Ρουμελιώτη- Κατσούλης: Το σπίτι που στεγάζει τον All Star Survivor έρωτά τους θα σε εμπνεύσει

Τσακιρίδου Χριστίνα
Ρουμελιώτη- Κατσούλης: Το σπίτι που στεγάζει τον All Star Survivor έρωτά τους θα σε εμπνεύσει

Οι πρώην παίκτες του Survivor έχουν δημιουργήσει την «φωλιά» τους στην Πετρούπολη και οι φωτογραφίες θα σου δώσουν ιδέες σε θέματα διακόσμησης.

H Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης είναι από τα πιο δημοφιλή και πολυσυζητημένα ζευγάρια που πέρασαν ποτέ από το Survivor. Η θυελλώδης σχέση τους οδήγησε στον χωρισμό ωστόσο η είσοδος του επιχειρηματία στο reality επιβίωσης αποδείχθηκε μοιραία για την πορεία της σχέσης τους.

Η επανασύνδεση ήρθε μέσα στο παιχνίδι το 2021, όταν και οι δυο παίκτες συμμετείχαν στην ομάδα των Μαχητών. Σήμερα οι δυο τους ζουν κάτω από την ίδια στέγη και δείχνουν πιο αγαπημένοι από ποτέ. Το ερωτευμένο ζευγάρι θα περάσει ανέμελα τις γιορτές με αγαπημένα πρόσωπα, φίλους και συγγενείς.

Το σπίτι του ζευγαριού στην Πετρούπολη

Η γυμνάστρια και ο επιχειρηματίας συγκατοικούν στην Πετρούπολη και μέσα από τα προφίλ τους σε Instagram και TikTok, μας έχουν χαρίσει πολλά σπάνια πλάνα από τον χώρο που στεγάζει την αγάπη τους.

Η γνωστή γυμνάστρια δημοσίευσε πρόσφατα μια φωτογραφία από το εσωτερικό του σπιτιού τους και ειδικότερα από το σαλόνι. Τα γήινα χρώματα κυριαρχούν με το λευκό, το μπεζ και το γκρι να είναι οι απόλυτοι πρωταγωνιστές στο καθιστικό. Οι γκρι κουρτίνες δένουν απόλυτα με τον καναπέ και τα χαλιά, δίνοντας αίσθηση ηρεμίας και γαλήνης.

https://www.instagram.com/p/B-Mk3uTg7Ol

Survivor: Πρεμιέρα με κόντρες και μηνύματα από James Καφετζή, Σάκη Κατσούλη και Ηλία Μπόγδανο

Το τζάκι που υπάρχει στον χώρο αποτελεί ιδανικό spot για τις κρύες ημέρες του χειμώνα και για ατελείωτο χουχούλιασμα. Ο μεγάλος αναπαυτικός καναπές, είναι ένα από τα σημεία που αράζει το ζευγάρι μετά από μια κουραστική ημέρα, απολαμβάνοντας τηλεόραση. Τέλος, οι γλάστρες που επέλεξε το ζευγάρι δίνουν θετικά vibes και urban διάθεση στο «καταφύγιό τους».

Έτοιμοι για All Star Survivor

Όλα είναι έτοιμα για τον νέο κύκλο του Survivor All Star με οικοδεσπότη τον Γιώργο Λιανό. Πρόσφατα έγινε γνωστό ότι το reality επιβίωσης θα κάνει πρεμιέρα στις 8 Ιανουαρίου με σημαντικές αλλαγές στις εγκαταστάσεις και στα αγωνίσματα αλλά και στους κανονισμούς.

Ανάμεσα στα πολυσυζητημένα πρόσωπα που θα πάρουν μέρος είναι και ο Σάκης Κατσούλης με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Το ζευγάρι θα αφήσει για λίγο την ερωτική του «φωλιά» στην Πετρούπολη και θα αναχωρήσει για Άγιο Δομίνικο.

«Νομίζω ότι θα χωριστούμε όλα τα ζευγάρια κι εκεί θα είναι πολύ πιο δύσκολο. Και πάλι θεωρώ ότι και να είμαστε μαζί, θα λένε όλοι ότι είμαστε οι ευνοημένοι και δεν το θέλω καθόλου», δήλωσε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

https://www.instagram.com/p/B5ImCDnAjY4

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες από το σπίτι του ζευγαριού.

Πηγή κεντρικής: marialena.rou