Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη φεύγει από το Survivor Αll Star και οι φήμες μιλούν και για «αντίο» του Βασάλου

Κατερίνα Μπούσιου
Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη φεύγει από το Survivor Αll Star και οι φήμες μιλούν και για «αντίο» του Βασάλου

Αναμενόμενο βρήκαν το spoiler για την αποχώρηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη οι χρήστες του Twitter. Κάποιοι ήδη πανηγυρίζουν ενώ ο Τριαντάφυλλος με έντονο ύφος ξεκαθαρίζει πως δεν θα πάει τελικά στον Άγιο Δομίνικο.  

«Είναι πολύ νωρίς ακόμη για εμένα να φύγω» δήλωνε πριν από λίγες ώρες η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αλλά τα spoilers επιμένουν ότι εκείνη είναι που ήδη βρίσκεται στο ξενοδοχείο στον Άγιο Δομίνικο και ετοιμάζει βαλίτσες για την Αθήνα. Ένας ακόμη αποχωρισμός από τον Κωνσταντίνο Βασάλο και μία ακόμη σωστή πρόβλεψη από τους χρήστες του Twitter που είχαν επισημάνει πως η παίκτρια δεν θύμιζε σε τίποτε την survivor του παρελθόντος.

Ένας άντρας είναι ήδη έτοιμος να μπει στο παιχνίδι και ένας άλλος μας ξεκαθάρισε ορθά - κοφτά πως δεν θα πάει στο Survivor All Star, γιατί δεν είναι το παν ζωή τα λεφτά. Αναιρώντας όλα όσα έχει πει στο παρελθόν.

Η Ευρυδίκη πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε

Ο πρώην αγαπημένος της Κωνσταντίνος Βασάλος, αν και με άκομψο τρόπο, είχε υποστηρίξει την προσπάθεια της Ευρυδίκης Βαλαβάνη στο Survivor All Star θεωρώντας άδικη την υποψηφιότητα της: «Για εμένα δεν θα έπρεπε να ψηφιστεί, έπαιζε με πολύ πιο δυνατές και νεότερες παίκτριες, πολύ πιο γρήγορες και ανταπεξήλθε πολύ καλά και έφερε και νίκες».

Η ατάκα του Βασάλου για τη Βαλαβάνη ήταν χειρότερη και από την ίδια την υποψηφιότητα προς αποχώρηση

Ωστόσο τα προγνωστικά επιβεβαιώνονται μέχρι στιγμής και φαίνεται πως θα φύγει νωρίτερα από ότι υπολόγιζε από τον Άγιο Δομίνικο η Ευρυδίκη, σύμφωνα και με το ρεπορτάζ της Super Kατερίνας στον Alpha.

Η αλήθεια είναι πως αν τελικά φύγει, θα το δει και ως ανακούφιση γιατί δεν ήταν ο εαυτός της εξαρχής. Εκτός από την δύσκολη συνθήκη να συνυπάρξει με τον πρώην σύντροφό της με τον οποίο ωστόσο έχει καλές φιλικές σχέσεις, ήταν αμήχανη και εκτός προσανατολισμού σε ένα δύσκολο αγωνιστικά παιχνίδι, που δεν είχε σχέση με αυτό του 2017.

Κάποιος όμως, που από ότι φαίνεται την αγαπά πολύ και φημολογείται ότι έχουν ένα τρυφερό ειδύλλιο, ο Γρηγόρης Μόργκαν, κάνει αγώνα για να παραμείνει η φίλη του στο reality. Έκανε μάλιστα και repost ενός surfer φίλου του για να ζητήσει να ψηφίσουν να παραμείνει η Ευριδίκη στο Survivor.

morgan_valavani.JPG

Στο Twitter βρήκαν αναμενόμενο το spoiler και κάποιοι σωστά μάντεψαν πως και ο Βασάλος κινδυνεύει λόγω κακών επιδόσεων να είναι υποψήφιος προς αποχώρηση στην επόμενη ψηφοφορία.

«Το παν δεν είναι τα λεφτά...»

Αν ένας παίκτης του Survivor έχει κάνει μέχρι στιγμής το καλύτερο marketing του εαυτού του, αυτός είναι ο Τριαντάφυλλος. Δεν έχει σταματήσει να σχολιάζει οτιδήποτε γράφουν και λένε για εκείνον, ανάμεσα σε μπηχτές και καρφιά ακόμη και για παίκτες που ήδη αγωνίζονται. Το «φουσκωτούλης» όπως αποκάλεσε τον Κωνσταντίνο Βασάλο είναι στα highlights του.

https://www.instagram.com/p/Cni4Yr5tN-A

Από την μακρινή Αυστραλία όπου βρίσκεται για συναυλίες ο Τριαντάφυλλος απoφάσισε αυτή τη φορά να απαντήσει πολύ αυστηρά σε όλους εκείνους που γράφουν ότι κάνει παζάρια ακόμη με την εταιρεία παραγωγής και πως αν δεν συμφωνήσει σε υψηλό ποσό, δεν θα κάνει τον κόπο να φύγει για τον Άγιο Δομίνικο.

Αναιρώντας όσα είχε πει στο παρελθόν.

triantafillos.jpg

Και όπως γράφει: «Σταματήστε όλο αυτό με το αν θα μπω στο Survivor και ότι θα πάρω τρελά λεφτά κτλ. Κάποιοι εδώ και εκεί που βρίζετε μακάρι να γινόταν κάτι και να με γνωρίζατε από κοντά για να δείτε ποιος είμαι. Αν και έχω κάνει τρελή προετοιμασία και θα είχε πολύ πλάκα με αυτό που θα βλέπατε, όσα λεφτά και να μου δώσουν δεν θα πάω ποτέ γιατί το παν δεν είναι τα λεφτά ρε. Επιτέλους έχω και ένα παιδί και πάνω από όλα βάζω αυτό. Όποιος θέλει το καταλαβαίνει, όποιος δεν θέλει ας συνεχίσει να βρίζει. Εγώ εύχομαι σε όλους τα καλύτερα γιατί ξέρω ότι είστε καλοί άνθρωποι».

Και αφού μας ενημέρωσε πήγε να δει και τον αγώνα τέννις του αγαπημένου του Ναδάλ στην Μελβούρνη.

triantafillos_nadal.JPG

Εκείνος που τελικά θα μπει (πιθανότατα στο επεισόδιο της Κυριακής) είναι ο Γιώργος Κορόμι.