Copy the style: Μελίνα Νικολαΐδη, Σοφία Καρβέλα και Κρις Μπέτα αντιγράφουν τις μαμάδες τους

Κατερίνα Μπούσιου
Copy the style: Μελίνα Νικολαΐδη, Σοφία Καρβέλα και Κρις Μπέτα αντιγράφουν τις μαμάδες τους

Οι κόρες της Δέσποινας Βανδή, της Άννας Βίσση και της Νατάσας Θεοδωρίδου, προτιμούν τα fashion items που φόρεσαν οι μαμάδες τους. Μελίνα Νικολαΐδη, Σοφία Καρβέλα και Κρις Μπέτα έκαναν copy paste στο στυλ. 

«Είμαι τυχερή που έχω μαμά τραγουδίστρια και με τόσα ρούχα στην ντουλάπα της», έγραψε πρόσφατα η Σοφία Καρβέλα, φορώντας ένα Versace φόρεμα της Άννας Βίσση από το παρελθόν. Δεν είναι όμως η μόνη, καθώς τόσο η Μελίνα Νικολαΐδη έχει δανειστεί ρούχα της μαμάς Δέσποινας Βανδή, όσο και η μεγαλύτερη κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου, Κρις Μπέτα. Οι κόρες των 3 πιο famous τραγουδιστριών μας, όχι μόνο αντέγραψαν το στυλ των μαμάδων τους, αλλά πολλές φορές τις ξεπέρασαν.

Ανοίγοντας την ντουλάπα της μαμάς

Στις προηγούμενες δεκαετίες προ κρίσης, τόσο η Άννα Βίσση όσο και η Δέσποινα Βανδή με την Νατάσα Θεοδωρίδου, πειραματίστηκαν πολλές φορές με το στυλ τους και επένδυσαν σε ρούχα διάσημων σχεδιαστών του εξωτερικού, χωρίς μάλιστα να υπολογίζουν το κόστος. Περιουσίες ολόκληρες δαπανήθηκαν για να εμπλουτίσουν την γκαρνταρόμπα τους, σε μία εποχή που και οι δικές τους απολαβές ήταν διαφορετικές.

Κάποια από αυτά τα σπάνια κομμάτια, όχι απλά διατηρήθηκαν ως η μικρή τους fashion περιουσία, αλλά έγιναν και η πολύτιμη προίκα για τις κόρες τους. Η Σοφία Καρβέλα που δίνει συχνά ως στυλίστρια και συμβουλές στην μαμά της για τις εμφανίσεις της, ανακάλυψε πριν από λίγες ημέρες και ένα μαύρο Versace φόρεμα της μητέρας της, από την εποχή των '90s. Και δεν έχασε την ευκαιρία να το φορέσει, χωρίς καν να κάνει μετατροπές.

https://www.instagram.com/p/Cm2ZzppPl1n

Τις ημέρες των Χριστουγέννων και η κόρη της Δέσποινας Βανδή, Μελίνα Νικολαΐδη, φόρεσε μία all time classic δημιουργία D&C της μητέρας της σε έξοδό της.

melinaforemavandi.jpg

Κάνοντας συγκρίσεις για το ποια το φόρεσε καλύτερα, μάλλον έχουμε ισοπαλία.

vandiforemadandc.jpg

Η Μελίνα και στο παρελθόν είχε επιλέξει ένα διαχρονικό φόρεμα της μαμάς της, την ημέρα των γενεθλίων της Δέσποινας, προφανώς για να την τιμήσει. Και να της θυμίσει και λίγο το παρελθόν.

Με το συλλεκτικό D&G φόρεμα της μητέρας της η Μελίνα Νικολαΐδη σε έξοδο με τον σύντροφό της

1672664296094-872941169-melina2.jpg

Από τις δύο κόρες της Νατάσας Θεοδωρίδου, μόνο η μεγαλύτερη, η Χριστιάνα (Κρις) Μπέτα, έχει δείξει προτίμηση στα ρούχα της και έχει φορέσει και εκείνη αρκετές φορές τόσο τα αξεσουάρ της, όσο και τα τα φορέματά της, από τις δημόσιες εμφανίσεις της στα κέντρα που τραγουδούσε στο παρελθόν. Όπως για παράδειγμα ένα φόρεμα D&C που η Νατάσα είχε φορέσει 11 χρόνια πριν.

natasakoriforema.jpg

Και δεν ήταν η πρώτη φορά, καθώς και ένα λεοπάρ φόρεμα του ίδιου οίκου, είχε φορέσει επίσης σε άλλη έξοδό της.

natasakoriforema2.jpg

Επειδή οι ντουλάπες των Βίσση, Βανδή και Θεοδωρίδου, κρύβουν και άλλους θησαυρούς, θα δούμε σύντομα και κάποια άλλα διαχρονικά κομμάτια των συλλογών τους να δανείζονται από τις κόρες τους, που έχουν πάρει τόσο το στυλ όσο και το ταμπεραμέντο των μαμάδων τους.

Πηγή φωτογραφιών: Ιnstagram