5 ακόμη παίκτες στο Survivor Αll Star και οι fans ξεκίνησαν το τρολάρισμα για τον ιπτάμενο μισθοφόρο

Κατερίνα Μπούσιου
5 ακόμη παίκτες στο Survivor Αll Star και οι fans ξεκίνησαν το τρολάρισμα για τον ιπτάμενο μισθοφόρο

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, ο μοναχικός καβαλάρης Ηλίας Μπόγδανος και η σταρ του Hollywood, Βρισηίδα Ανδριώτου. Το νέο τρέιλερ του Survivor All Star έφτιαξε την διάθεση των fans στο Twitter. 

Οι επίσημες αποκαλύψεις από τον ΣΚΑΙ συνεχίζονται και σήμερα είχαμε την ανακοίνωση με το σχετικό τρέιλερ, 5 ακόμη γνωστών και αγαπημένων παικτών του Survivor, που ετοιμάζονται για την All Star εκδοχή του. Αυτοί όμως που προκάλεσαν ενθουσιασμό στο κοινό του Twitter, ήταν η παρουσία του Κώστα Αναγνωστόπουλου (ο γνωστός μας και ως μισθοφόρος) αλλά και ανατρεπτική εμφάνιση του μοναχικού καβαλάρη Ηλία Μπόγδανου όπως και η σέξι Βρισηίδα Ανδριώτου.

Γιατί όμως ο Ηλίας Μπόγδανος θύμισε τον bachelor Αλέξη Παππά;

https://www.instagram.com/p/CmOnA4INYDa

Ο ιπτάμενος πειρατής και η σταρ Βρισηίδα

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, ο γνωστός μας μισθοφόρος, ήταν ένας παίκτης που έχει μείνει αξέχαστος στους τηλεθεατές για την αγωνιστικότητά του, στο Survivor του 2017, την χρονιά δηλαδή που νικητής ήταν ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

5 χρόνια μετά επιστρέφει. Στο νέο τρέιλερ του Survivor All Star, έχει το πιο χιουμοριστικό στιγμιότυπο, καθώς κάνει ελεύθερη πτώση από αεροπλάνο με την αντίστοιχη σημαία του πειρατή και το χαίρεται όσο κανείς.

Η άλλη έκπληξη είναι ο Ηλίας Μπόγδανος που εμφανίζεται ως easy rider, ως ο μοναχικός καβαλάρης, που επιστρέφει αυτή τη φορά στο reality για να πάρει την νίκη. Μόνο που αυτή του η εμφάνιση, θύμισε και μία αντίστοιχη σκηνή με τον Αλέξη Παππά, ως bachelor.

mpogdanos4.JPG

Εκτός όμως από τις βόλτες με την μηχανή του, ο Ηλίας ξεκίνησε ήδη τις εντατικές προπονήσεις με τον Ηλία Γκότση και τον Πάνο Θεοδώρου.

Η Μαριάνθη Κάσδαγλη του Survivor εξήγησε τον λόγο που ζει στο Ντουμπάι αυτό το διάστημα

mpogdanos_proponisisurvivorallstar.jpg

Στις γυναικείες παρουσίες, εκτός από την νικήτρια Κατερίνα Δαλάκα που κάνει σπριντ και την Εύη Σαλταφερίδου με την βουτιά στην θάλασσα εκείνη που κλέβει την παράσταση είναι η Βρισηίδα Ανδριώτου, με αέρα χολυγουντιανής σταρ, που σκοπεύει να πάρει την ρεβάνς από εκείνους που την υποτίμησαν.

Όπως ήταν φυσικό, αυτό το νέο τρέιλερ ήταν η καλύτερη αφορμή για τρολάρισμα από τους fans στο Twitter και ήταν το μόνο που σχολιάστηκε τόσο πολύ. Και με πολύ χιούμορ. Το κοινό έδειξε σαφέστατα την προτίμησή του στον Κώστα Αναγνωστόπουλο. Μήπως είναι καιρός να τον δούμε και ως νικητή;