Survivor:Μπορεί ο Κώστας Παπαδόπουλος να μην έχει τους followers της Βαλαβάνη αλλά είναι ήδη νικητής

Survivor:Μπορεί ο Κώστας Παπαδόπουλος να μην έχει τους followers της Βαλαβάνη αλλά είναι ήδη νικητής
Instagram

Οι οικογενειακές φωτογραφίες του 39χρονου ζαχαροπλάστη και πλάνα από το σπίτι που στεγάζει την ευτυχία τους. 

Ένα ακόμη επεισόδιο του Survivor All Star απόλαυσαν οι τηλεθεατές το βράδυ της Τρίτης (17/01) μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ. Οι παίκτες έδωσαν μάχη για την ασυλία με την Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα των Μαχητών να είναι η τέταρτη υποψήφια αυτής της εβδομάδας για αποχώρηση.

Η 33χρονη παίκτρια των μπλε βρέθηκε στον τάκο μετά την ήττα των Μαχητών με 10-4 από τους Διάσημους, από τους οποίους προέρχονται οι άλλοι τρεις υποψήφιοι (Σπύρος Μαρτίκας, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Κώστας Παπαδόπουλος).

Ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης είπε την πιο μεγάλη αλήθεια για τη στρατηγική στο Survivor & τους νικητές

Το μεγάλο παράπονο του Κώστα Παπαδόπουλου

Tην Κυριακή οι κόκκινοι έχασαν την ασυλία και το έπαθλο και ψήφισαν ως πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση τον Κώστα Παπαδόπουλο. Ο παίκτης εξέφρασε την δυσαρέσκειά του και έκανε λόγο για αδικία από τους συμπαίκτες του. Ο 39χρονος ζήτησε την στήριξη του τηλεοπτικού κοινού για να ανατραπεί η στρατηγική της ομάδας του και μίλησε για τη δυναμική των παικτών αναφέροντας:

«Το είπε άλλωστε και ο Βασάλος ότι δεν φοβάμαι ότι θα φύγει η Ευρυδίκη, είναι δυνατή, μου το έχει αποδείξει. Μα φυσικά με 200.000 ακόλουθους που έχει στο Instagram, πώς να φοβάται ότι θα φύγει. Ο Μαρτίκας έχει παραμείνει 13 φορές όταν ήταν υποψήφιος. Εμένα πάνε να φάνε. Ένα απλό λαϊκό παιδί… Είμαι ένας αληθινός Survivor κι αγαπητός στον κόσμο, είμαι δίπλα στον κόσμο κι έχω βοηθήσει πολλούς. Έχω κι εγώ ένα μικρό κοινό που με αγαπά και με στηρίζει.

Πώς μου την έφεραν και την πάτησα έτσι; Να έχω απέναντί μου τον Μαρτίκα, ο οποίος έχει βγει τόσες φορές υποψήφιος κι έχει παραμείνει και την Ευρυδίκη με τόσους followers στο Instagram. Πάει έχω τελειώσει», είπε on camera ο Κώστας Παπαδόπουλος, προβλέποντας πως δεν έχει πολλές πιθανότητες να παραμείνει στο παιχνίδι.

Η υπέροχη οικογένεια του Κώστα Παπαδόπουλου

Πίσω στην Αθήνα ο γνωστός ζαχαροπλάστης βιώνει την απόλυτη ευτυχία στο πλευρό της συζύγου του και των 4 παιδιών τους. Τον Ιούνιο το ζευγάρι υποδέχθηκε το 4ο παιδάκι τους και ζουν καθημερινά τρυφερές στιγμές με την 9μηνών κορούλα τους. Η αγαπημένη οικογένεια ζει στο Μενίδι όπου ο 39χρονος διατηρεί και το ζαχαροπλαστείο του, «Βυζάντιο».

https://www.instagram.com/p/ChSPojSqib7

Πριν λίγους μήνες ο Κώστας Παπαδόπουλος άνοιξε την πόρτα του ζαχαροπλαστείου του και ξενάγησε το κοινό στον χώρο, μιλώντας παράλληλα για την απόφασή του να ασχοληθεί με την ζαχαροπλαστική.

https://www.instagram.com/p/CXqBU0-qvIl

Πλήθος επωνύμων επιλέγει τις γλυκές δημιουργίες του 39χρονου για τις ωραιότερες στιγμές της ζωής τους, με τις τούρτες που δημιουργεί να είναι άκρως εντυπωσιακές.

Στο video που ακολουθεί μπορείς να δεις το σπίτι του ζαχαροπλάστη.

Πηγή κεντρικής: kostas.papadopoulos_vyzantio

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις τις ωραιότερες οικογενειακές φωτογραφίες του 39χρονου παίκτη του Survivor.