Η μεγάλη ανατροπή στον Σασμό φέρνει συγκίνηση: Ο Μαθιός μαθαίνει πως ο Νικηφόρος είναι γιος του

Κατερίνα Μπούσιου
Η μεγάλη ανατροπή στον Σασμό φέρνει συγκίνηση: Ο Μαθιός μαθαίνει πως ο Νικηφόρος είναι γιος του

Οι διαμαρτυρίες του κοινού στο προφίλ του Δημήτρη Λάλου για τα νέα επεισόδια αλλά και η εξέλιξη στον Σασμό, που τα αλλάζει όλα με το αποτέλεσμα του DNA. 

Η επιστροφή στην τηλεοπτική πραγματικότητα με τα νέα επεισόδια του Σασμού στις 16 Ιανουαρίου, έχει απρόσμενες εξελίξεις, ξεκαθαρίσματα σε υποθέσεις που είχαν αφήσει προς το παρόν οι τηλεοπτικοί ήρωες μας άλυτες, αλλά και πολλούς γρίφους με το πως θα καταλήξουν οι ιστορίες. Οι τηλεθεατές της πιο εμπορικής σειράς στην prime time, φρόντισαν να κάνουν ωστόσο τα παράπονά τους στον Δημήτρη Λάλο, ο οποίος ετοιμάζεται να ζήσει μία κορυφαία του στιγμή στην σειρά, ως Μαθιός.

Θα μάθει πως είναι ο πατέρας του Νικηφόρου. Αλλά αυτό δεν θα φέρει μόνο συγκίνηση.

Τα παράπονα στον Μαθιό

Ο Σασμός είναι μέχρι στιγμής η σειρά που κερδίζει τα νούμερα της τηλεθέασης, αλλά και τις εντυπώσεις. Μένει να δούμε αν θα τον κλονίσει η πρεμιέρα του MasterChef, αλλά και τα νέα επεισόδια των Παγιδευμένων στον ΑΝΤ1 που έχει πολύ θερμό και πιστό κοινό.

Τα «όπλα» του Σασμού είναι οι νέες εξελίξεις. Τα ξεκαθαρίσματα, η επανένωση του Αστέρη και της Αργυρώς αλλά και τα νέα μπερδέματα με το παρελθόν.

Save the date: Στον νέο Σασμό ο Αστέρης δεν θα προλάβει να χαρεί τον έρωτα του με την Αργυρώ

Πολύ σύντομα θα δούμε λοιπόν, πως ο Μαθιός θα ξεκαθαρίσει στην Νάντια πως δεν είναι ο πατέρας της. Αυτό μέχρι να γίνει θα του στοιχίσει και στον γάμο του, καθώς η Βασιλική ανακαλύπτει τα μηνύματα που του στέλνει και έχει απορίες για το τι πραγματικά συμβαίνει.

Ετοιμάζεται όμως για ένα μεγάλο σοκ η Βασιλική, όταν μάθουν πως τελικά ήταν ο Στεφανής ο πατέρας της. Μία ακόμη απογοήτευση για εκείνη για τον πρώην δολοφονημένο σύζυγο, μία ακόμη ικανοποίηση για τον Μαθιό.

Εκείνος που δεν θα είναι ικανοποιημένος θα είναι ο Νικηφόρος, που αποκτά ξαφνικά μία ετεροθαλή αδελφή που παραλίγο να ήταν η νέα του ερωτική σχέση. Απογοητευμένος από εκείνον που θεωρούσε πατέρα του, θα θελήσει να ανοίξει τελικά τον περιβόητο φάκελο με τα αποτελέσματα του DNA, για να μάθει αν όντως ήταν γιος του Στεφανή, για τον οποίο αισθάνεται ντροπιασμένος.

https://www.instagram.com/p/Cl-zufHI9d-

Διπλή έκπληξη τον περιμένει γιατί βλέπει ότι πατέρας του τελικά είναι ο Μαθιός. Αυτό όμως δεν θα του φέρει χαρά αλλά σύγχηση. Ζούσε μία άλλη ζωή και τώρα δεν είναι σίγουρος για τίποτε. Θαύμαζε τον Στεφανή ως πατέρα αλλά τώρα αισθάνεται προδομένος.

Εκείνος που θα πετάξει στα σύννεφα από τη χαρά του θα είναι ο Μαθιός. Πάντα τον αισθανόταν κοντά του, πάντα είχε την έννοια του και τώρα μαθαίνει πως είναι δικό του παιδί.

https://www.instagram.com/p/CnCfv-Dq0GC

Μέχρι όμως να δούμε αυτές τις σκηνές με τον Δημήτρη Λάλο, την Μαριλίτα Λαμπροπούλου και τον Γιώργο Αμούτζα, οι τηλεθεατές φρόντισαν να τονίσουν ξανά τα παράπονά τους, πως οι εξελίξεις αργούν και πως το σενάριο τους έχει απογοητεύσει. Σε μερικά σημεία δεν έχουν άδικο, αλλά οι ηθοποιοί είναι ίσως οι πλέον ακατάλληλοι για να τους απαντήσουν.