Ο μικρότερος γιος της Μαριέττας Χρουσαλά έχει γενέθλια και γιόρτασε με ανατρεπτικό τρόπο

Ο μικρότερος γιος της Μαριέττας Χρουσαλά έχει γενέθλια και γιόρτασε με ανατρεπτικό τρόπο

Ο Κωνσταντίνος, ο βενιαμίν της οικογένειας Πατίτσα έχει γενέθλια και γιόρτασε κάνοντας σκι.

Σε λίγους μήνες και συγκεκριμένα στις 11 Μαρτίου, η Μαριέττα Χρουσαλά θα σβήσει 40 κεράκια στην τούρτα της. Κι ενώ τα δικά της γενέθλια πλησιάζουν, η Μαριέττα γιορτάζει σήμερα τα πέμπτα γενέθλια του μικρότερου γιου της Κωνσταντίνου.

https://www.instagram.com/p/CnESdyCt598

«Happy birthday to the cutest little human being, δηλαδή, χαρούμενα γενέθλια στον πιο όμορφο μικρό πλάσμα, τον Κωνσταντίνο, #birthdayboy#mountains#loveit#anazing», έγραψε χαρακτηριστικά η περήφανη μαμά ενώ μας έδειξε και τον ανατρεπτικό τρόπο που γιορτάζει ο γιος της, κρατώντας πολύχρωμα μπαλόνια και κάνοντας σκι στην Courchevel της Γαλλίας.

mariettachrousala_3009783639181775485.jpg

Ο Κωνσταντίνος είναι το τρίτο παιδί της Μαριέττας και του Λέοντα Πατίτσα και το ζευγάρι δεν γνώριζε το φύλο του μωρού μέχρι να γεννηθεί ενώ η Μαριέττα Χρουσαλά γέννησε επτά ημέρες μετά την τελική της ημερομηνία και είχε πάρει μόνο επτά κιλά.

https://www.instagram.com/p/BdqScN9jlpC

Η οικογένεια πάνω απ΄όλα

Το 2006 ξεκίνησε η σχέση της Χρουσαλά με τον Λέοντα Πατίτσα ενώ παντρεύτηκαν στις 5 Ιουνίου 2010 στην Αθήνα.

Έχουν αποκτήσει μαζί τρία παιδιά: την Μάργκω (γεννημένη στις 24 Οκτωβρίου 2012), τον Σπύρο (γεννημμένο στις 4 Μαρτίου 2015) και τον Κωνσταντίνο που γεννήθηκε τον Ιανουάριο του 2018.

«Όταν πας μακριά δένεσαι πιο πολύ με την υπάρχουσα οικογένειά σου. Δένεσαι με τους ανθρώπους που βρίσκεσαι εκεί, είτε με την πατρίδα, είτε με τη θρησκεία, είτε με οτιδήποτε. Δεθήκαμε και σαν οικογένεια και ψάχναμε τρόπους να κάνουμε πράγματα που μας θύμιζαν την Ελλάδα. Ελεύθερος χρόνος υπήρχε, αλλά είχα και τα παιδιά μου μικρά. Δεν έχω τόσο χρόνο για να κάνω και άλλα πράγματα, πέραν αυτών που κάνω. Έχω χρονο για τα παιδιά μου, για την εταιρεία με τα σανδάλια, τώρα προέκυψε και το Mad Walk, έχω τα ταξίδια, ακόμα φεύγουμε με τον σύζυγό μου και τα παιδιά μου», έχει τονίσει η αφοσιωμένη μαμά Μαριέττα.

Η επιστροφή στην παρουσίαση του Madwalk και όσα είπαν τα παιδιά της

Μιλώντας για την επιστροφή στην παρουσίαση και το πώς το βλέπουν τα τρία παιδιά της, η Χρουσαλά εξομολογήθηκε πρόσφατα το Mega Καλημέρα:

«Έχει τύχει να δουν φωτογραφίες ή καμπάνιες, αλλά επειδή μεσολάβησε που ήταν και ο κορωνοϊός, και ήμασταν κλεισμένοι σπίτι, δεν είχε αλλάξει κάτι. Δεν το έχει νιώσει και δεν είχαν βιώσει αυτόν τον ντόρο τα παιδιά μου, τώρα που βλέπει για το Mad Walk με ρωτάει τι είναι. Θα έρθει να με δει», σχολίασε η Μαριέττα Χρουσαλά.

Αναφορικά με το εάν θα απαντούσε θετικά σε μία επαγγελματική πρόταση, η Μαριέττα Χρουσαλά, απάντησε με ειλικρίνεια:

«Όπως δεν περίμενα αυτή την επιστροφή, δεν ξέρω τι να περιμένω για το μετά. Μπορεί να έρθει, μπορεί και όχι. Δεν σκεφτόμουν ποτέ ότι θα γύριζα με το Mad Walk. Μπορεί να είναι κάτι που να μην αρέσει και να μην ευδοκιμήσει, ή μπορεί και να μου αρέσει.

Δεν ήταν εύκολη απόφαση να αφήσω την τηλεόραση, απλά επειδή πάντα στο μυαλό μου είχα το να κάνω οικογένεια και να είμαι όσο πιο κοντά στα παιδιά και στον σύζυγο. Οι ώρες που θέλει η ενασχόληση με την τηλεόραση ήταν πολλές, είναι απαιτητική δουλειά. Να θυμίσουμε ότι η Μαριέττα Χρουσαλά, που έκανε και μια αποκάλυψη για το πρώτο της παιδί.

Ο κόσμος νομίζει ότι είναι μόνο αυτό που βλέπουν στην τηλεόραση, ενώ είναι πολύ παραπάνω. Αισθανόμουν ότι για να τα κάνω καλά και τα δύο, κάτι θα έπρεπε να αφήσω αλλιώς δεν θα ήμουν καλή», εξήγησε αρχικά η Μαριέττα Χρουσαλά.

Λέων Πατίτσας: Το Ιnstagram του είναι αφιερωμένο στην Μαριέττα Χρουσαλά & την οικογένειά τους