«Και του χρόνου διπλή»: Οι fans της Κατερίνα Καινούργιου στέλνουν ευχές μετά τις μοναχικές γιορτές

«Και του χρόνου διπλή»: Οι fans της Κατερίνα Καινούργιου στέλνουν ευχές μετά τις μοναχικές γιορτές

Οι followers ευχήθηκαν στην Κατερίνα να κάνει το επόμενο βήμα στη ζωή της. Και εμείς ευχόμαστε το ίδιο!

Το 2022 έκανε ήταν μια χρονιά με ανάμεικτα συναισθήματα για όλους μας σίγουρα. Και για την Κατερίνα Καινούργιου ίσως λίγο παραπάνω, με τη γνωστή παρουσιάστρια να έχει βιώσει μεγάλες αλλαγές και σημαντικά γεγονότα στην προσωπική και επαγγελματική της ζωή.

Σίγουρα η καριέρα της βρίσκεται σε ανοδική πορεία, με τα νούμερα της πρωινής της εκπομπής μέσα από τη συχνότητα του Alpha να την βγάζουν νικήτρια, αφού το κοινό προτιμά να περνά την κάθε του μέρα παρέα με την Κατερίνα και τους συνεργάτες της. Όσον αφορά τα προσωπικά της, όλοι ξέρουμε το χωρισμό της από το Φίλιππο Τσαγκρίδη και τo όλο drama, που εκτυλίχθηκε μέσα στους μήνες με δηλώσεις και παράπονα on air και άλλο τόσο παρασκήνιο, που δεν θα μάθουμε ποτέ.

Τα μοναχικά Χριστούγεννα παρέα με το Νίκο Κοκλώνη.

Όπως θα ξέρεις, η Κατερίνα έχει πάντα ένα σημαντικό στήριγμα στη ζωή της, τον αγαπημένο της φίλο Νίκο Κοκλώνη, που όπως έχει δηλώσει η ίδια σε ένα κοινό τους Instagram post είναι η πιο λαμπερή ψυχή που έχει στη ζωή της. Μαζί έχουν κάνει φέτος και ταξίδια στο εξωτερικό, και ο Νίκος Κοκλώνης της έχει σταθεί πολύ σε αυτή την κρίσιμη περίοδο της ζωής της. Μαζί, λοιπόν, πέρασαν και τα Χριστούγεννα αλλά και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, αφού η Κατερίνα βρέθηκε στο πλατό του Just The 2 Of Us και έκανε ρεβεγιόν με την παραγωγή του show και τον κολλητό της φίλο. Οι δυο τους φωτογραφήθηκαν μπροστά από το δέντρο. Η Κατερίνα ήταν απαστράπτουσα με ένα maxi, κατακόκκινο φόρεμα με σκίσιμο και δαντέλα.

H Σοφία Καρβέλα καλωσόρισε το 2023 με εντυπωσιακό look και αποκάλυψε το γούρι της

https://www.instagram.com/p/Cm2UWzMLZHz

Τα λαμπερά looks τις ημέρες των γιορτών και οι φωτογραφίες από το νέο της σπίτι.

Οι γιορτές είναι η αγαπημένη περίοδος της Κατερίνας, που αγαπά το λαμπερό στυλ και τις υπερβολές, οπότε τα πρώτα Χριστούγεννα που περάσαμε χωρίς τους περιορισμούς της πανδημίας του Covid-19 φρόντισε να εντυπωσιάσει με κάθε της look. Παγιέτες, φτερά, λαμπερά χρώματα, strass και glitter, ψηλοτάκουνα πέδιλα, sexy γόβες και εντυπωσιακές μπότες, ήταν μόνο κάποια από τα συστατικά των κομψών εμφανίσεων, που μας ετοίμασε για τις ημέρες των γιορτών. Στην παρακάτω gallery θα πάρεις μια γεύση από τα high lights των γιορτινών της outfits.

Εκτός, όμως, από το festive σύνολα της Κατερίνας, αυτό που εντυπωσίασε ήταν και το νέο της σπίτι. Όπως ξέρουμε η γνωστή παρουσιάστρια έχει κάνει τη μετακόμιση που τόσο ήθελε από το Σεπτέμβριο, όπως δήλωσε στον αέρα της Super Κατερίνα. «Ειλικρινά το χρειαζόμουνα. Το χρειαζόμουν και για την ψυχολογία μου πάρα πολύ. Τώρα στο ωραίο μου καινούργιο σπίτι έχει ένα πολύ ωραίο και φωτεινό μπαλκόνι και έχει και ωραία θέα. Βλέπεις στο κέντρο της Αθήνας». Η Κατερίνα πόζαρε με το πρωτοχρονιάτικο look της μπροστά από ένα μεγάλο καθρέφτη δίπλα από την κεντρική είσοδο του διαμερίσματος και εκτός από το vivid red δημιουργία, που φόρεσε, την προσοχή των followers τράβηξε επίσης και το μεγάλο πορτρέτο της Κατερίνας, που φαίνεται από πίσω. «Ο πίνακας πίσω τα σπάει,» σχολίασε μία από τις ακολούθους της.

Κατερίνα Καραβάτου: Το περίεργο σνακ που τρώει ο γιος της

https://www.instagram.com/p/Cm3wz9LoO-J

Οι fans εύχονται στην Κατερίνα να γίνει «διπλή» φέτος.

Μετά το χωρισμό της με το Φίλιππο Τσαγρκίδη η Κατερίνα δεν έχει ακόμη ανοίξει το νέο κεφάλαιο στη ζωή της, αν και οι θαυμαστές της φαίνεται ότι θέλουν να τη δουν και πάλι ερωτευμένη και ευτυχισμένη στην αγκαλιά ενός νέου έρωτα.

Και όχι μόνο! Αφού κάτω από τα posts της τις ημέρες των γιορτών, δεν ήταν λίγοι αυτοί που της ευχήθηκαν το νέο έτος να της φέρει και ένα παιδάκι.

Η Κατερίνα έχει μιλήσει πολλές φορές για την επιθυμία της να γίνει σύντομα μαμά και οι fans της το εύχονται ολόψυχα, με σχόλια όπως «Και του χρόνου διπλή», αλλά και «Με ένα καλό γαμπρό».

Για να δούμε τι θα φέρει το νέο έτος στην αγκαλιά της. Η πρόβλεψη της Soula Glamorous για το 2023, θέλει την Κατερίνα να μένει έγκυος μέσα στο 2023.

323086948_850607312925761_8517829797527675053_n-(1).jpg