Το φούξια δωμάτιο είναι ο ναός στο σπίτι της Ηλιάνας Παπαγεωργίου & τον στόλισε καταλλήλως

Το φούξια δωμάτιο είναι ο ναός στο σπίτι της Ηλιάνας Παπαγεωργίου & τον στόλισε καταλλήλως
Instagram

Τα αμέτρητα παπούτσια, το καμαρίνι, οι τσάντες και όλα τα πλάνα από τον χώρο που η 34χρονη μετέτρεψε σε hot spot στο σπίτι της. 

Γεννημένη στις 5 Φεβρουαρίου του 1988 στην Πάτρα, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου εκτός από μοντέλο τα τελευταία χρόνια είναι επίσης παρουσιάστρια και influencer.

Όπως είναι γνωστό, η μελαχρινή καλλονή μετά το σχολείο, σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας και συνέχισε τις σπουδές της σε Εργαστήρι Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας. Παράλληλα με τις σπουδές της, ξεκίνησε να ασχολείται με το modeling και το 2011 εξελέγη Σταρ Ελλάς στα ελληνικά καλλιστεία και την ίδια χρονιά εκπροσώπησε την Ελλάδα στο διαγωνισμό Μις Υφήλιος.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Τα γιορτινά της φορέματα έχουν λάμψη και χρώμα

Η ζωή στο εξωτερικό

Εκτός Ελλάδας η 34χρονη σήμερα Ηλιάνα έχει ζήσει και δουλέψει ως μοντέλο σε μέρη όπως Νέα Υόρκη, Λος Άντζελες, Παρίσι, Μιλάνο, Αμβούργο, Φρανγκφούρτη, Κοπεγχάγη, Ελβετία, Βραζιλία, Λονδίνο, Μεξικό, Σουηδία, Φιλανδία, Αυστρία ενώ έχει συμμετάσχει σε ξένες καμπάνιες όπως της λιβανέζικης εταιρίας ενδυμάτων AliYounes, του αρώματος Gabriella Sabatini, την διαδικτυακή καμπάνια των Dolce & Gabbana. Επίσης συνεργαστεί μεταξύ άλλων με Cavalli και Armani. Ακόμη, έχει περπατήσει στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου και έχει κάνει εξώφυλλα όπως Vogue, Harper's Βazaar κ.α.

Και στην Ελλάδα όμως η γοητευτική εστεμμένη μετρά πολλές συνεργασίες με κορυφαία brands και περιοδικά.

Στα της παρουσίασης τώρα, από το 2018 μέχρι το 2020 η Ηλιάνα ήταν μέλος της κριτικής επιτροπής στο Greece's Next Top Model ενώ το 2019 παρουσίασε το MadWalk - The Fashion Music Project. Την σεζόν 2020-2021, παρουσίασε τη ψυχαγωγική εκπομπή "Pop Up" στο κανάλι ALPHA ενώ τη σεζόν 2021-2022 παρουσίασε την εκπομπή "Style me up" στο ίδιο κανάλι. Τη σεζόν 2022-2023 βρέθηκε να παρουσιάζει το ριάλιτι "Love island" στον ΣΚΑΪ.

MadWalk 2022: Το grande beauty look της Ηλιάνας Παπαγεωργίου & όλα τα μυστικά από τον Γιάννη Σίσκο

Και αφού κάναμε μία μία αναδρομή στην επαγγελματική πορεία της εντυπωσιακής κοπέλας, ας μπούμε λίγο στο Instagram της και στον πιο προσωπικό της χώρο. Στον ναό της από τον οποίο και ανεβάζει πολύ συχνά στιγμιότυπα.

Στη φούξια ντουλάπα της Ηλιάνας

Μετά τον χωρισμό της από τον Snik, η Ηλιάνα έφυγε από το σπίτι της Πεντέλης και μετακόμισε σε νέο σπίτι σε πιο κεντρικό σημείο στην Αθήνα το οποίο και διακόσμησε με πιο έντονα χρώματα και στοιχεία σε αντίθεση με το προηγούμενο. Μάλιστα, το αγαπημένο σημείο του σπιτιού για εκείνη, ο ναός όπως προαναφέραμε, είναι το φούξια δωμάτιο το οποίο διαθέτει καμαρίνι, εντυπωσιακή γκανταρόμπα που κάθε fashionista θα ήθελε να έχει στο σπίτι της, φούξια ράφια που «στεγάζουν» τα αμέτρητα ψηλοτάκουνά καθώς και τις τσάντες της.

Μάλιστα, όπως θα δεις και στο ένα από τα πλάνα που ακολουθούν, η Ηλιάνα δεν θα μπορούσε να μη στολίσει για τα Χριστούγεννα και αυτό το αγαπημένο της σημείο.

https://www.instagram.com/p/CmtRyZrKZCi

Περισσότερα πλάνα από τον ναό της Ηλιάνας

https://www.instagram.com/p/CgtrE6UAMLi
https://www.instagram.com/p/CYKbd_6qmRP
https://www.instagram.com/p/CW3MOBPsl6N
https://www.instagram.com/p/CWGHUDTgSS3
https://www.instagram.com/p/CT9Zxu7ANzy

Περισσότερες φωτογραφίες στη gallery που ακολουθεί

Δεν περισσότερες εικόνες από το σπίτι της Ηλιάνας εδώ.