Ένα απλό συμπέρασμα από το νέο βίντεο του Κωνσταντίνου Βασάλου με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Ένα απλό συμπέρασμα από το νέο βίντεο του Κωνσταντίνου Βασάλου με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη
Instagram

Λίγο πριν το All Star Survivor το ζευγάρι έκανε μία «ηχηρή» δήλωση. 

Αντίστροφα μετρούν ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη για να βρεθούν στον Άγιο Δομίνικο καθώς το All Star Survivor κάνει πρεμιέρα στις οθόνες μας στις 8 Ιανουαρίου 2023. Με όλα τα προγνωστικά να θέλουν το ριάλιτι επιβίωσης να σημειώνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης, οπωσδήποτε το δίδυμο Κωνσταντίνος-Ευρυδίκη αποτελεί δυνατό χαρτί της παραγωγής ως προς το κομμάτι του ενδιαφέροντος.

Το γεγονός πως οι δυο τους φαίνεται να έχουν χωρίσει έπειτα από 5 χρόνια σχέσης, με την αθλητικογράφο να φέρεται να έχει προχωρήσει τη ζωή της, δημιουργεί έτσι κι αλλιώς περιέργεια για το τι συμβαίνει μεταξύ τους. Η αλήθεια είναι πως οι δυο τους δεν είναι πλέον μαζί, ίσως έχουν πάρει τον χρόνο τους ώστε να επαναξιολογήσουν τα πράγματα μεταξύ τους, πάντως ένα είναι το σίγουρο: διατηρούν άψογες σχέσεις και εξακολουθούν να μένουν κάτω από την ίδια στέγη στη Μεταμόρφωση.

Μάλιστα, δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως οι νυν παίκτες του νέου Survivor πέρασαν μαζί την ημέρα των Χριστουγέννων επιβεβαιώνοντας για ακόμα μία φορά πως αυτά που τους ενώνουν είναι πολλά περισσότερα από αυτά που τους χωρίζουν.

Όπως θα δεις παρακάτω, ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έκαναν Χριστούγεννα μαζί με τους Fipster, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Μαρία Σολωμού, Mente Fuerte, Κατρίνα Τσάνταλη, Βάλια Χατζηθεοδώρου.

Survivor All Star: Οι ομάδες και τα ζευγάρια - Άλλοι πάνε ερωτευμένοι & άλλοι θα βρεθούν χωρισμένοι;

321962866_949541656027299_7534753934886178550_n.jpg

Σε βίντεο που ανέβασε ο γυμναστής Κωνσταντίνος Βασάλος την ώρα που η παρέα έπαιζε ένα παιχνίδι, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη φαίνεται να κάθεται στον απέναντι καναπέ.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ετοιμάζει βαλίτσες για Survivor και το μήνυμά της τα είπε όλα

Βασάλος και Βαλαβάνη έχουν ένα από τα πιο cozy σπίτια

Το πρώην(;) ζευγάρι και τα κατοικίδιά τους μένουν σε ένα μοντέρνο σπίτι στα Βόρεια προάστια, το οποίο έχουν διακοσμήσει σύμφωνα με το προσωπικό τους γούστο και στυλ. Όπως μπορούμε να διακρίνουμε στις αναρτήσεις τους οι nude και κυρίως μπεζ αποχρώσεις έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο σαλόνι τους. H ανακαίνιση που έκαναν έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα, με το σπίτι τους να είναι ωραιότερο από ποτέ. Τα ανοιχτόχρωμα χρώματα δίνουν αίσθηση ηρεμίας στον χώρο και δένουν αρμονικά μεταξύ τους.

Ο μεγάλος γκρι καναπές αποτελεί το σημείο κατατεθέν του σαλονιού και δεν είναι λίγες οι φορές που το ζευγάρι τον επιλέγει για να φωτογραφηθεί στον φακό.

Τα ξύλινα έπιπλα (τραπέζι, σκρίνιο κ.ά) σε σκούρο καφέ χρώμα δίνουν minimal vibes ενώ οι Βούδες που υπάρχουν σε διάφορα μεγέθη, οι μαύρες γλάστρες και ο καθρέφτης με ξύλινο περίγραμμα ολοκληρώνουν επιτυχώς τη διακόσμηση του χώρου. Η ιδιαίτερη τεχνοτροπία στα πλακάκια και ο κρυφός φωτισμός κάνουν τη διαφορά.

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις περισσότερες φωτογραφίες μέσα από το μοντέρνο σπίτι.