Μία φωτογραφία και αρκετές συμπτώσεις για την σχέση του Κωνσταντίνου Βασάλου και της Όλγας Ντάλλα

Μία φωτογραφία και αρκετές συμπτώσεις για την σχέση του Κωνσταντίνου Βασάλου και της Όλγας Ντάλλα

Είναι ζευγάρι ή φίλοι; Το κοινό στιγμιότυπο το βράδυ της Πρωτοχρονιάς με τον Κωνσταντίνο Βασάλο να διασκεδάζει σε μαγαζί του Βόλου με την πρώην παίκτρια του GNTM Όλγα Ντάλλα. 

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος έχει ήδη αναχωρήσει νωρίς το πρωί με τους συμπαίκτες του για τον Άγιο Δομίνικο έτοιμος να ριχτεί στην μάχη του Survivor All Star. Και ενώ όλες οι κάμερες ήταν στραμμένες πάνω του κατά την αναχώρησή του στο αεροδρόμιο, για να δουν τις αντιδράσεις του και την σχέση που έχει πλέον με την Ευριδίκη Βαλαβάνη, μία φωτογραφία του από το βράδυ της Πρωτοχρονιάς να διασκεδάζει με την πρώην παίκτρια του GNTM, Όλγα Ντάλλα, άλλαξε τα δεδομένα.

Και η αποκάλυψη προκάλεσε ερωτηματικά. Είναι ήδη σε νέα σχέση ή αυτό το στιγμιότυπο ήταν μία σύμπτωση; Δεν είναι όμως η μόνη σύμπτωση. Πάντως η φωτογραφία αυτή, αφαιρέθηκε λίγες ώρες μετά από το επίσημο προφίλ του café - bar του Βόλου, το οποίο έκανε και την αποκάλυψη.

Όταν το GNTM κοίταξε στα μάτια το Survivor All Star

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου Super Κατερίνα, είχαμε σήμερα το πρωί την αποκάλυψη μίας φωτογραφίας, που δείχνει την πρώην παίκτρια του GNTM Όλγα Ντάλλα να κοιτά μέσα στα μάτια τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Οι δυό τους βρέθηκαν σε γνωστό bar του Βόλου το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, στην επίσημη σελίδα του οποίου στο Facebook, υπάρχει και το συγκεκριμένο στιγμιότυπο.

ntallavasalos.JPG

Η Όλγα κοιτά στα μάτια τον Κωνσταντίνο, αλλά τίποτε άλλο από αυτή την φωτογραφία δεν μας δίνει ένα στοιχείο για το αν είναι φίλοι, αν βρέθηκαν τυχαία να διασκεδάζουν μαζί ή αν μιλάμε για ένα νέο ειδύλλιο.

vasalos_ntalla.jpg

Μπορεί απλά να ήταν μία σύμπτωση. Κανείς από τους δύο δεν έχει ανεβάσει κάτι σχετικό στα προφίλ του στα social media και ο Κωνσταντίνος μόνο με ένα βραδινό story από την στολισμένη πόλη του Βόλου το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, μας γνωστοποίησε πως βρίσκεται στην πόλη.

Η Όλγα Ντάλλα είχε χωρίσει στις αρχές του Νοεμβρίου με τον συμπαίκτη της στο GNTM Στυλιανό Φλωρίδη και μάλιστα το μοντέλο είχε σβήσει τις κοινές τους φωτογραφίες από το Instagram και τον είχε κάνει unfollow. Ο Στυλιανός κράτησε μόνο ένα στιγμιότυπο στο δικό του προφίλ.

https://www.instagram.com/p/CZmrRqDt9Mp

Εκείνο το μήνα, είχαν «φουντώσει» ξανά οι φήμες για χωρισμό του Κωνσταντίνου από την Ευριδίκη Βαλαβάνη, χωρίς να κάνουν κανένα σχόλιο για να το διαψεύσουν και χωρίς να τους βλέπουμε σε κοινές φωτογραφίες όπως στο παρελθόν. Μπορεί και αυτός ο συγχρονισμός στις αλλαγές της προσωπικής τoυς ζωής να είναι μία ακόμη σύμπτωση;

Με την Όλγα συναντήθηκαν δύο μέρες πριν αναχωρήσει για το Survivor All Star, ενώ σχεδόν όλοι οι συμπαίκτες του, ήταν στην Αθήνα για την προετοιμασία τους. Αυτό που μας κάνει εντύπωση είναι πως ο Κωνσταντίνος, πάντα δημοσιεύει story με τις παρέες του από τις εξόδους του, αλλά δεν το έκανε από εκείνη τη βραδιά στο ταξίδι - αστραπή στον Βόλο.

Πάντως η σχέση του με την Ευριδίκη δε φαίνεται να είναι κακή. Στα στιγμιότυπα από την αναχώρηση των παικτών του Survivor Αll Star νωρίς το πρωί, τον βλέπουμε στο πούλμαν να κάθεται μπροστά της, ενώ εκείνη δίπλα στον πρώην νικητή του reality και πολύ καλό της φίλο Ηλία Γκότση. Και για πρώτη φορά η Ευριδίκη, μίλησε για εκείνον και την σχέση που θα έχουν πλέον ως συμπαίκτες στο παιχνίδι, λέγοντας πως θα συνεχίζει να του γκρινιάζει όπως έκανε και το 2017. Αυτό προς απάντησή της για όσους λένε πως όχι μόνο έχουν χωρίσει, αλλά δεν έχουν μεταξύ τους καμία επικοινωνία. Ο χωρισμός όμως είναι το μόνο που ισχύσει στην περίπτωσή τους.

Εκτός αν κάνουν την έκπληξη και δούμε την επανασύνδεσή τους στον στίβο μάχης του Survivor.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μίλησε για τον Βασάλο και αποκάλυψε τι θα κάνει στο Survivor All Star

Photo credits κεντρική: Facebook - 40 bar & coffee lab