Το Survivor All Star έκανε πρεμιέρα με νοσταλγία για τον Ντάνο και με απογοήτευση για τους παίκτες

Το Survivor All Star έκανε πρεμιέρα με νοσταλγία για τον Ντάνο και με απογοήτευση για τους παίκτες

Τα παράδοξα και η ατάκα - φωτιά του Γιώργου Λιανού. Πρίαμος και Μισθοφόρος αποτελούν την ήρεμη δύναμη του Survivor All Star ενώ όλοι σχολιάζουν την σιωπή του Στέλιου Χανταμπάκη. 

Το Survivor All Star έκανε πρεμιέρα, με Γιώργο Λιανό αλά James Bond, με την ατάκα της χρονιάς που είπε για τον χωρισμό Βαλαβάνη και Βασάλου, με κουρασμένους παίκτες, αλλά και με εκείνους που ήδη έχουν στρατηγική για την νίκη. Πρίαμος και Μισθοφόρος έδειξαν πως ο παλιός είναι αλλιώς, ενώ ήδη δημιουργήθηκαν και οι πρώτες - φιλίες συμμαχίες.

Το Τwitter ξεκάθαρα τάχθηκε με τις γυναίκες των δύο ομάδων στο πρώτο αγώνισμα της σεζόν, που έδειξαν πυγμή, ενώ υπήρχε και αρκετή νοσταλγία για τον Ντάνο.

https://www.instagram.com/p/CnKm6ebp2hh

Η σιωπή του Χανταμπάκη και ο χωρισμός Βαλαβάνη - Βασάλου

Με το πάρτι που είχαμε δει και στο τρέιλερ ξεκίνησε το Survivor All Star και τον Γιώργο Λιανό να αυτοτρολάρεται, αν έμοιαζε με το άσπρο σμόκιν του, περισσότερο ως James Bond ή σερβιτόρος. Όμως, μόνο πάρτι δεν είδαμε. Με συνοπτικές διαδικασίες ανακοινώθηκε το πρώτο αγώνισμα και στην συνέχεια χωρίστηκαν όλοι στις δύο ομάδες, σε Μαχητές και Διάσημους και όχι σε Πράσινους και Μπλέ όπως είχε διαρρεύσει.

Όπως αναμενόταν τα ζευγάρια στη ζωή χωρίστηκαν σε διαφορετικές ομάδες και ο Λιανός είπε την ατάκα της χρονιάς, λέγοντας στην Ευριδίκη Bαλαβάνη: «Δεν ξέρω αν σας χωρίσαμε εμείς ή το είχατε κάνει μόνοι σας».

Στο πρώτο αγώνισμα που είχε έπαθλο φακές και νερό είδαμε πολύ συγκρατημένες αντιδράσεις. Οι περισσότεροι από τους παίκτες μετά βίας ανταλλάσουν κάποια κουβέντα, προφανώς λόγω στρατηγικής.

Με αρχηγικό πρόσημο ο Πρίαμος αλλά και ο Σάκης Κατσούλης, all time classic ο αγαπημένος Μισθοφόρος πάντα ταχύτατος, ενώ ακόμη αναρωτιόμαστε τι κάνει εκεί ο Στέλιος Χανταμπάκης. Άλαλος και μακριά από τα περισσότερα πλάνα. Αν και έδωσε τελικά τον τελευταίο και κρίσιμο πόντο στην ομάδα του, τους Διάσημους, νικώντας τον Ηλία Γκότση.

https://www.instagram.com/p/CnK24gEp1NM

To Survivor All Star ξεκινά με παίκτη έκπληξη της τελευταίας στιγμής και τον Λιανό με σμόκιν

https://www.instagram.com/p/CnKj6LztC2O

Απορήσαμε με τις αποδόσεις αρκετών παικτών, καθώς τους βλέπαμε στο Instagram να γυμνάζονται από το καλοκαίρι. Και με παραπάνω κιλά, προφανώς ως ασπίδα, για όσα χάσουν στην συνέχεια. Οι γυναίκες και των δύο ομάδων δείχνουν πως είναι δυνατές και το κοινό τάχθηκε υπέρ τους στο Twitter. Τι είχαμε τι χάσαμε με την γκρίνια του Κονδυλάτου και του Καραγκούνια, που είναι οι μόνοι προς το παρόν που έχουν το reality στοιχείο.

Πάντως κάποιοι νοστάλγησαν τον Ντάνο. Θα βλέπαμε άλλο παιχνίδι σίγουρα με εκείνον μαζί. Δείτε και μερικά από τα σχόλια στο Twitter. Οι φανς αναγνώρισαν μία νέα συμμαχία Βασάλου - Γκότση, ενώ αγάπησαν ξανά την Βρισηίδα. Ασημίνα και Δαλάκα επίσης είναι ψηλά στις προτιμήσεις.