Η συγκίνηση και τα «αντίο» των παικτών του Survivor All Star λίγο πριν πετάξουν για Άγιο Δομίνικο

Κατερίνα Μπούσιου
Η συγκίνηση και τα «αντίο» των παικτών του Survivor All Star λίγο πριν πετάξουν για Άγιο Δομίνικο

Τι έκαναν οι παίκτες του Survivor All Star λίγο πριν κλείσουν το Instagram τους και πετάξουν για τον Άγιο Δομίνικο.  Άλλοι στο κομμωτήριο, άλλοι για φαγητό, κάποιοι στο γυμναστήριο και τα πάρτι με φίλους. 

Ελάχιστες ώρες πριν μπουν αργά το βράδυ στην πτήση για τον Άγιο Δομίνικο και λίγο πριν κλείσουν τα προφίλ τους στο Instagram, οι 26 παίκτες του Survivor All Star πέρασαν ο καθένας με τον τρόπο του τις τελευταίες ώρες στην Ελλάδα.

Μερικοί έκαναν τις καθιερωμένες πόζες τους και τα γνωστά τους giveaway, άλλοι συνέχιζαν τις προπονήσεις τους, οι περισσότεροι πήγαν κομμωτήριο, άλλοι έκαναν πάρτι με φίλους και κάποιοι πήγαν για φαγητό.

Μέχρι και ο Γιώργος Λιανός που αναχωρεί αύριο έκανε τις αντίστοιχες προετοιμασίες και δεν αποτέλεσε έκπληξη. Μερικοί πρόλαβαν να γιορτάσουν τα γενέθλιά τους, ενώ οι φίλοι ενός πολύ γνωστού μας παίκτη από το Survivor του 2017, τον περίμεναν με βεγγαλικά έξω από το σπίτι. Οι περισσότεροι έκαναν και repost τα συγκινητικά μηνύματα από τα fan club τους.

Ο κλαρινογαμπρός Βασάλος και τα γενέθλια του Χανταμπάκη

Η πλειοψηφία των παικτών του Survivor All Star, είχαν ξεκινήσει από νωρίς τις προετοιμασίες για το παιχνίδι. Κάποιοι ήδη από το καλοκαίρι και τις εντατικές προπονήσεις. Τις τελευταίες μέρες μπήκαν στην τελική ευθεία και με την υπογραφή των συμβολαίων τους, άρχισαν νέες ετοιμασίες. Ο μόνος που έδειχνε μέχρι αργά το βράδυ λίγο πριν την πτήση του, ως ο πιο χαλαρός, ήταν ο Κωνσταντίνος Βασάλος. Είχε όρεξη για πειράγματα, έβαλε τα καλά του, αυτοχαρακτηρίστηκε ως «κλαρινογαμπρός» και δέχτηκε τα σχόλια των φανς του να επιστρέψει με το τρόπαιο.

https://www.instagram.com/p/Cm7FwRor8-t

Αγωνιστικούς χαιρετισμούς προς φίλους και γνωστούς έστειλε και η Ευριδική Βαλαβάνη με δυναμικό μήνυμα για την νίκη επίσης.

Μήπως είδες κι εσύ την Ευρυδίκη Βαλαβάνη στο βίντεο του Βασάλου για την χρονιά που πέρασε;

https://www.instagram.com/p/Cm7HmtQuiI2

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης πέρασαν την Πρωτοχρονιά τους σε πάρτι για τα γενέθλια κολλητού τους φίλου και λίγο πριν φύγουν από το σπίτι τους με τις βαλίτσες τους, πέρασαν από το κομμωτήριο για τις τελευταίες πινελιές καλλωπισμού. Δεν ήταν οι μόνοι.

katsoulis.JPG

Ο πρώην νικητής Ηλίας Γκότσης, που έχει γίνει και master στο Tik Tok με τα βίντεο που ανεβάζει προτίμησε να το ρίξει στο φαγητό, μαζί με λίγη προπόνηση για να είναι ετοιμοπόλεμος.

gkotsis.JPG

Για το τελευταίο γεύμα junk food πήγε και η Κατερίνα Δαλάκα, γιατί σίγουρα στον Άγιο Δομήνικο, όλοι θα πεινάσουν πολύ.

dalaka.JPG

Ο Σπύρος Μαρτίκας με την Βρισηίδα Ανδριώτου, έκαναν όμως κάτι διαφορετικό. Προτίμησαν να πάνε να αποχαιρετήσουν τον πατέρα της, ο οποίος το τελευταίο διάστημα, αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα με την υγεία του, για να πάρουν τις ευχές του και από εκείνον.

martikas.JPG

Οι περισσότεροι επίσης συνάντησαν φίλους και οικογένεια για να τους αποχαιρετήσουν, ενώ ο Στέλιος Χανταμπάκης βρήκε αφορμή τα γενέθλιά του για να κάνει ένα μίνι πάρτι μαζί με τα παιδιά και την σύζυγό του..

https://www.instagram.com/p/Cm4hKjJIrjp

Βραβείο πρωτοτυπίας αποχαιρετισμού, είχαν όμως οι φίλοι του Κώστα Αναγνωστόπουλου, οι οποίοι με βεγγαλικά τον περίμεναν έξω από την πόρτα του σπιτιού του. Ο μισθοφόρος, έκανε πριν από λίγες ημέρες και ένα νέο τατουάζ με το σήμα του πειρατή για να του φέρει γούρι.

anagnostopoulos.JPG

Η Εύη Σαλταφερίδου έκανε μέχρι αργά προπόνηση στο γυμναστήριό της.

saltaferidou.JPG

Όσο για τον παρουσιαστή Γιώργο Λιανό; Μπήκε και εκείνος σε mood καλλωπισμού, λίγο πριν αναχωρήσει οικογενειακώς μάλιστα για τον Άγιο Δομήνικο, μαζί με την σύντροφό του και την κόρη τους.

lianoskourema.JPG