Τόνια Σωτηροπούλου-Κωστής Μαραβέγιας: Το ταξίδι στο Λονδίνο & η αλλαγή στην εμφάνιση του τραγουδιστή

Τόνια Σωτηροπούλου-Κωστής Μαραβέγιας: Το ταξίδι στο Λονδίνο & η αλλαγή στην εμφάνιση του τραγουδιστή

Ωραίο και εντυπωσιακό το Harrods του Λονδίνου, αλλά η νέα εμφάνιση του Κωστή Μαραβέγια ξεχώρισε στη φωτογραφία της Τόνιας Σωτηροπούλου.

Απόδραση στο στολισμένο Λονδίνο έκαναν τις μέρες των Χριστουγέννων η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας. Το ερωτευμένο ζευγάρι ταξίδεψε για λίγες μέρες- ανάμεσα σε Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά- στη βρετανική πρωτεύουσα, με τις βόλτες να μην έχουν τέλος.

Η ηθοποιός και ο τραγουδιστής φωτογράφισαν τη γιορτινή πόλη, φωτογράφισαν όμως και ο ένας τον άλλον με τον Κωστή Μαραβέγια να φαίνεται εντελώς ανανεωμένος και με ολοκαίνουριο look. Το οποίο θα καταλάβεις και εσύ με ένα scroll στο Instagram και σε παλαιότερες φωτογραφίες του.

Τόνια Σωτηροπούλου & Κωστής Μαραβέγιας: H 1η επέτειος γάμου στο νέο τους σπίτι και το τρυφερό post

Η βόλτα στα Harrods και το ανανεωμένο look του Κωστή Μαραβέγια

Το ερωτευμένο ζευγάρι δεν αποκάλυψε με κάποιο post στο Instagram την απόδρασή του στο Λονδίνο παρά μόνο με λιγοστά stories. Η Τόνια έδειξε στους followers της τη βόλτα τους έξω από το στολισμένο με άπειρα λαμπιόνα Harrods και, μάλιστα, σχολίασε την τόση λάμψη γράφοντας: «minimal».

Σε άλλο story πόζαρε με χοντρό λευκό μπουφάν ο σύζυγός της, Κωστής Μαραβέγιας, κάνοντας το σήμα της νίκης, όμως το διαφορετικό look του είναι αυτό που τράβηξε την προσοχή. Κοιτάζοντας και παλαιότερες φωτογραφίες του τραγουδιστή θα δεις ότι υπάρχει διαφορά στην εικόνα του και συγκεκριμένα στα μαλλιά του. Ο Μαραβέγιας είπε «αντίο» στα πιο μακριά μαλλιά που είχε, κουρεύτηκε και ανανεώθηκε για να υποδεχθεί το 2023. Το επιβεβαιώνει και ο ίδιος, μάλιστα, σε βίντεο που έχει ανεβάσει στο Instagram, στις 22 Δεκεμβρίου.

https://www.instagram.com/p/Cmei-V1JwUa

Δες στην gallery το πριν και το μετά του τραγουδιστή.

Η ανασκόπηση της Τόνιας Σωτηροπούλου για το 2022

Και μετά τις διακοπές στο Λονδίνο, η Τόνια Σωτηροπούλου θέλησε να αποχαιρετήσει το 2022 με ένα βίντεο-ανασκόπηση. Όπως πολλοί άλλοι celebrities έχουν κάνει σήμερα. Η 35χρονη ηθοποιός, λοιπόν, δημοσίευσε ένα βίντεο με τις πιο όμορφες στιγμές της φετινής χρονιάς.

https://www.instagram.com/p/CmymTr6h2Wr

«Ταξίδια, χαρές, μελαγχολίες, δουλειές ωραίες, ηλιοβασιλέματα, αγάπη, γέλιο πολύ, προσευχές, πάρτι, καταφύγιο, συγκινήσεις, φίλοι υπέροχοι, σύζυγος θαύμα, ταινίες, φεστιβάλ, υγεία εν τέλει, όνειρα, ανάσες, φύση, ο σκύλος μου, υπερηφάνεια, λίγη νοσταλγία και μοναξιά, πληρότητα και αλλά όνειρα, τραγούδια, μουσική, ευγνωμοσύνη, θάλασσες και χρώματα. Αντίο 2022, 2023 σε περιμένω με χαρά και αισιοδοξία», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Τόνια Σωτηροπούλου κατονομάζοντας τον άντρα της «σύζυγο-θαύμα». Και, βέβαια, το βίντεο ήταν «ντυμένο» ηχητικά με τι άλλο; Με τη φωνή του Κωστή Μαραβέγια.