Η λεπτομέρεια στην ανακοίνωση του αρραβώνα της Αντιγόνης Κουλουκάκου που λίγοι πρόσεξαν

Η λεπτομέρεια στην ανακοίνωση του αρραβώνα της Αντιγόνης Κουλουκάκου που λίγοι πρόσεξαν
Instagram

Ο λόγος που τη βάφτισαν "Gitana",  γιατί η Ιουλία από τη Γη της Ελιάς δεν ονειρεύτηκε ποτέ νυφικά, ο διακριτικός σύντροφός της και οι φωτό με τα κατάξανθα μαλλιά. 

Ήταν το 2002 όταν ο Andriano Celentano (τραγουδιστής στην Ιταλία) «βάφτισε» την Αντιγόνη Κουλουκάκου "Gitana" (τσιγγάνα), κατά τη συμμετοχή της ως μοντέλο στο video clip του για το τραγούδι “Per Sempre”. Ο λόγος που πήρε τον εν λόγω χαρακτηρισμό είναι για το σκούρο δέρμα της και την καλλιτεχνική φύση της.

Η Αντιγόνη από μικρή ήθελε να γίνει διπλωμάτης, σε ηλικία 18 ετών βρέθηκε στην Πάρμα της Ιταλίας και ύστερα στο Μιλάνο για να σπουδάσει νομικές και πολιτικές επιστήμες, ενώ, την ίδια περίοδο εργαζόταν ως μοντέλο. Όπως σημειώνει η ίδια στη ιστοσελίδα της, το πεπρωμένο της ήταν η υποκριτική. Ήταν το εισιτήριο της ζωής για να ζήσει τη ζωή που πάντα ήθελε. Mότο της είναι το «La vita è bella» και «αγάπησε πρώτα τον εαυτό σου».

«Ποια νομίζεις πως είσαι»; Η Ιουλία στη Γη της ελιάς έδιωξε τη Μυρτάλη και κέρδισε τους fans

Διαθέτοντας έμφυτη κομψότητα, έντονα χαρακτηριστικά και βλέμμα που δηλώνει «ηχηρή» παρουσία, η ηθοποιός που έχει διαγράψει μία σημαντική πορεία στο εξωτερικό δεν αποτελεί απλώς την επιτομή της ελληνικής ομορφιάς, αλλά σε συνδυασμό με το υποκριτικό της ταλέντο διαθέτει όλα εκείνα τα στοιχεία που συνθέτουν το προφίλ μιας μούσας.

"Non Mollare Mai" θα πει «ποτέ μην τα παρατάς» και αποτελεί μότο το οποίο αντιπροσωπεύει απόλυτα τη φιλοσοφία της Αντιγόνης Κουλουκάκου.

Δείγμα της δουλειάς της στο θέατρο είναι η «Τρισεύγενη» (2018), σε σκηνοθεσία του Κώστα Τσιάνου, στο ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας. Στην τηλεόραση συμμετείχατε στη σειρά "The Series Noir" (2019). Σας έχουμε δει στην ταινία "Loro" του Sorrentino. Έχει συμμετάσχει στην αγγλόφωνη ταινία "The Priest" του Uttam Kumar Thangiah και στο "Pirryla, Pirryla" του βραβευμένου σκηνοθέτη Andrés Arce Maldonado, στο "Once Upon A Time In Italy" για τα 100 χρόνια από τη γέννηση του Antonioni του επίσης βραβευμένου Mustafa Sabbagh και πολλά ακόμα projects. Τα τελευταία δύο χρόνια είναι η Ιουλία στη Γη της Ελιάς.

Ο Στάθης έκανε το μεγάλο βήμα με την Ιουλία και το κοινό στη Γη της ελιάς πανηγύρισε από χαρά

Η τηλεοπτική Ιουλία, ονειρεύεται καθημερινά, βάζει στόχους και θέλει να τους κατακτά. Το modeling αποτελεί ένα σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή της και πολλοί θα ξέρουν πως έχει κάνει μία σημαντική καριέρα στο εξωτερικό, με ηχηρές συνεργασίες όπως Cavalli, Dolce & Gabbana και Armani.

https://www.instagram.com/p/CgTua49o_cf

Ο αρραβώνας

Πριν από λίγες ώρες, και ειδικότερα το βράδυ της Δευτέρας (26/12), η γοητευτική ηθοποιός αποκάλυψε κάποια πολύ ευχάριστα νέα για την προσωπική της ζωή. Ειδικότερα, η Αντιγόνη ανακοίνωσε τον αρραβώνα της με τον επί σειρά ετών σύντροφό της, Νίκο Ράικο με μια υπέροχη φωτογραφία στην οποία ποζάρουν και οι δύο με τις βέρες. Το πλάνο, η τηλεοπτική Ιουλία της «Γης της Ελιάς» συνόδεψε με ένα υπέροχο κείμενο στο οποίο λέει πως ποτέ της δεν ονειρεύτηκε νυφικά, αλλά πάντα ονειρευόταν τον πατέρα του παιδιού της τον οποίο και έχει βρει στο πρόσωπο του ψυχολόγου Νίκου Ράικου.

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου γίνεται μούσα της Μάρας Δεσύπρη σε ένα ανατρεπτικό concept

«#mood Is All About Love PER SEMPRE ♾️ Σε αγαπώ Christmas, The most wonderful time of the year! Οι άνθρωποι πάντα τις γιορτές είναι χαρούμενοι, γενναιόδωροι, καλοσυνάτοι.. από μικρή θυμάμαι όμως όλες τις ταινίες να μιλούν για το πνεύμα των Χριστουγέννων κ πως η αγάπη κάνει θαύματα. Ποτέ μου δεν ονειρεύτηκα νυφικά, αλλά στα όνειρα μου ονειρευόμουν τον πατέρα του παιδιού μου κ άνδρα της ζωής μου. Έχω μια οικογένεια που με κάνει ευτυχισμένη κ ευλογημένη καθημερινά κ στα δύσκολα κ στα εύκολα εδώ κ χρόνια. Απ'την άλλη είναι τόσο όμορφο να μπορείς να το νιώθεις κ να το λες ακόμα στον άνθρωπο σου -όσο έχω εσένα δεν φοβάμαι κανέναν κ μαζί αισθάνομαι ότι μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα- με την ίδια ανεμελιά κ αθωότητα που είχες κ όταν ήσουν παιδί κ ανακάλυπτες τον κόσμο για πρώτη φορά. Είναι μαγικό.. τελικά ναι το πνεύμα των Χριστουγέννων υπάρχει κ η αγάπη είναι το θαύμα της ζωής.
Buon Natale con amore e felicità nel cuore ♥️🙏🏼🧿 Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας κ το χρόνο σας να μοιραστείτε πάντα μια καλή κουβέντα στα ποστ μου. Απλώς σε αυτό το ποστ θα σας ευχηθώ εγώ να έχετε αγάπη κ ζεστασιά στη καρδιά σας γιατί τα θαύματα γίνονται σε όλους μας».

https://www.instagram.com/p/CmpBk-TouRi

Η λεπτομέρεια στο post

Αυτό που προκάλεσε εντύπωση, όχι με αρνητική χροιά, είναι ότι η Αντιγόνη σε αυτό το post απενεργοποίησε τα σχόλια καθώς θέλησε να κρατήσει δική της αυτή τη στιγμή, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας κ το χρόνο σας να μοιραστείτε πάντα μια καλή κουβέντα στα ποστ μου. Απλώς σε αυτό το ποστ θα σας ευχηθώ εγώ να έχετε αγάπη κ ζεστασιά στη καρδιά σας γιατί τα θαύματα γίνονται σε όλους μας».

Untitled.png

Ακολουθεί απόσπασμα από τη συνέντευξη της Αντιγόνης πριν από περίπου ένα χρόνο στο περιοδικό Luxury Choice και την Ανθή Μιμηγιάννη

Στην Ιταλία σάς προσδίδουν το credit «η επιτομή της ελληνικής ομορφιάς», ενώ στην Ελλάδα το ιταλικό ταπεραμέντο. Πώς νιώθετε;

Είμαι υπερήφανη που έχω γεννηθεί στην Ελλάδα και που έχω καταγωγή απ' τη Μάνη. Κουβαλάω τα ήθη και τα έθιμα της πατρίδας μου ανεπιτήδευτα. Απ' την άλλη, έχω ζήσει σχεδόν 20 χρόνια σε μία χώρα που θεωρώ δεύτερη πατρίδα μου. Έχω ερωτευτεί, έχω ωριμάσει, έχω περάσει όμορφα, δύσκολα, έχω πενθήσει, μα πάνω απ’ όλα έχω διδαχτεί πολλά πράγματα στην Ιταλία. Αυτό που μία Ιταλίδα του Βορρά φέρει από γεννησιμιού της, τη λεγόμενη κομψότητα και αισθητική, εγώ την έμαθα, τη βίωσα, την υιοθέτησα, ώσπου κάποια στιγμή έγινε αναπόσπαστο κομμάτι της προσωπικότητάς μου.

Ξεχάστε την Ιουλία - Η Αντιγόνη Κουλουκάκου γίνεται ξανά μοντέλο σε ένα ιδιαίτερο fashion project

Ποια είναι η μεγαλύτερη ευθύνη που φέρετε ως μούσα σπουδαίων σκηνοθετών, όπως του κορυφαίου και βραβευμένου με Oscar Paolo Sorrentino;

Είναι πολύ κολακευτικό αυτό που λέτε και αποτελεί έναν ορισμό που αποδίδει με ένα πολύ ωραίο τρόπο την έμπνευση ενός καλλιτέχνη στο πρόσωπο μιας γυναίκας. Όλες οι γυναίκες είμαστε μούσες κάποιου. Δεν είναι ευθύνη, είναι ένας συντονισμός μεταξύ συνεργατών που φέρνει ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Πόσο σημαντική είναι η επιβράβευση για μία κοπέλα που διαπρέπει στο εξωτερικό;

Γεννήθηκα στην Ελλάδα, σπούδασα στην Ιταλία, εμπλούτισα με ισπανικά και τούρκικα τις γνώσεις μου. Αυτό μου έδωσε τη δυνατότητα να μπορώ να συμμετέχω σε auditions ισπανόφωνων και τούρκικων ταινιών. Το αν πήρα ρόλους ή όχι είναι μία συνέπεια της αρχικής μου επιλογής και προφανώς της επιμονής και υπομονής της δουλειάς που καθημερινά ένας ηθοποιός κάνει με τον εαυτό του. Η επιβράβευση μάς δίνει δύναμη να πάμε στον επόμενο στόχο.

Σας έχουν απορρίψει ποτέ λόγω της πολύ εντυπωσιακής σας εμφάνισης;

Με έχουν απορρίψει άπειρες φορές, για διαφορετικούς λόγους. Έχω πάψει εδώ και χρόνια να προσπαθώ να βρω απαντήσεις γιατί πάντα θα διαφέρουν. Η φιλοσοφία μου είναι ότι από τη στιγμή που έδωσα το 100%, πάμε παρακάτω.

Πώς νιώθετε που έχετε περπατήσει σε κόκκινο χαλί διεθνών φεστιβάλ;

Η ματαιοδοξία διαρκεί 5 λεπτά. Τώρα το απομυθοποιώ καθώς το έζησα. Ωστόσο, αυτά τα 5 λεπτά ήταν ένας δρόμος μακρύς που έχει τεράστια σημασία ως διαδρομή. Αισθάνθηκα ευγνωμοσύνη για όσους πίστεψαν σε εμένα, αλλά και για όσους δεν πίστεψαν, καθώς με «βοήθησαν» να προσπαθήσω περισσότερο.

Ντόμπρα, αληθινή, δυναμική. Υπερασπίζεστε το diversity και τα ανθρώπινα δικαιώματα, αγαπάτε τα ζώα, τη φύση. Καταδικάζετε τη βία και κάθε έκφανσή της. Πιστεύετε ότι βρισκόμαστε σε ένα καλό σημείο ώστε να γίνουν σημαντικά πράγματα;

Έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου. Ο κόσμος είναι έτοιμος να δεχθεί αλλαγές που μόνο μπροστά μας πάνε. Είναι η πρόοδος αυτού του αιώνα, της γενιάς μου, της επόμενης γενιάς. Είναι μία συλλογική προσπάθεια κατανόησης του μεγαλύτερου και σοφότερου στον μικρότερο και τολμηρό.

Κάποιοι αναρωτιούνται αν είστε ερωτευμένη.

Ναι. Είμαι.

Η ζωή στην Ιταλία και οι προτάσεις για ρόλους

Μιλώντας πριν από λίγο καιρό στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, η ηθοποιός μίλησε για τη ζωή της στην Ιταλία και τα επαγγελματικά της βήματα εκεί και τη συνάντησή της με τον Πάολο Σορεντίνο και τον ρόλο της στην ταινία του «Loro».

«Ο ρόλος της Palmira δεν υπήρχε, απλά ήθελε να με κρατήσει στην ταινία και τον εφηύρε. Εγώ ήταν να κάνω έναν από τους δύο πρωταγωνιστικούς ρόλους, δεν προχώρησε και μου χάρισε αυτό το δώρο. Ο Σορεντίνο είναι πολύ ακριβοδίκαιος».

Στην ίδια συνέντευξη, η ηθοποιός εξήγησε τον λόγο που την οδηγεί στις συνεχείς αλλαγές τόπου διαμονής. «Δεν αλλάζω ακριβώς μέρη. Έκανα τον Σορεντίνο και μου έγινε πρόταση όταν ετοιμαζόμουν για τη δεύτερη ταινία μου -με πρωταγωνιστικό ρόλο- από συνεργάτη του Κώστα Τσιάνου, τον Άγγελο Αγγελή, για την “Τρισεύγενη” του Κωστή Παλαμά. Δεν λες όχι. Πήρα τηλέφωνο την ατζέντισά μου και της είπα ότι πρέπει να βρει τρόπο να σπάσει το συμβόλαιό μου γιατί πρέπει να πάω στην Ελλάδα».

«Χάνεις πράγματα όταν μετακινείσαι συνεχώς. Όταν ήμουν στην Ιταλία παρακαλούσα να με λάβουν υπ’ όψιν για θεατρικές παραστάσεις και δεν μου έδινε κανείς σημασία. Όταν με πήρε τηλέφωνο ο Αγγελόπουλος ήμουν στην Ιταλία, και μου λέει η κόρη του “Πότε μπορείς να έρθεις στην Ελλάδα;”. Της απαντώ “Δώστε μου 2-3 ημέρες” και μου λέει “Χθες”. Έβγαλα έρπη το βράδυ από το άγχος μου».

Για την πρόταση που δέχθηκε για να συμμετέχει στη «Γη της ελιάς», η Αντιγόνη Κουλουκάκου σχολίασε ότι ο Αντρέας Γεωργίου την πήρε τηλέφωνο στην εκπνοή του χρόνου, λίγο πριν επιστρέψει στην Ιταλία, και τα άλλαξε όλα.

Η Αντιγόνη αγνώριστη με ξανθά μαλλιά

Στο πλαίσιο ενός project πριν από λίγο καιρό, είδαμε την Αντιγόνη όπως δεν θα μπορούσαμε να τη φανταστούμε καθώς η ίδια αποτελεί μία ορκισμένη μελαχρινή.

Ξανθιά λοιπόν και η αλήθεια είναι πως τής ταιριάζει και αυτό το hair look.

https://www.instagram.com/p/CZfNhxYIp-c