«Είμαι χαζομπαμπάς»: Όλες οι φορές που ο Βασίλης Μπισμπίκης μίλησε για τον 10χρονο γιο του Μιχάλη

Κατερίνα Μπούσιου
«Είμαι χαζομπαμπάς»: Όλες οι φορές που ο Βασίλης Μπισμπίκης μίλησε για τον 10χρονο γιο του Μιχάλη

Η αδυναμία του ηθοποιού στον μονάκριβο γιο του, το διαζύγιο και οι νέες δηλώσεις του Βασίλη Μπισμπίκη για τον πιο σημαντικό ρόλο της ζωής του. 

Η τελευταία διετία, είναι το διάστημα των μεγάλων αλλαγών στη ζωή του Βασίλη Μπισμπίκη. Όχι μόνο γιατί γνώρισε και ερωτεύτηκε την Δέσποινα Βανδή, αλλά γιατί άλλαξαν και οι ισορροπίες στην ζωή του γιου του Μιχάλη, μετά το διαζύγιο με την μητέρα του Κωνσταντίνα Μπεκιάρη. O ηθοποιός προσπαθεί να περνά όμως όσο περισσότερο χρόνο μαζί με τον 10χρονο γιο του, τα ταλέντα του οποίου έχει εξυμνήσει πολλές φορές με αναρτήσεις του στα social media.

Ακόμη και όταν κάποιες από αυτές τις δεξιότητες, ίσως σας θυμίσουν και τα ταλέντα του μικρού γιου της Δέσποινας Βανδή, Γιώργου Νικολαΐδη. Σε σημερινή του συνέντευξη ο Βασίλης μίλησε και για το πως αισθάνεται ο ίδιος για την σχέση που έχει με τον μοναχογιό του.

https://www.instagram.com/p/CJRBQ7pFamu

«Σπλάχνο μου...»

Ο εορτάζων χθες Βασίλης Μπισμπίκης, μας έχει δείξει με όλους τους τρόπους πως ο έρωτάς του για την Δέσποινα Βανδή, υπήρξε καθοριστικός τους τελευταίους μήνες για εκείνον. Αν και στην αρχή αυτού του δεσμού υπήρξε αρκετά φειδωλός στο να εκφράζεται δημόσια για την αγαπημένη του, το τελευταίο διάστημα δείχνει άνετος να δέχεται ερωτήσεις που την αφορούν. Σήμερα στην κοινή του συνέντευξη με τον Γιάννη Στάνκογλου στην Κατερίνα Καινούργιου, παραδέχτηκε πως η Δέσποινα του μαλακώνει και σχεδόν του εξαφανίζει το ανυπόφορο που έχει μέσα του.

Αυτή την προσωπική γαλήνη που ένας έρωτας έχει φέρει στη ζωή του, την βιώνει και με έναν διαφορετικό τρόπο την τελευταία δεκαετία, μετά την απόκτηση του γιου του.

https://www.instagram.com/p/CXrRurhLU4A

Οι αναφορές που έχει κάνει ο Βασίλης Μπισμπίκης μέσω των social media, προς τον 10χρονο Μιχάλη, είναι ενδεικτικές. Και πολύ συχνά τον αποκαλεί ως «σπλάχνο μου», για να δείξει όχι μόνο την αδυναμία του προς εκείνον, αλλά και τον σπάνιο δεσμό μεταξύ πατέρα και γιου.

bisbikisgios.JPG

Η προσαρμογή στην νέα καθημερινότητα μετά το διαζύγιό του και μητέρα του παιδιού του, Κωνσταντίνα Μπεκιάρη, σίγουρα δεν υπήρξε εύκολη. Ούτε για εκείνον, αλλά ούτε και για τον γιο του. Φροντίζει όμως να κάνει κάτι που είναι σημαντικό: Να βρίσκεται όσο περισσότερο μπορεί κοντά του και να περνούν χρόνο μαζί. Στην περιοδεία το καλοκαίρι του 2022 για παράδειγμα στην Κρήτη με την παράσταση «Αντιγόνη», τον είχε μαζί του για να κάνουν παράλληλα και διακοπές.

bisbikisgios2.JPG

Ο Βασίλης δηλώνει χαζομπαμπάς για τον μονάκριβό του: «Δεν θέλω να είμαι φίλος με τον γιο μου, θέλω να είμαι ο πατέρας του. Θέλω όμως να έχουμε μία τέτοια σύνδεση, όπου να ανοιγόμαστε και να λέει ο καθένας αυτό που αισθάνεται, να είναι ειλικρινής μαζί μου και να μη φοβάται να μου πει ό,τι είναι να μου πει. Είναι μικρούλης ακόμη, είναι μόλις δέκα χρονών, αλλά είμαι και εγώ ένας χαζομπαμπάς, του τα δίνω όλα».

«Ο γιος μου είναι λατρεία, είναι η αδυναμία μου, είναι ο άγγελός μου», έχει δηλώσει ο ηθοποιός και στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού και τα φωτογραφικά ντοκουμέντα το αποδεικνύουν όταν περνά στιγμές μαζί του.

Η Δέσποινα Βανδή ευχήθηκε στον Βασίλη Μπισμπίκη με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο

https://www.instagram.com/p/CRErAC4LTBU

Ο 10χρονος Μιχάλης Μπισμπίκης, είναι άριστος μαθητής, με έφεση στον αθλητισμό, αλλά και στην μαγειρική, όπως έχει αποκαλύψει ο πατέρας του.

bisbikisgios3.JPG

Εδώ σε αυτό το σημείο, ίσως βρει κοινά με τον γιο της Δέσποινας Βανδή, Γιώργο Nικολαΐδη, δεινό σεφ από μικρή ηλικία.

giosvandi.jpg

Τα παιδιά του ζευγαριού εικάζουμε πως έχουν γνωριστεί μεταξύ τους, αλλά για αυτά τα τόσο λεπτά προσωπικά ζητήματα, δεν έχουν αναφερθεί δημόσια για να μας δώσουν λεπτομέρειες. Και ίσως δε το κάνουν ποτέ.