποιός.

Η αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή

Σχολιάζοντας όσα έχουν γραφτεί κατά καιρούς για την προσωπική της ζωή, η Σοφία Αλιμπέρτη αναφέρθηκε στη μακροχρόνια σχέση της που δεν είδε ποτέ το φως της δημοσιότητας.

«Είχα σχέσεις που δεν τις έμαθε ποτέ κανείς. Οριακά η δική μου γενιά δεν είχε αυτή την ευκολία με τα social (…) Είχα σχέση 7 χρόνια και δεν μαθεύτηκε ποτέ, μόνο όταν τελείωσε. Έχουν γράψει για μένα πράγματα που δεν τα έχω ζήσει ποτέ και δεν τους ξέρω κιόλας τους ανθρώπους και πράγματα που έχω ζήσει, δεν τα έχει πάρει κανείς χαμπάρι. Δεν έβγαζα αυτή τη θηλυκότητα. Ήμουν πάντα το κορίτσι της διπλανής πόρτας. Ήθελα τον χρόνο μου. Ωστόσο, είμαι μια χορτάτη γυναίκα, η οποία αγαπήθηκε και αγάπησε, έπεσε για τον έρωτα στα πατώματα», αποκάλυψε η Σοφία Αλιμπέρτη.

«Όταν μπήκα στην εμμηνόπαυση αισθάνθηκα για πρώτη φορά στη ζωή μου μια απίστευτη αίσθηση γαλήνης και ελευθερίας. Αυτό, αυτή τη στιγμή που μιλάμε, εγώ δεν το αλλάζω με τίποτα. Για πρώτη φορά νιώθω ότι ανήκω εγώ σε εμένα. Δεν με παρασύρει καμία ορμόνη και κανένα συναίσθημα. Όχι, δεν υπάρχει ερωτική επιθυμία», παραδέχθηκε η ηθοποιός στην Φαίη Σκορδά.

Η ηθοποιός έχει μια υπέροχη σχέση με τους γιους της (Μιχαήλ και Νικόλας) και τόνισε: «Δε χρειάζεται να πεθάνω για να δω αν με αγάπησαν τα παιδιά μου, το έχουν δείξει ήδη».

Πηγή κεντρικής: NDP