Η Κότυ του GNTM 5 έκανε ένα επικό throwback με μακριά μαλλιά και δεν την αναγνωρίσαμε

Η Κότυ του GNTM 5 έκανε ένα επικό throwback με μακριά μαλλιά και δεν την αναγνωρίσαμε

Η Κότυ ποζάρει με μακριά μαλλιά και εξηγεί πως ο μόνος της αντίπαλος είναι ο εαυτός της.

Ήταν το πιο πολυσυζητημένο κορίτσι του φετινού GNTM, ενός GNTM που δεν αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το κοινό αλλά στο Twitter οι χρήστες αγάπησαν ιδιαίτερα το φαβορί, που έφτασε στην πηγή αλλά στραβοπάτησε και νερό δεν ήπιε.

Η Κότυ, ήταν η τέταρτη του φετινού GNTM μιας και το ατύχημα που είχε στο πόδι της, έστειλε στον τελικό την Μαρίτα, τη Βικτώρια και την Αλέξια, με την τελευταία να παίρνει τελικά τον τίτλο!

Η Κότυ... αγνώριστη!

Το κορίτσι που γνωρίσαμε με κοντά μαλλιά και ξεχωριστό ταμπεραμέντο, μας έδειξε μερικές πόζες της με μακριά μαλλιά και εσώρουχα, πόζες που δεν είχαμε ξαναδεί και ομολόγησε το αυτονόητο για την ίδια: πως ανταγωνίζεται μόνο τον καλύτερο δικό της εαυτό!

https://www.instagram.com/p/CnUE1VStPIu

Η Κότυ τα έβαλε με την ατυχία της

«Φάγαμε μία βούτα, φάγαμε και δυο και εγώ σήμερα αποχωρώ από το πλατό. Ήταν λίγο γκίνια. Εγώ θα το έπαιρνα και το ξέρω, οπότε βλακεία! Χρειάζεται αποθεραπεία το πόδι μου και πρέπει να το ξεκουράσω. Για μένα εγώ έχω κερδίσει! Με μάτιασαν.

Απλά κάποιος ασχολείται πολύ μαζί μου. Δεν πιστεύω ότι αυτό έγινε για κακό! Έγινε και σίγουρα φεύγω με πολύ διαφορετικά expectations γιατί καλώς ή κακώς με είχα για τον τίτλο Κότυ GNTM. Όταν μου ανακοίνωσαν ότι δεν μπορώ να συνεχίσω λόγω του ατυχήματος ξενέρωσα φουλ!», είχε πει η Κότυ, τονίζοντας:

«Είμαι πολύ συναισθηματική. Δεν έχει να κάνει ότι δεν βγήκα πρώτη ή ότι δεν πήγα στον τελικό. Εμένα όμως, δεν μου αρέσει η έκφραση «Όλα για κάποιο λόγο γίνονται».

Είχα βάλει στόχους, ήθελα να βγω νικήτρια, αλλά πολλές φορές δεν πάνε τα

πράγματα όπως θέλεις. Γίνεται το happy accident και ήταν μία μικρή κάθαρση. Ξενέρωσα και νευρίασα, αλλά δεν ρωτάω γιατί δεν έγινε.

Εννοείται πως έκανα τη χάρη στα άλλα κορίτσια και έφυγα. Γουστάρω την πάρτη μου και με αυτά που κάνω, είμαι proud για τον εαυτό μου».

Η Κότυ είναι η φετινή νικήτρια του GNTM για το κοινό ακόμη και αν δεν φτάσει στον τελικό

Coty: Ένα κορίτσι με άποψη, λόγο και δυναμική παρουσία.

1. Μπορεί η ταυτότητά της να γράφει Κωνσταντίνα εκείνη όμως νιώθει ότι το Coty είναι αυτό που της ταιριάζει και αποτυπώνει την ελεύθερη φύση της.

2. Η Coty Γουγούση -Camacho είναι 21 χρονών και αποτελεί κράμα Ελλάδας και Νότιας Αμερικής, μιας και η μητέρα της είναι από τη Χιλή.

3. Αγαπάει ό,τι έχει να κάνει με τέχνη για αυτό και οι σπουδές της είναι πάνω στη γραφιστική και το digital art.

4. Από τα 16 της χρόνια ασχολείται με το μόντελινγκ ενώ είχε πάει και στο εξωτερικό για casting στο πρακτορείο Elite. Τα τελευταία χρόνια δουλεύει ως freelancer ενώ ασχολείται και με τατουάζ.

5. Η Coty Γουγούση ήρθε στο GNTM για να σπάσει τα στερεότυπα για τα τατουάζ και τα μοντέλα ενώ η ίδια λέει ότι το δυνατό της σημείο είναι πως ξέρει να μεταμορφώνεται.

6. MOTTO της είναι το: Do it freestyle and experimental

Αυτό ήταν άλλωστε το mini bio της Γουγούση στο GNTM!