Τη γυμναστική που κρατά fit τη Margot Robbie μπορείς να την κάνεις και μόνη σου στο σπίτι

Μαρία Ροδίτη
Τη γυμναστική που κρατά fit τη Margot Robbie μπορείς να την κάνεις και μόνη σου στο σπίτι

AP Photo/Chris Pizzello

Invision

Η Margot Robbie διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα σώματα του Hollywood και τα έχει καταφέρει χωρίς στερήσεις.

Η Margot Robbie είναι μία από τις πιο ωραίες γυναίκες του Hollywood. Και μας έχει χαρίσει εμφανίσεις που κόβουν την ανάσα τόσο στο κόκκινο χαλί, όσο και στη μεγάλη οθόνη. Αν την παρακολουθείς και αν σου αρέσει, σίγουρα το πρώτο πράγμα που κοιτάς πάνω της είναι το εντυπωσιακό πρόσωπο και τα καταγάλανα μάτια της. Ωστόσο, αν προσέξεις καλύτερα τις φωτογραφίες και το trailer για την επερχόμενη ταινία Barbie, θα δεις ότι η ηθοποιός διαθέτει και καλλίγραμμο σώμα.

Αναλογίες που αναδεικνύονται από το αθλητικό outfit της Barbie -που παρεμπιπτόντως θα προβληθεί στο σινεμά το καλοκαίρι του 2023- και τις οποίες η ηθοποιός έχει, γιατί γυμνάζεται και ακολουθεί μια ισορροπημένη διατροφή. Τι πρόγραμμα γυμναστικής, όμως, ακολουθεί η 32χρονη star;

https://www.instagram.com/p/Cf7vXULtqRm

Το λάθος που κάνεις με τη σανίδα και αναιρείς όλα τα οφέλη της

Η Margot Robbie λατρεύει το Pilates

Η Margot Robbie είναι φανατική οπαδός του Pilates. Όσο περίεργο κι αν σου φαίνεται, η star δεν κάνει βάρη, όπως άλλες συνάδελφοί της, και προτιμά να αθλείται με ασκήσεις και είδη γυμναστικής που την κάνουν να διασκεδάζει. Να περνά καλά και να μην εξασκεί το σώμα της απλά για να το κάνει.

Το Pilates, λοιπόν, είναι αυτό το είδος γυμναστικής που έχει λατρέψει η Margot Robbie και το οποίο επιλέγει πιο συχνά από κάθε άλλο για να προπονηθεί. Και ξέρεις κάτι; Έχει απόλυτο δίκιο, γιατί το Pilates ξεκουράζει τον νου, σε βοηθά να «αδειάσεις» από οποιαδήποτε έγνοια, και ταυτόχρονα σφίγγει τον κορμό. Ενισχύει την αντοχή, κάνει πιο δυνατό το σώμα και επιταχύνει τη γράμμωση. Χρειάζεται, όμως, πολύ μεγάλη συγκέντρωση για να γίνουν όλες οι ασκήσεις. Αυτό είναι το μυστικό.

Σε αυτό το σημείο να σου πω ότι η Margot Robbie ερωτεύτηκε το Pilates το 2013. Ο φυσιοθεραπευτής και personal trainer, David Higgings, που γυμνάζει την ηθοποιό τα τελευταία 6 χρόνια, έχει δηλώσει σε συνέντευξή του ότι εστιάζει στο «πώς κινείται το σώμα, πώς πρέπει να λειτουργεί, να αισθάνεται, στην κινητοποίηση, το τέντωμα, την ενεργοποίηση του πυρήνα και τη δύναμη των γλουτών».

Celebrity Birthdays - June 27-July 3

Photo by Joel C Ryan/Invision/AP, File

2020 Invision

Ο personal trainer αλλάζει τις προπονήσεις Pilates της 32χρονης ηθοποιού ανάλογα με το πρόγραμμα και τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της. Και τις μέρες που θέλει να κάνει κάτι διαφορετικό; Η star επιλέγει το τένις και τον χορό για να κρατιέται σε φόρμα.

Η διατροφή της Margot Robbie

Η Margot Robbie θέλει να απολαμβάνει τη ζωή. Και αυτό ισχύει απόλυτα και για το φαγητό της. Η ηθοποιός προσπαθεί να ακολουθεί μια ισορροπημένη διατροφή, αλλά κάνει και τις διατροφικές ατασθαλίες της.

«Το φαγητό είναι μεγάλο πράγμα για μένα. Μου αρέσουν τα burgers και οι τηγανητές πατάτες, τις οποίες τρώω πίνοντας μαζί και μια μπύρα», έχει παραδεχθεί η ίδια σε συνέντευξή της. Η 32χρονη λατρεύει το τσάι και πίνει οπωσδήποτε μια κούπα καθημερινά, ενώ ξεκινά πάντα τη μέρα της με κουάκερ και smoothie που ενισχύει το ανοσοποιητικό. Για μεσημεριανό επιλέγει, συνήθως, σαλάτα με κοτόπουλο, ενώ το βράδυ τρώει τόνο με γλυκοπατάτα.