Όχι δεν βλέπεις throwback του GNTM: Η φωτογραφία του My Style Rocks χώρισε Ηλιάνα και Καραβάτου

Όχι δεν βλέπεις throwback του GNTM: Η φωτογραφία του My Style Rocks χώρισε Ηλιάνα και Καραβάτου

Τα πρώτα στιγμιότυπα με τους 3 κριτές, την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, τον Δημήτρη Σκουλό και τον Στέλιο Κουδουνάρη λίγο πριν ξεκινήσει το My Style Rocks στις 16 Ιανουαρίου. 

Σε ρυθμούς fashion forward κινείται το My Style Rocks το οποίο επιστρέφει στις 16 Ιαναουαρίου με νέο κύκλο, νέα παρουσιάστρια και νέα κριτική επιτροπή. Σήμερα είχαμε και την πρώτη επίσημη φωτογραφία του καναλιού, αποκαλύπτοντας πως η Ηλιάνα θα είναι στην κριτική επιτροπή του fashion reality, στην πρώτη φωτογραφία μαζί με τους δύο άλλους κριτές.

Για πρώτη φορά είδαμε και την επίσημη φωτογραφία της Κατερίνας Καραβάτου, δίχως όμως να είναι στο πλευρό της Ηλιάνας Παπαγεωργίου αλλά και των άλλων κριτών.

Ο αέρας μοντέλου της Ηλιάνας και ο δυναμισμός της Καραβάτου

Ουσιαστικά από χθες έχουν ξεκινήσει τα πρώτα γυρίσματα του My Style Rocks με την πρώτη συνάντηση στο πλατό της Κατερίνας Καραβάτου με την κριτική επιτροπή και με τη σειρά τους με τις 9 παίκτριες που θέλουν να αποδείξουν πως είναι fashion experts.

Οι κανόνες δεν αλλάζουν και η εκπομπή η οποία θα μεταδίδεται κάθε απόγευμα στις 17.00 θα έχει χρηματικό έπαθλο για την νικήτρια 2.500 χιλιάδων ευρώ στο τέλος της κάθε εβδομάδας στο gala.

https://www.instagram.com/p/CmmFTEbNMw8

Πλέον και επίσημα ανακοινώθηκε όπως αναμενόταν, πως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, θα βρίσκεται στην κριτική επιτροπή. Και φωτογραφήθηκε στο πλευρό του Δημήτρη Σκουλού, παλαιού τηλεοπτικού της γείτονα στη επιτροπή του GNTM και του σχεδιαστή Στέλιου Κουδουνάρη, βετεράνου πια στο My Style Rocks. Στην φωτογραφία την βλέπουμε stylish και άνετη.

1673447903215-894538046-iliana_mystylerocks.jpg

Εκείνο που μας έκανε εντύπωση, είναι πως δεν έχουμε δει ακόμη σε φωτογραφικό στιγμιότυπο την κριτική επιτροπή μαζί με την νέα παρουσιάστρια Κατερίνα Καραβάτου. Προφανώς και θα έχουμε κάτι αντίστοιχο στο μέλλον, για να δούμε και την Ηλιάνα side by side με την Καραβάτου.

Είχε συζητηθεί αρκετά τις προηγούμενες ημέρες, όταν ακούστηκε το όνομα της Ηλιάνας, πως ίσως θα ήταν καλύτερη στην παρουσίαση της εκπομπής και πως αυτή ήταν η αρχική πρόθεση πριν επιλεγεί τελικά η Κατερίνα Καραβάτου.

karavatoumystylerocks.jpg

Στην πρώτη επίσημη της Καραβάτου στο νέο reality, την βλέπουμε στα κόκκινα, δείχνοντας δυναμισμό στην τηλεοπτική της επιστροφή, λίγους μόνο μήνες μετά την λήξη της συνεργασίας της με το Mega σε μία όχι τόσο καλή τηλεοπτική χρονιά για εκείνη και μετά από το επεισοδιακό τηλεοπτικό της διαζύγιο με το Star.

Τώρα, επιθυμεί να κάνει μία διαφορετική αρχή. Ο ΣΚΑΙ αλλά και η Acun Media φιλοδοξούν το ανανεωμένο My Style Rocks να ανανεώσει και να δυναμώσει την απογευματινή ζώνη του καναλιού, για αυτό και φέτος έχει επενδύσει τόσο πολύ στα νέα πρόσωπα. Ειδικά με αυτή την επιτροπή (γιατί σε εκείνους βασίζεται το κόνσεπτ) που έχει το know how της μόδας και έχει τηλεοπτική εμπειρία.