Η Adele μίλησε ανοιχτά στους fans για το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί

Η Adele μίλησε ανοιχτά στους fans για το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί

Η 34χρονη προβλημάτισε το κοινό όταν άρχισε να κουτσαίνει on stage και λίγο αργότερα έκανε μια προσωπική εξομολόγηση.

Η Adele διανύει μια αρκετά καλή περίοδο της ζωής της αφού συνδυάζει προσωπική και επαγγελματική επιτυχία. Οι εμφανίσεις της στο Las Vegas είναι διαρκώς sold out ενώ η σχέση της με τον Rich Paul, δυναμώνει ολοένα και περισσότερο στο πέρασμα του χρόνου.

Η διάσημη καλλιτέχνης εθεάθη να κουτσαίνει στη σκηνή και αναγκάστηκε να μιλήσει ανοιχτά στους θαυμαστές της για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

H ανησυχητική εμφάνιση της Adele και η εξομολόγηση για το πρόβλημα υγείας

Η Βρετανίδα τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι πάσχει από πολύ σοβαρή ισχιαλγία που επηρεάζει άμεσα την ικανότητά της να περπατάει.

«Πρέπει να περπατάω σιγά-σιγά αυτές τις ημέρες, καθώς έχω πολύ άσχημη ισχιαλγία», είπε η Adele από το μικρόφωνο κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στο The Colosseum at Caesars Palace του Las Vegas.

Και πρόσθεσε: «Έπαθα την πρώτη μου ολίσθηση σπονδύλου όταν ήμουν 15 ετών από φτέρνισμα. Ήμουν στο κρεβάτι και φτερνίστηκα και ο πέμπτος μου σπόνδυλος πετάχτηκε έξω. Τον Ιανουάριο, έφυγε ο έκτος, ο L6. Και μετά εκεί που έκανα καισαρική τομή, ο κορμός μου ήταν άχρηστος. Αλλά όταν δυνάμωσα την κοιλιά μου, κάτι που δεν είχα ποτέ πριν, η πλάτη μου άρχισε να μην ταλαιπωρείται τόσο πολύ».

https://www.instagram.com/p/Cm4lIP_v5Z3

«Πονάω στην πλάτη για τη μισή μου ζωή, πραγματικά. Αναζωπυρώνεται συνήθως λόγω άγχους ή από μία ηλίθια στάση του σώματος», δήλωσε πέρσι η Adele στο The Face.

H 34χρονη δούλεψε πολύ στην ενδυνάμωση των μυών του κορμού της και κατάφερε να βελτιώσει σημαντικά το πρόβλημα.

Η Adele τραγούδησε τα «Χρόνια Πολλά» στο αγόρι της επί σκηνής- Η συγκινητική αφιέρωση στον Rich Paul

Τα προβλήματα υγείας δεν εμπόδισαν τη Βρετανίδα σταρ να απολαύσει άλλο ένα επιτυχημένο διήμερο των εμφανίσεών της με τίτλο «Weekends With Adele» στο Las Vegas, δημοσιεύοντας φωτογραφίες από την τελευταία συναυλία της για το 2022.

«7ο Σαββατοκύριακο. Καλή χρονιά σε εσάς και τους δικούς σας», έγραψε η Αdele στη λεζάντα της ανάρτησής της.

H Adele και Rich Paul είναι full in love

Τον απόλυτο έρωτα βιώνει η Adele τον τελευταίο χρόνο στο πλευρό του Rich Paul, με το ζευγάρι να αποτελεί #couplegoals. Η τραγουδίστρια και ο manager αθλητών έκαναν το επόμενο βήμα μετακομίζοντας σε νέο σπίτι, ενώ στις αρχές Ιουλίου η Adele παραδέχθηκε ότι θα ήθελε να κάνει τα παιδιά του συντρόφου της.

«Δεν έχω ερωτευτεί ποτέ έτσι. Έχω εμμονή μαζί του. Σίγουρα θέλω περισσότερα παιδιά” είπε η Adele. Είμαι νοικοκυρά και μητριάρχης και μία σταθερή ζωή με βοηθά στη μουσική μου. Αλλά αυτήν τη στιγμή το μυαλό μου είναι επικεντρωμένο στο Vegas», δήλωσε πρόσφατα η Adele.

https://www.instagram.com/p/CiYK-FCOLJV

Μιλώντας στο podcast «Desert Island Discs» του BBC και την παρουσιάστρια Lauren Laverne, η τραγουδίστρια εξέφρασε την επιθυμία της να γίνει ξανά μητέρα, καθώς το να αποκτήσει κι άλλα παιδιά θα την κάνει ακόμη πιο ευτυχισμένη.

«Σίγουρα θα ήθελα δύο ακόμη παιδιά. Θα ήταν υπέροχο αν μπορούσαμε. Αν δεν συμβεί, έχω τον Angelo. Θέλω απλώς να είμαι ευτυχισμένη», ανέφερε η Βρετανίδα σταρ.

Πηγή κεντρικής: adele