Έρχεται η μεγάλη μάχη στον Σασμό με τη Μαρίνα και την Καλλιόπη για τον εγγονό τους

Κατερίνα Μπούσιου
Έρχεται η μεγάλη μάχη στον Σασμό με τη Μαρίνα και την Καλλιόπη για τον εγγονό τους

Και μετά την σημερινή top σκηνή μεταξύ του Αστέρη και της Αργυρώς και το τραγικό τέλος του Σταύρου που θα ακολουθήσει θα έχουμε την μάχη των μαχών στον Σασμό. 

Ωραίοι οι έρωτες, ακόμη πιο σημαντικές όμως οι κόντρες στο Σασμό. Είχαμε και θα έχουμε ακόμη πολλές, μαζί με συμβόλαια θανάτου, δυστυχήματα, αποχωρήσεις. Όλα αυτά μετά από την πιο σημαντική σκηνή της δεύτερης σεζόν που θα δούμε σήμερα με την επανένωση της Αργυρώς και του Αστέρη.

Όμως η κορυφαία των κορυφαίων σύγκρουση έρχεται σε ένα μήνα περίπου από σήμερα, με Καλλιόπη και Μαρίνα να έρχονται σε μεγάλη σύγκρουση και αιτία θα είναι ένα μικρό παιδί που είναι μισός Βρουλάκης και μισός Σταματάκης. Η ιστορία του Άγγελου είναι σαν να επαναλαμβάνεται.

sasmos_kalliopimaria.jpg

Διχασμός για τον Πετρή

Το σημερινό επεισόδιο του Σασμού, θα σημάνει την αρχή ενός νέου δράματος και η ανακωχή μεταξύ των δύο οικογενειών, παρά τις προσδοκίες, θα μείνει άπιαστο όνειρο.

Η Αργυρώ γίνεται ξανά ζευγάρι με τον Αστέρη αλλά με εμπόδια και δεύτερες σκέψεις και από τους δύο. Τα εμπόδια είναι πρώτον οι απειλές του Σταύρου και το τραγικό του τέλος, το οποίο της δημιουργεί αναστάτωση όπως ήδη σου έχουμε γράψει.

Σήμερα θα έχει και μία σύγκρουση με την μητέρα της που της έκρυψε το μυστικό για τον Αστέρη που της έσωσε τη ζωή. Αλλά η Μαρίνα δεν της χαρίζεται.

Το δεύτερο εμπόδιο είναι οι υποψίες της Καλλιόπης πως κάτι συμβαίνει με την υγεία του Αστέρη και στην συνέχεια πως κάτι ερωτικό υπάρχει στη ζωή του. Το τρίτο, είναι η ενδεχόμενη μετακόμιση της Μαρίνας στην Αθήνα, λόγω της μετάθεσης του Αντώνη.

Η ώρα της πικρής αλήθειας στον Σασμό με τον Λευτέρη να μαθαίνει πως είναι γιος του Παύλου

Όλα αυτά δυναμιτίζουν την κατάσταση μεταξύ του ζευγαριού. Όμως δεν έχεις δει τίποτε ακόμη.

https://www.instagram.com/p/CnPFv8TKUPj

Η Μαρίνα θα μείνει τελικά κοντά στην κόρη της γιατί δεν θέλει να την αφήσει μόνη με τον εγγονό της αλλά και γιατί το μυστικό του πραγματικού πατέρα του μικρού Πετρή, θα βγει στην επιφάνεια.

Το έδαφος της αποκάλυψης έχει ήδη καλλιεργηθεί από τον Σταύρο και τον αδελφό του. Μόνο που πριν το μάθει ο ίδιος ο Αστέρης πως έχει γιο, θα μάθει η Καλλιόπη πως έχει εγγονό. Βασικά το πρώτο της εγγόνι. Που συμπτωματικά έχει την μοίρα του Άγγελου. Μισός Βρουλάκης και μισός Σταματάκης.

https://www.instagram.com/p/CmmDG3MIxib

Κάπως έτσι οδηγούμαστε στην μετωπική σύγκρουση ανάμεσα σε Μαρίνα και σε Καλλιόπη για το εγγόνι τους. Ο Αστέρης είναι θυμωμένος με το μυστικό που του κράτησε η Αργυρώ και η Καλλιόπη διεκδικεί ως γιαγιά τα δικαιώματα της οικογένειας.

https://www.instagram.com/p/CkobAjLrPca

Όμως εδώ θα κριθούν όλα για τον πολυπόθητο σασμό. Ο παπά Μιχάλης θα επέμβει για να τους θυμίσει την τραγική κατάληξη του Άγγελου και για να τους θέσει προ των ευθυνών τους για να μην υπάρξουν και άλλες τραγωδίες.

Αν πήγε ο νους σου και για το πως θα αντιδράσει ο θείος Παύλος της Αργυρώς με αυτά τα νέα, να σου πούμε ότι θα κάνει τα πάντα για να απομακρύνει τον Αστέρη από την ζωή της οικογένειας, αλλά δεν θα τα καταφέρει.