Η Μαίρη Συνατσάκη απόρησε με τον ντόρο για την κηδεία του τέως και αντέδρασε

Η Μαίρη Συνατσάκη απόρησε με τον ντόρο για την κηδεία του τέως και αντέδρασε

H επικαιρότητα της σημερινής ημέρας με την κηδεία του έκπτωτου μονάρχη, έκανε τη νέα μαμά να απορήσει.

Η Μαίρη Συνατσάκη παρακολούθησε την τρέχουσα επικαιρότητα της ημέρας με απορία, κάτι που συμβαίνει σε όλες τις νέες μαμάδες.

Τι συμβαίνει όταν έχεις ένα μωρό ενός μήνα στο σπίτι; Χάνεις ένα κομμάτι της επικαιρότητας, μιας και ζεις την δική σου επικαιρότητα, αυτή που περιλαμβάνει θηλασμό, αλλαγή πάνας και ξενύχτια.

Ο τέως, η Μαίρη και το dry shampoo

Κάπου εκεί πετύχαμε και τη Μαίρη Συνατσάκη η οποία εξέφρασε την απορία της για όσα συμβαίνουν σήμερα με την κηδεία του τέως βασιλιά και έφτιαξε και ένα poll στο οποίο οι διαδικτυακοί φίλοι της συμφώνησαν:

«Ποιος νοιάζεται για τόσες λεπτομέρειες στην κηδεία του τέως; Τι γίνεται στην τηλεόραση από το πρωί ασταμάτητα», έσπευσε να αναρωτηθεί η Μαίρη στο προφίλ της στο Instagram στο οποίο κοντεύει το ένα εκατομμύριο followers.

Φυσικά, ακολούθησαν επόμενα stories με παρατηρήσεις από τους followers, που της εξηγούσαν πως εντόπισαν ένα ορθογραφικό της λάθος κι ένα ακόμα λάθος στην προσφώνηση του Τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου, οποίος είναι έκπτωτος μονάρχης.

Πάντως, μια λεπτομέρεια μας έκανε να καταλάβουμε πως η Μαίρη είναι μια γνήσια νέα μαμά! Κι αυτή δεν είναι άλλη από το dry sampoo στα μαλλιά ή αλλιώς το μυστικό εργαλείο κάθε νέας και κουρασμένης μαμάς που δεν προλαβαίνει ούτε να λουστεί.

Μήπως να αφήσουμε τη Συνατσάκη να πει και να αγοράσει ό,τι θέλει για την κόρη της;

H Συνατσάκη πάντως, από την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της και ως σήμερα, παραμένει ρεαλιστική στην αποτύπωση της νέας ζωής ως μαμά και έχει μιλήσει για όλα, από το μωρό που κλαίει, μέχρι την επιλόχειο κατάθλιψη.

«Θεωρούσα ότι οι ορμόνες μου ήταν τέλεια. Μου συνέβη όμως αυτή η θλίψη όταν γυρίσαμε στο σπίτι από το μαιευτήριο. Ήταν η επιστροφή στο συνηθισμένο μας περιβάλλον σε μία εντελώς όχι συνηθισμένη συνθήκη. Είναι περίεργες αυτές οι αλλαγές, βάλε και τις ορμόνες μέσα. Εξαιτίας των δικών μου θεμάτων ψυχικής υγείας και των διαταραχών με το άγχος και των κρίσεων πανικού, ήταν πάντα οι κεραίες μου πολύ ανοιχτές με αυτό και είχα ενημερώσει το περιβάλλον μου.

Θέλω να ξέρετε, θέλω να με παρακολουθείτε μετά την εγκυμοσύνη. Είχα πει και στον ψυχολόγο μου μη μου συμβεί καμιά επιλόχειος, που αν συμβεί, θα το αντιμετωπίζαμε δεν με φοβίζει, απλά ήθελα να υπάρχει ένα σχέδιο δράσης. Δεν είναι επιλόχειος τα baby blues.

Αν κρατήσει το συναίσθημα αυτό της θλίψης περισσότερο από δύο εβδομάδες, τότε είναι καλό να μιλήσετε με έναν ειδικό ψυχικής υγείας.

Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι επειδή ξεκινάς με ένα πάρα πολύ χαρούμενο συμβάν και γεγονός και όλοι οι άνθρωποι είναι πολύ χαρούμενοι γύρω σου και και και είναι λίγο παράταιρο να νιώθεις εσύ μόνος σου τη θλίψη», ανέφερε η Μαίρη Συνατσάκη όταν έγινε μαμά.