Το πάρτι γενεθλίων του Λευτέρη Σουλτάτου, οι celebrities καλεσμένοι & η αφιέρωση του Χρήστου Μάστορα

Το πάρτι γενεθλίων του Λευτέρη Σουλτάτου, οι celebrities καλεσμένοι & η αφιέρωση του Χρήστου Μάστορα

Γενέθλια είχε την Παρασκευή (13/1) ο σύζυγος της Βάσως Λασκαράκη και το γιόρτασε με ένα λαμπερό πάρτι στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδούν οι Μέλισσες και η Δέσποινα Βανδή.

Τα γενέθλιά του είχε χθες (13/1) ο Λευτέρης Σουλτάτος και -εκτός από τις τρυφερές ευχές που δέχθηκε από τη σύζυγό του, Βάσω Λασκαράκη- αποφάσισε να γιορτάσει με ένα μεγάλο πάρτι και με φίλους στο πλευρό του. Το ραντεβού δόθηκε αργά το βράδυ στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδούν οι Μέλισσες και η Δέσποινα Βανδή με τον γνωστό σεφ να υποδέχεται τους φίλους του – celebrities και μη.

Οι Μέλισσες, μάλιστα, έκαναν και ειδική αφιέρωση στον Λευτέρη Σουλτάτο, ενώ το ίδιο βράδυ γιόρτασε και ένας καλός φίλος και συνεργάτης της Βάσως Λασκαράκη τα γενέθλιά του μαζί με τον σεφ.

Η Βάσω Λασκαράκη μπαίνει σε Christmas mood και μοιράζει έμπνευση από τις cozy γωνιές του σπιτιού της

Το πάρτι του Σουλτάτου, οι celebrities και η αφιέρωση των Μελισσών

Στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδούν η Δέσποινα Βανδή και οι Μέλισσες βρέθηκαν από νωρίς η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος για να υποδεχθούν τους φίλους τους και να γιορτάσουν τα γενέθλια του σεφ. Ανάμεσα στους καλεσμένους – μεταξύ άλλων- ήταν η Αθηνά Οικονομάκου (η οποία είναι κουμπάρα με τη Βάσω), η Χριστίνα Κοντοβά και ο Μελέτης Ηλίας. Ήταν, όμως, και ο γνωστός makeup artist και συνεργάτης της Βάσως Λασκαράκη, Θάνος Βογιατζής, ο οποίος επίσης είχε τα γενέθλιά του.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, μάλιστα, και βλέποντας το κέφι της παρέας στα πρώτα τραπέζια του μαγαζιού, οι Μέλισσες θέλησαν να κάνουν τη δική τους αφιέρωση στον Λευτέρη Σουλτάτο. Έτσι, όταν κατέφθασε η τούρτα στο τραπέζι, ο Χρήστος Μάστορας ξεκίνησε να τραγουδά το τραγούδι γενεθλίων που όλοι λέμε στα parties. «Να ζήσεις Λευτέρη και χρόνια πολλά…» ξεκίνησε όλο το μαγαζί να λέει- με παρότρυνση του Μάστορα- στον γνωστό σεφ, λίγο πριν εκείνος σβήσει τα κεράκια στην τούρτα του.

Η αφιέρωση της Βάσως Λασκαράκη για τα γενέθλια του Λευτέρη Σουλτάτου

Λίγο πριν ετοιμαστούν και φορέσουν τα glam σύνολά τους όλοι για το πολυαναμενόμενο πάρτι, η Βάσω Λασκαράκη έκανε μια πολύ τρυφερή ανάρτηση, αφιερωμένη στον σύζυγό της.

https://www.instagram.com/p/CnWTtd9LHbU

Η Βάσω δημοσίευσε στο Instagram δύο φωτογραφίες στις οποίες ποζάρει χαμογελαστή στην αγκαλιά του άντρα της κι έγραψε για τα γενέθλιά του: «Γέλια, ταξίδια, τρέλα και χαρές να είναι η ζωή σου όλη… κι όταν δεν είναι μάτια μου μη φοβηθείς… θα είμαι εγώ εκεί και θα τα φτιάξουμε όλα πάλι απ' την αρχή μαζί ✨❤️
Χρόνια πολλά πολλά πολλααααααα καλά και όμορφα. Να σε χαίρομαιιιιι💫✨».