Στο σπίτι της πάντα έφηβης Κατερίνας Τσάβαλου στη Falifornia τον πρώτο λόγο έχουν τα Playmobil

Στο σπίτι της πάντα έφηβης Κατερίνας Τσάβαλου στη Falifornia τον πρώτο λόγο έχουν τα Playmobil
Instagram

Η ηθοποιός έχει φτιάξει ένα παραμυθένιο σπίτι. 

Η Κατερίνα Τσάβαλου ανήκει σε εκείνη την κατηγορία των γυναικών, που όσο κι αν μεγαλώνουν παραμένουν ακριβώς όπως τις γνωρίσαμε. Για παράδειγμα, από το τηλεοπτικό της ντεμπούτο στο «Λόγω Τιμής» και τα «504 χλμ. βόρεια της Αθήνας» μέχρι τους «Αληθινούς έρωτες» και τη «10η Εντολή», η Κατερίνα είναι το ίδιο άτομο εμφανισιακά το οποίο έχουμε ταυτίσει επίσης με το «Hardcore».

Το ρόδο της καρδιάς του: Ο Νίκος Πολυδερόπουλος με τη σύντροφό του και το art μίνιμαλ σπίτι τους

Η πάντα έφηβη Κατερίνα γεννήθηκε το 1977 στην Αθήνα. Σπούδασε υποκριτική στη Δραματική σχολή Ίασμος του Βασίλη Διαμαντόπουλου (1998-1999) και στη Δραματική Σχολή της Μαίρης Βογιατζή-Τράγκα (2000). Έχει παρακολουθήσει επίσης διάφορα σεμινάρια. Έχει συμμετάσχει σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές, θεατρικές παραγωγές και κινηματογραφικές ταινίες. Όπως βλέπουμε στο βιογραφικό της, η μελαχρινή κοπέλα, γνωρίζει αγγλικά και γαλλικά ενώ έχει παρακολουθήσει για αρκετά χρόνια μαθήματα μπαλέτου, ρυθμικής και χορού.

Το εξοχικό του Dwayne Johnson στη Florida είναι ό,τι ακριβώς αρμόζει στον The Rock

Στις 29/12/2017 η ηθοποιός παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Δημήτρη Στεργίου, και ένα μήνα σχεδόν αργότερα, στις 25 Ιανουαρίου του 2018, ήρθε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, η κόρη τους, Μαριμέλη. Μάλιστα, κουμπάροι και στον γάμο και στη βάφτιση, ήταν ο Γιάννης Αϊβάζης και η Μαρία Κορινθίου.

https://www.instagram.com/p/BdSCH6jjtay

Στα πιο cozy νέα του ζευγαριού τώρα, και η οικογένεια μένει σε ένα πολύ «ζεστό» σπίτι στο Παλαιό Φάληρο aka Falirofornia από το οποίο η Κατερίνα μοιράζεται με κάθε ευκαιρία πλάνα από την καθημερινότητά τους. Σε αυτό το σπίτι, απόλυτοι πρωταγωνιστές είναι τα παιχνίδια και ειδικότερα τα αγαπημένα Playmobil. Κουμάντο σε αυτή την οικεία κάνει ξεκάθαρα ο γάτος τους #fiogos όπως μπορείς να δεις και στα σχετικά πλάνα παρακάτω.

https://www.instagram.com/p/CmWv6ujvAdd
https://www.instagram.com/p/CmeOOhQp8zv
https://www.instagram.com/p/ClMBF_7jm4A
https://www.instagram.com/p/Ckaohr5M0Ez
https://www.instagram.com/p/CjxYYQrM0dS
https://www.instagram.com/p/ChrUJapDRXC
https://www.instagram.com/p/CYzfkgIgd6r
https://www.instagram.com/p/CXvwIg_ggOA
https://www.instagram.com/p/CVzw3OPt5Cl
https://www.instagram.com/p/CLocAoLn4dn
https://www.instagram.com/p/CIqYqpWnlXx

Περισσότερες φωτογραφίες στη gallery που ακολουθεί

Τον Σεπτέμβριο του 2022 η γνωστή ηθοποιός έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στη Σάσα Σταμάτη στην οποία μίλησε για την ανάγκη της να κάνει ψυχοθεραπεία και την απουσία της από την τηλεόραση.

Ακολουθεί απόσπασμα από το Q&A:

Έχεις πάει σε ψυχολόγο;

Ναι, έχω πάει. Έκανα έξι χρόνια ψυχοθεραπεία και με βοήθησε πολύ. Αρχικά ξεκίνησα γιατί είχα κρίσεις πανικού. Εκεί άνοιξε το «κουτί της Πανδώρας» και οι κρίσεις πανικού ήταν το κερασάκι στην τούρτα. Υπήρχαν βαθύτερα τραύματα και βαθύτεροι φόβοι που έπρεπε να δουλέψω, για να μπορέσω να διαχειριστώ. Ο άνθρωπος δεν αλλάζει ακριβώς, αλλά πλέον μπορώ να διαχειριστώ καλύτερα τις καταστάσεις και, το κυριότερο, με έχει βοηθήσει πολύ το ότι καταλαβαίνω από πού προέρχονται.

Η κόρη σου, η Μαριμέλη, είναι 4,5 ετών και φέτος θα πάει προνήπιο. Πώς αισθάνεσαι;

Κάθε μέρα είναι μοναδική. Υπάρχουν και δύσκολες ημέρες και κούραση, αλλά με το παιδί βλέπεις τον κόσμο με καινούργια μάτια. Επίσης, δεν σε παίρνει να πέσεις κάτω να αρρωστήσεις, δεν σε παίρνεις να κάνεις τίποτα.

Θέλετε να κάνετε άλλο παιδάκι;

Δεν το σκεφτόμαστε, γιατί είμαστε εγώ και άνδρας μου και δεν έχουμε βοήθεια. Οχι, όμως, μόνο γι’ αυτό, αλλά γενικά και με τη δουλειά δεν είναι ό,τι πιο εύκολο.

Γιατί δεν σε βλέπουμε στην τηλεόραση;

Δεν το γνωρίζω, αλλά θέλω πάρα πολύ να κάνω τηλεόραση ξανά.

Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή στη ζωή σου;

Όταν έμεινα έγκυος πρώτη φορά και το είχα ανακοινώσει, αλλά τελικά ήταν παλίνδρομη και δεν προχώρησε. Λυπήθηκα πάρα πολύ, αλλά με βοήθησε η προσευχή. Πιστεύω πάρα πολύ και άναψα ένα κεράκι στην ψυχούλα αυτή. Επίσης, μια άλλη δύσκολη στιγμή ήταν ο θάνατος της κολλητής μου, της Μαρίας, σε ηλικία 26 χρόνων, από καρκίνο. Το βίωσα πολύ άσχημα τότε και είχα και γυρίσματα για την ταινία «Hardcore» του Ντένη Ηλιάδη. Με έπιασαν και κρίσεις πανικού, αλλά ο σκηνοθέτης με βοήθησε πάρα πολύ.

Τι σημαίνει για σένα ο σύζυγός σου;

Ο σύζυγός μου είναι ό,τι καλύτερο μου έχει συμβεί, γιατί έκανα οικογένεια, έκανα την κόρη μου και ήρθε στο σωστό timing.