Save the date: Στον νέο Σασμό ο Αστέρης δεν θα προλάβει να χαρεί τον έρωτα του με την Αργυρώ

Κατερίνα Μπούσιου
Save the date: Στον νέο Σασμό ο Αστέρης δεν θα προλάβει να χαρεί τον έρωτα του με την Αργυρώ

Τα spoiler για την συμμετοχή του στον θάνατο του Σταύρου και το εντυπωσιακό τρέιλερ του Σασμού για τα νέα επεισόδια. Οι φανς ήδη πανηγυρίζουν την κορυφαία σκηνή με το σημάδι της Αργυρώς και του Αστέρη. 

Στους παλιούς καλούς ρυθμούς του prime time επιστρέφει η τηλεόραση από τις 16 Ιανουαρίου, με το comeback όλων των τηλεοπτικών σειρών. Και στην επιστροφή του Σασμού, έχουμε δραματικές εξελίξεις, που ξεκινούν όμως με μία ευχάριστη. Η ερωτική επανένωση της Αργυρώς και του Αστέρη είναι γεγονός.

Μόνο που αυτή θα οδηγήσει σε μία σύγκρουση, μία απαγωγή και ένα θάνατο.

Το σημάδι που τρέλανε τους θαυμαστές του Σασμού

Με την προβολή σήμερα του τρέιλερ του Σασμού για τα νέα επεισόδια, είχαμε και τα πρώτα ενθουσιώδη σχόλια των φανς στο Twitter. Οι οποίοι παρατήρησαν και ένα μικρό στιγμιότυπο που κάνει τη διαφορά. Τα δύο σημάδια, τις ουλές από τις εγχειρήσεις του Αστέρη και της Αργυρώς, η οποία μαθαίνει επιτέλους πως εκείνος της έσωσε τη ζωή.

Υπάρχει και ένα ηχητικό στοιχείο που αποκαλύπτει, όπως σου έχουμε ήδη αναφέρει, πως η Βασιλική θα της πει το μεγάλο μυστικό. Ακούγεται η φωνή της Μαριλίτας Λαμπροπούλου να της λέει «Ο Αστέρης σου έσωσε τη ζωή».

Το ρομαντικό mood του Σασμού θα διακοπεί όμως από τον ντετέκτιβ (ναι, καλά διάβασες) που έχει προσλάβει ο Σταύρος και σύντομα θα έχει στα χέρια του αυτά τα στιγμιότυπα της επανένωσης του ζευγαριού.

https://www.instagram.com/p/Cmv-uFnqmxs

Να σου πούμε σε αυτό το σημείο πως από εδώ και πέρα, η ευτυχία του Αστέρη θα κρατήσει ελάχιστα. Ο Σταύρος ορκίζεται εκδίκηση, δίνει τις φωτογραφίες στον θείο της Αργυρώς και διαμηνύει στην Στέλλα πως τα ξέρει πια όλα.

Η top σκηνή Αστέρη και Αργυρώς στον Σασμό μόλις αποκαλύφθηκε και οι ερωτευμένοι ενώθηκαν ξανά

Κάπως έτσι φτάνουμε στην απαγωγή του μωρού από τον Σταύρο και σε ένα ανθρωποκυνηγητό για να το βρουν. Ο Μαθιός και ο Αστέρης θα βοηθήσουν σε αυτή την στιγμή την Αργυρώ να ξαναπάρει πίσω το παιδί της. Θα βρουν τον Σταύρο αλλά η καταδίωξη δεν θα έχει καλό τέλος. Βασικά αυτό είναι και το τέλος του τηλεοπτικού ήρωα.

Θρήνος και τύψεις ξανά στις δύο οικογένειες και ο έρωτας όπως καταλαβαίνεις μπαίνει σε δεύτερη μοίρα. Ο Παύλος Βρουλάκης κάνει τα πάντα για να μην μείνει στη ζωή της Αργυρώς ο Αστέρης. Μέχρι το τέλος της σεζόν θα δούμε αν τελικά θα τα καταφέρει.

https://www.instagram.com/p/Cmqv_5DKaAq

Ενδιάμεσα, θα έχουμε μία ακόμη κρίση στον γάμο του Μαθιού και της Βασιλικής και όταν όλοι τελικά καταλάβουν πως δεν είναι ο πατέρας της Νάντιας, πάμε στα επόμενα. Και τα επόμενα έχουν την τελική αναμέτρηση Ευθύμη και Λευτέρη.

https://www.instagram.com/p/CmAMiUHL3CL

Κρητικό Law&Order.