Ο γιος των Brangelina απαρνείται το επώνυμό του για χάρη της τέχνης

Ο γιος των Brangelina απαρνείται το επώνυμό του για χάρη της τέχνης

Ο Pax-Jolie Pitt έχει επιλέξει να ζει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και κάνει σπάνιες εμφανίσεις με τους διάσημους γονείς του.

Μπορεί ο Brad Pitt και η Angelina Jolie να αποφάσισαν να πάρουν χωριστούς δρόμους το 2016 ωστόσο τα 6 παιδιά τους θα τους ενώνουν για πάντα. Ο 19χρονος γιος των Χολυγουντιανών αστέρων, Pax Jolie-Pitt ετοιμάζεται να μπει δυναμικά στον χώρο της τέχνης όμως όλα δείχνουν πως δεν θέλει καμία απολύτως σύνδεση με τους διάσημους γονείς του.

Ο Pax Jolie-Pitt θέλει να κάνει καριέρα με δικές του δυνάμεις

Σύμφωνα πάντα με πηγή της PageSix ο νεαρός καλλιτέχνης δεν θέλει να βασιστεί στο επώνυμό του για να κάνει καριέρα. Η ίδια πηγή αναφέρει πως ο γιος των ηθοποιών έχει ήδη ξεκινήσει να δουλεύει υπό άκρα μυστικότητα χρησιμοποιώντας το ψευδώνυμο «Embtto».

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο 19χρονος χρησιμοποιεί μια ψηφιακή και μικτή διαδικασία μέσων στα έργα του τα οποία χαρακτηρίζονται ως «αφηρημένα» και δεν είναι NFTs (non–fungible token), ανερχόμενη τάση που βασίζεται στην τεχνολογία blockchain.

O Brad Pitt με μαγιό στο Μεξικό ζει τον απόλυτο έρωτα με την Ines de Ramon

Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα ο Pax Jolie-Pitt έχει βρει το επάγγελμα των ονείρων του και ετοιμάζεται να κάνει έκθεση σε γκαλερί στο Τel Aviv. Για την ώρα άγνωστο παραμένει πόσο μπορεί να κοστίζουν τα έργα του. Ο Pax Jolie-Pitt έχει επιλέξει τα τελευταία χρόνια να ζει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας γι' αυτό και αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις με τους γονείς και τα αδέλφια του. Φήμες αναφέρουν πως η σχέση του με τον Brad Pitt είναι τεταμένη.

https://www.instagram.com/p/CliXbxruxX9

Τον περασμένο Νοέμβριο εντοπίστηκε για ψώνια με την μαμά του στο Los Angeles, με τις φωτογραφίες της εξόδου τους να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου. Ο 19χρονος αποφοίτησε από το κολέγιο το 2021, με δημοσιεύματα της Sun να αναφέρουν ότι επέλεξε να μην παραστεί στην τελετή αποφοίτησης για να αποφύγει τους παπαράτσι.

Πηγή κεντρικής: apimages.com