Η ώρα της πικρής αλήθειας στον Σασμό με τον Λευτέρη να μαθαίνει πως είναι γιος του Παύλου

Κατερίνα Μπούσιου
Η ώρα της πικρής αλήθειας στον Σασμό με τον Λευτέρη να μαθαίνει πως είναι γιος του Παύλου

Το νέο τραγούδι και το backstage στα γυρίσματα του Σασμού με τον Ορφέα Αυγουστίδη, την Χριστίνα Χειλά Φαμέλη και τον Γιώργο Χριστοδούλου, λίγο πριν γίνει η αποκάλυψη στον Γιώργο Γεροντιδάκη πως ο Παύλος Μάινας είναι πατέρας του. 

Στις 16 Ιανουαρίου, όταν ξεκινήσουν τα νέα επεισόδια του Σασμού, θα ξεκινήσουν και οι νέες ιστορίες που θα σφραγίσουν μία και καλή το παρελθόν. Πώς αλλιώς οι ήρωες θα προχωρήσουν στο μέλλον; Και αφού ο Μαθιός μάθει πως ο Νικηφόρος είναι γιος του, ήρθε η στιγμή ο Παύλος Βρουλάκης να ανακαλύψει πως ο δικός του γιος δεν πέθανε. Αυτή την εξέλιξη του σεναρίου δεν την περιμένεις, ειδικά μόλις μάθεις το τραγικό πρόσωπο που κρύβεται πίσω από όλα αυτά.

Ο Λευτέρης είναι ο γιος του Παύλου και η πιο συγκινητική σκηνή είναι εκείνη της ανακάλυψης μαμάς - γιου με την Γιώτα Φέστα και τον Γιώργο Γεροντιδάκη.

Προς το παρόν η επανένωση Αστέρη και Αργυρώς, έγινε τραγούδι που μόλις κυκλοφόρησε με ερμηνευτή τον Γιάννη Κότσιρα και τίτλο «Θνητοί Θεοί».

Τα γέλια του... ερωτικού τριγώνου

Πριν φτάσουμε στην κορύφωση του Σασμού με τη ερωτική επανασύνδεση Αργυρώς και Αστέρη, την απαγωγή του παιδιού της από τον Σταύρο και τον τραγικό θάνατο από ατύχημα εκείνου, ο Ορφέας Αυγουστίδης, η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη και ο Γιώργος Χριστοδούλου, έκαναν τα τελευταία τους γυρίσματα μαζί και μάλιστα στον γκρεμό, λίγο πριν το τέλος του τηλεοπτικού Σταύρου.

Εν συντομία να σου πούμε ότι Μαθιός - Αστέρης και Αργυρώ με Βαγγέλη, προσπαθούν να βρουν τον Σταύρο και τον μικρό Πετρή. Στην τελική φάση ξεκινά μία καταδίωξη και έτσι ο πρώην σύζυγος της Αργυρώς παθαίνει το δυστύχημα.

Στο βίντεο βλέπουμε και τους 3 ηθοποιούς ευδιάθετους και πώς αλλιώς να ήταν; Τα βάσανα τελειώνουν.

Από τις ευχές της Ευγενίας Σαμαρά στον άντρα της ζωής της Γιάννη Ποιμενίδη στον έρωτά της στον Σασμό

Το μυστικό του Μιχάλη και η συγκίνηση Λευτέρη και Αιμιλίας

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης που υποδύεται τον Λευτέρη θα υποστεί ένα μεγάλο σοκ με τη γυναίκα που μέχρι πριν θεωρούσε ως συνεργάτιδά του και προστάτιδά του, την εισαγγελέα Αιμιλία. Γιατί θα μάθει πως εκείνη είναι η βιολογική μητέρα, που κάποτε αναζητούσε να βρει.

https://www.instagram.com/p/CnMrm-3omsM

Διπλό σοκ και για εκείνη όταν μαθαίνει πως ο γιος της ζει. Τριπλή η δυσκολία για τον Παύλο, γιατί δεν καταλαβαίνει πως συνέβη αυτό. Ο παπά Μιχάλης είναι εκείνος που τα είχε οργανώσει όλα για να ξεφύγει το παιδί από την βεντέτα. Τον βρήκε στην θάλασσα το βράδυ που τον έχασε ο πατέρας του, πήρε την απόφαση να τον σώσει και τον έστειλε να τον μεγαλώσει η αδελφή του. Ο δικός της θάνατος παρά τις προσπάθειες του Λευτέρη να την κρατήσει στη ζωή, θα ξετυλίξει το μεγάλο μυστικό.

Ο παπά Μιχάλης θα κριθεί για αυτή του την απόφαση, να χωρίσει ένα παιδί από την οικογένειά του. Αλλά όπως λέει ο ίδιος ως φωνή στο νέο τρείλερ του Σασμού: «κριτής όλων είναι η συνείδηση μας». Μόνο που αυτό το τόσο μεγάλο μυστικό ξέρει και ο ίδιος ότι ανέτρεψε τις ζωές 3 ανθρώπων.