Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έκανε το πρώτο My Style Rocks στην κούκλα μαμά της

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έκανε το πρώτο My Style Rocks στην κούκλα μαμά της

Η πανέμορφη μαμά της έκανε πασαρέλα. Η νέα κριτής του My Style Rocks έχει αδυναμία και σε μία ακόμη γυναίκα της οικογένειας, την πανέμορφη επίσης αδελφή της Μαριλένα. 

Πριν ξεκινήσει την Δευτέρα τα γυρίσματα στο My Style Rocks ως μέλος της κριτικής επιτροπής, (αν και δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα, είναι σίγουρο), η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αποφάσισε να κάνει μία πρώτη δοκιμή με μία διαδικασία στην μαμά της, την οποία λατρεύει και η οποία είναι νεότατη σε ηλικία.

https://www.instagram.com/p/CmmFTEbNMw8

Μαμαδίστικο catwalk

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι το τρίτο πρόσωπο της κριτικής επιτροπής του My Style Rocks, το οποίο ωστόσο δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα, λίγες μέρες πριν τα γυρίσματα και πριν ξεκινήσει το reality μόδας του ΣΚΑΙ στις 16 Ιανουαρίου. Και πήρε την θέση της Ζενεβιέβ στην οποία αρχικά είχε προταθεί να είναι στην επιτροπή ανάμεσα στον Δημήτρη Σκουλό και τον Στέλιο Κουδουνάρη. Αποτέλεσε έκπληξη η επιλογή της, γιατί πολλοί πιστεύαμε ότι θα προτιμούσε να ηγείται μίας εκπομπής, παρά να είναι στην κριτική επιτροπή.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Το σπίτι που κοιμάται και ξυπνάει με τον σύντροφό της θα σε εμπνεύσει

Πριν όμως την δούμε να δίνει τις συμβουλές της στις παίκτριες για τη μόδα - έναν τομέα που ξέρει πολύ καλά - αποφάσισε να υποβάλλει σε μία πρώτη δοκιμασία την πανέμορφη και νεότατη σε ηλικία μαμά της, η οποία ζει στην Πάτρα.

mamapapageorgiou.jpg

Της έκανε ένα make over και εκείνη με χιούμορ περπάτησε ως μοντέλο. Και λέμε χιούμορ γιατί κάποια στιγμή στο video που ανήρτησε η Ηλιάνα θα την δείτε να πιάνει και την μέση της, για να δείξει ότι δεν είναι αυτά για την ηλικία της. Το αντίθετο θα λέγαμε, γιατί είναι νεότατη. Η Ηλιάνα όπως έγραψε στην λεζάντα του video προσπάθησε να την μεταμορφώσει για να είναι όπως εκείνη: «Turning my mom into me».

https://www.instagram.com/p/CmypczaKIza

Μία άλλη κούκλα στην οικογένεια, είναι όμως και η αδελφή της Ηλιάνας, η Μαριλένα, η οποία ζει μόνιμα στην Μύκονο όπου και διατηρεί κατάστημα.

https://www.instagram.com/p/BM10oLNB2Qe

Η Ηλιάνα είχε τονίσει σε συνέντευξή της, πως η αδελφή της ήταν η ωραία του σχολείου και όχι εκείνη: «Έχω μία πολύ δεμένη οικογένεια. Μπορεί οι γονείς μου να μην είναι πια μαζί, αλλά δεν άφησαν να με επηρεάσει αυτό. Δεν ήμουν η ωραία του σχολείου. Η αδελφή μου ήταν και παραμένει μία πολύ όμορφη γυναίκα. Εγώ μεταλλάχθηκα στην πορεία. Οπότε, στο σχολείο, είχα θεματάκια γιατί με πείραζαν, με κορόιδευαν τα άλλα παιδιά».

https://www.instagram.com/p/CnCiBEwI3bW

Και όπως βλέπετε και στην φωτογραφία, πολύ συχνά οι δύο αδελφές κάνουν ταξίδια στην Πάτρα για να δουν και να κάνουν βόλτες με την μαμά τους.

mamailianas2.jpg