Ο Αλέξανδρος Τζόρβας με το που «κρέμασε» τα παπούτσια του έφτιαξε τον δικό του παράδεισο στη Λακωνία

Ο Αλέξανδρος Τζόρβας με το που «κρέμασε» τα παπούτσια του έφτιαξε τον δικό του παράδεισο στη Λακωνία

Ο τερματοφύλακας της Εθνικής, Αλέξανδρος Τζόρβας, τα παράτησε όλα και μοιράζει τη ζωή του ανάμεσα σε Αθήνα και Λακωνία, μαζί με τη σύζυγό του Χρυσαυγή Ατσιδάκου, και τα 2 παιδιά τους, την Ίριδα και τον Μάξιμο. 

Έζησε τις καλές εποχές του ποδοσφαίρου. Ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού κι έφτασε να παίζει στην Εθνική, σε θέση τερματοφύλακα, με προπονητή τον Ότο Ρεχάγκελ. Και παρά τη δόξα και την αναγνωρισιμότητα, ο Αλέξανδρος Τζόρβας αποφάσισε να αφήσει πίσω του τα φώτα της δημοσιότητας και να μοιράσει τη ζωή του ανάμεσα σε Αθήνα και Λακωνία.

Ο 42χρονος αθλητής, μαζί με τη σύζυγό του, Χρυσαυγή Ατσιδάκου, και τα 2 παιδιά τους ζουν στην πρωτεύουσα, όμως πηγαινοέρχονται συχνά στον δικό τους παράδεισο, όπου καλλιεργούν κτήματα με ελιές.

Στη μεζονέτα του Σάκη Ρουβά & της Κάτιας Ζυγούλη τα παιδιά είχαν τον πρώτο λόγο στον στολισμό

https://www.instagram.com/p/C1htz_vogC2/

Η νέα ζωή του Αλέξανδρου Τζόρβα στη Λακωνία με την οικογένειά του

Με τη δικηγόρο και δημοσιογράφο σύζυγό του, Χρυσαυγή Ατσιδάκου, και τα 2 παιδιά τους, την Ίριδα και τον Μάξιμο, πηγαινοέρχεται στη Λακωνία τα τελευταία χρόνια ο ποδοσφαιριστής, Αλέξανδρος Τζόρβας. Ο 40χρονος έχει δηλώσει σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Τώρα ό,τι συμβαίνει»: «Σήμερα ασχολούμαι με τα 200 στρέμματα γης, τα οποία είναι όλα ιδιόκτητα και όλα κυριολεκτικά από τα χέρια μου. Καλλιεργούν και τα παιδιά μου, ο Μάξιμος και η Ίρις».

«Τα παιδιά μου μαθαίνουν όλη τη διαδικασία από την αρχή. Γενικότερα, θέλω τα παιδιά μου να έχουν μια επαφή με τη γη. Ζούμε στην Αθήνα, τα παιδιά πηγαίνουν κανονικά στο σχολείο τους, απλά συχνά κάνουμε αυτή τη διαδρομή και βρισκόμαστε στις καλλιέργειές μας στη Λακωνία», δήλωσε πέρσι ο Αλέξανδρος Τζόρβας σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές του εμφανίσεις.

https://www.instagram.com/p/CmmSiLOo12j

«Σταμάτησα με πλήρη συνείδηση το ποδόσφαιρο. Τους πρώτους 10 μήνες πέρασα ένα σοκ, αφού για πάρα πολλά χρόνια ζούσα στα γήπεδα και στις προπονήσεις. Αρχικά, δεν μπορούσα να ελέγξω τον εαυτό μου. Αφού σταμάτησα με το ποδόσφαιρο, έμεινα για 10 μήνες στο σπίτι με τα παιδιά, κάπου εκεί σκέφτηκα πως έπρεπε να κάνω το επόμενο βήμα», είχε δηλώσει ο Αλέξανδρος Τζόρβας.

https://www.instagram.com/p/CwLJn6uI6bs/

Σήμερα, στα 40 του χρόνια, ο Αλέξανδρος Τζόρβας ζει μια πιο ήσυχη ζωή, μακριά από τα γήπεδα. Κάνοντας μια αναζήτηση στα social media του, θα παρατηρήσεις ότι συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες από τα κτήματά του στη Λακωνία, εκεί όπου έχει βρει τη δική του γαλήνη με την οικογένειά του.

Η καριέρα του Αλέξανδρου Τζόρβα και ο έρωτας με τη Χρυσαυγή Ατσιδάκου

Ο Αλέξανδρος Τζόρβας ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού. Το καλοκαίρι του 2007 πήρε μεταγραφή στον ΟΦΗ και στη συνέχεια πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις, που είχαν ως αποτέλεσμα την πρόταση από την Εθνική Ελλάδας και από τον ομοσπονδιακό προπονητή, Ότο Ρεχάγκελ.

Το επόμενο καλοκαίρι (2008) επέστρεψε στον Παναθηναϊκό και την επόμενη τριετία καθιερώθηκε ως βασικός. Στο ξεκίνημα της προετοιμασίας για την περίοδο 2011-12, μετά την αποχώρηση του Τζιμπρίλ Σισέ και του Ζιλμπέρτο Σίλβα, έγινε ο τρίτος αρχηγός της ομάδας, προσωρινά όμως καθώς στις 26 Αυγούστου 2011 αποχώρησε. Ακολούθησαν συμμετοχές του σε διάφορες άλλες ομάδες του εξωτερικού, αλλά και της Ελλάδας, ενώ υπερασπίστηκε πρώτη φορά την εστία της Εθνικής Ελλάδος στον φιλικό αγώνα εναντίον της Ιταλίας (1-1), στις 19 Νοεμβρίου 2008. Έπειτα, συμμετείχε στην αποστολή της Ελλάδας στο Euro 2008, στο Μουντιάλ του 2010 στη Νότια Αφρική, όπου αγωνίστηκε βασικός και στους 3 αγώνες, καθώς και στο Euro 2012.

Κάπου ανάμεσα σε όλες αυτές τις επιτυχίες του, γνώρισε και τη Χρυσαυγή Ατσιδάκου με την οποία και παντρεύτηκε στις 12 Ιουλίου 2011, στο εκκλησάκι του Αγίου Δημητρίου του Λαμπαδιάρη στο Θησείο. Μαζί απέκτησαν 2 παιδιά, την Ίριδα και τον Μάξιμο, με την οικογενειακή τους ευτυχία να στεγάζεται σε ένα υπέροχο και πολύ ζεστό σπίτι, όπως θα δεις στην gallery.

Η Χρυσαυγή Ατσιδάκου ξεκίνησε αρχικά την επαγγελματική της πορεία ως δικηγόρος – δημοσιογράφος, ενώ το 2019 έγινε διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια στο Υπουργείο Δικαιοσύνης και το 2020 Συμβολαιογράφος Αθηνών. Επίσης, διετέλεσε Αναπληρώτρια Γραμματέας Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων ΝΔ και Επικεφαλής Λακωνίας στο Ελληνικό Τμήμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης Γυναικών.