Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μίλησε για τον Βασάλο και αποκάλυψε τι θα κάνει στο Survivor All Star

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μίλησε για τον Βασάλο και αποκάλυψε τι θα κάνει στο Survivor All Star

Όσα είπε η Ευρυδίκη για τον Κωνσταντίνο και τι θα συμβεί με τους δυο τους μέσα στο Survivor All Star

Οι παίκτες του Survivor All Star ταξιδεύουν ήδη αυτή την ώρα για τον Άγιο Δομίνικο στην Καραϊβική με σκοπό να μπουν απευθείας στον στίβο μάχης για το πρώτο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης το οποίο θα δούμε στις οθόνες μας αυτή την Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2022.

Ένα από τα ζευγάρια που σίγουρα θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού είναι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος. Οι δυο παίκτες του Survivor 2017 γνωρίστηκαν στο ριάλιτι επιβίωσης, ήρθαν κοντά και αμέσως μετά το παιχνίδι ξεκίνησε η σχέση τους που κράτησε πέντε ολόκληρα χρόνια.

Τους τελευταίους μήνες ένα πέπλο μυστηρίου καλύπτει τη σχέση ανάμεσα σε Ευρυδίκη και Κωνσταντίνο με τις πιο πρόσφατες φήμες να θέλουν το ζευγάρι χωρισμένο μεν αλλά να διατηρεί πολύ καλές φιλικές σχέσεις ενώ στη Βαλαβάνη είχαν χρεώσει και μια νέα σχέση.

Η συγκίνηση και τα «αντίο» των παικτών του Survivor All Star λίγο πριν πετάξουν για Άγιο Δομήνικο

Φεύγω για Survivor, είπα και στον Κωνσταντίνο γιατί πολλοί με ρωτάτε...

Η Ευρυδίκη πάντως, προτού φύγει για το νησί της Καραϊβικής, φρόντισε να τα πει όλα σε ένα βίντεο στο YouTube όπου και μίλησε για πρώτη φορά για τον Κωνσταντίνο και όσα θα τους δούμε να κάνουν στο Survivor.

«Με ρωτάτε πολλοί για τον Κωνσταντίνο, αν θα είμαστε μαζί στην ίδια ομάδα. Μακάρι να είμαστε στην ίδια ομάδα γιατί δεν ξέρω τι θα κάνω, πρέπει σε κάποιον να κλαίγομαι, να με ακούει, να βγάζω τα νεύρα μου.

Όταν του λέω, ετοιμάσου, μου λέει να μην τολμήσω γιατί έκανε μια φορά τον ψυχολογό στον Φίλιππο, και δεν θέλει να το ξανακάνει αλλά εγώ του εξηγώ πως αφού θέλει παιχνίδια επιβίωσης, θα το λουστεί», ενώ τόνισε:

«Χάρηκα πολύ που θα είναι εκεί μαζί ο Μισθοφόρος, ο Πρίαμος, ο Κωνσταντίνος και ο Γκότσης», είπε χαρακτηριστικά η Ευρυδίκη.

Όσο για την απόφαση να φύγει, η Βαλαβάνη αποκάλυψε:

«Μου είχε γίνει πρόταση από το καλοκαίρι αλλά ήμουν αρνητική. Ήμουν 29 όταν μπήκα, είμαι 35 πια και θα κλείσω τα 36 τον Μάιο. Μετά σκέφτηκα πως δεν θα μπορώ να το βλέπω από την τηλεόραση και λέω θα το ξαναζήσω με όλους αυτούς».

Μήπως είδες κι εσύ την Ευρυδίκη Βαλαβάνη στο βίντεο του Βασάλου για την χρονιά που πέρασε;

Βαλαβάνη - Δαλάκα beef;

Δαλάκα και Βαλαβάνη είναι οι πιο δυνατές παίκτριες φέτος και όλοι προβλέπουν μεγάλη κόντρα μεταξύ τους και η Ευρυδίκη φρόντισε να απαντήσει για το επερχόμενο beef

«Δεν πιστεύω να τσακωθούμε με την Κατερίνα, τα λέμε πολύ καλά. Σίγουρα εκεί πέρα μπορεί να τσακωθείς για ανούσιους λόγους, αλλά δεν πιστεύω».

Τα ζευγάρια του Survivor All Star:

Στο Survivor All Star, θα δούμε για πρώτη φορά και τα 3 ζευγάρια που ερωτεύτηκαν στον Άγιο Δομήνικο. Δηλαδή τον Σπύρο Μαρτίκα με την Βρησηίδα Ανδριώτου, τον Σάκη Κατσούλη με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη και τους χωρισμένους 5 χρόνια μετά την γνωριμία τους στο Survivor του 2017, Ευριδίκη Βαλαβάνη και Κωνσταντίνο Βασάλο.

Ενώ κάποιοι άλλοι από τους παίκτες που θα βρεθούν στην Καραϊβική, θα δυσκολευτούν να αφήσουν τους συντρόφους τους στην Ελλάδα για μία ακόμη φορά και να λείψουν για ένα τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα. Για παράδειγμα η Ασημίνα Χατζηανδρέου θα αποχωριστεί για μία ακόμη φορά τον Χρήστο Δάντη για αρκετούς μήνες.

Πάντως, η παραγωγή του Survivor φέτος έχει τρελά κέφια, γιατί εκτός από το IΒΑΝ των τραπεζικών τους λογαριασμών, τα διαβατήρια, φωτοτυπία ταυτότητας και ποινικό μητρώο, ζήτησε από τους παίκτες και τηλέφωνα συγγενών και πρώην συντρόφων.