Ιωάννα Λίλη-Θοδωρής Ζαγοράκης: Το ζεστό σπίτι τους στην Θεσσαλονίκη έχει πισίνα, χρώμα και στυλ

Ιωάννα Λίλη-Θοδωρής Ζαγοράκης: Το ζεστό σπίτι τους στην Θεσσαλονίκη έχει πισίνα, χρώμα και στυλ

Το αγαπημένο ζευγάρι βιώνει την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία και έχει ένα από τα ωραιότερα σπίτια στην συμπρωτεύουσα.

Η Ιωάννα Λίλη είχε διαγράψει μια λαμπρή πορεία στο χώρο του modeling όμως μετά το Euro του 2004 γνώρισε τον έρωτα της ζωής της, Θοδωρή Ζαγοράκη τον οποίο και παντρεύτηκε.

Το μοντέλο και ο ποδοσφαιριστής απέκτησαν δύο παιδιά την Μαρία και τον Ιωάννη τα οποία ολοκλήρωσαν την ευτυχία τους. Η Ιωάννα Λίλη αφοσιώθηκε στα παιδιά και τον σύζυγό της, κάνοντας επιλεκτικές δουλειές στον χώρο της μόδας και της τηλεόρασης.

https://www.instagram.com/p/BqVIwueAM4N

Το υπέροχο σπίτι Λίλη-Ζαγοράκη στην Θεσσαλονίκη

Τα τελευταία χρόνια η αγαπημένη οικογένεια έχει επιλέξει να μένει μόνιμα στην Θεσσαλονίκη όπου έχουν αποκτήσει ένα εντυπωσιακό σπίτι. Το ερωτευμένο ζευγάρι έρχεται συχνά στην Αθήνα όταν τους το επιτρέπει το πρόγραμμά τους, με τη βάση τους να είναι η συμπρωτεύουσα.

Αν ακολουθείς την Ιωάννα Λίλη στο Instagram θα έχεις παρατηρήσει ότι δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες με τα παιδιά της και πλάνα από το ζεστό και μοντέρνο σπίτι τους. Η μονοκατοικία της οικογένειας Ζαγοράκη έχει έναν μεγάλο κήπο με χρωματιστά λουλούδια, γκαζόν και άπλετο χώρο για barbeque και παιχνίδι. Η εξωτερική πρόσοψη του σπιτιού είναι πετρόχτιστη και δίνει μια ιδιαίτερη αισθητική στην συνολική εικόνα του σπιτιού.

https://www.instagram.com/p/BepunM-gvIF

Το τζάκι είναι η αγαπημένη και με διαφορά η πιο cozy γωνιά της οικογένειας, ενώ τα μεγάλα παράθυρα επιτρέπουν στο φυσικό φως να εισέρχεται στον χώρο. Η εντυπωσιακή θέα, η πισίνα και το μπαλκόνι είναι μερικές από τις παροχές του σπιτιού. Τα έπιπλα είναι κυρίως σε γήινες αποχρώσεις και δένουν αρμονικά με το υπόλοιπο deco.

https://www.instagram.com/p/ClMJ4wAv4LY

Το σπίτι που θα υποδεχθούν η Ελένη Φουρέιρα & ο Μποτία το μωρό τους είναι «πιο έρωτας παθαίνεις»

Η ξύλινη σκάλα και το παρκέ δίνουν αίσθηση ζεστασιάς στον χώρο τον οποίο η Ιωάννα Λίλη έχει επιμεληθεί με ιδιαίτερη φροντίδα. H αγαπημένη οικογένεια στολίζει κάθε χρόνο το Χριστουγεννιάτικο δέντρο με πολύ χρώμα, λάμψη και φανταχτερά στολίδια.

https://www.instagram.com/p/BuOID0LoaUm

Πηγή κεντρικής: ioanna_lili

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες από το σπίτι της οικογένειας.