Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η MVP βίλα του Greek Freak κοστίζει 1,8 εκατομμύρια δολάρια & είναι 920 τ.μ.

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η MVP βίλα του Greek Freak κοστίζει 1,8 εκατομμύρια δολάρια & είναι 920 τ.μ.
Instagram

Βέβαια, σαν την αγαπημένη του Ελλάδα, δεν έχει...

Γεννημένος στην Αθήνα στις 6 Δεκεμβρίου 1994, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι Έλληνας - Νιγηριανός διεθνής μπασκετμπολίστες που έχει κάνει περήφανη την Ελλάδα πάρα πολλές φορές με τις διακρίσεις και την παιδεία του.

Με ύψος 2,11 m. ο Γιάννης αγωνίζεται ως φόργουορντ για τους Μιλγουόκι Μπακς του NBA και την Εθνική Ελλάδας. Έχοντας κερδίσει, μεταξύ άλλων, δύο φορές τον τίτλο του MVP του ΝΒΑ και μία φορά το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη των τελικών, τον Οκτώβριο του 2021 συμπεριλήφθηκε στη επετειακή επιλογή των 75 καλύτερων παικτών της ιστορίας του ΝΒΑ.

https://www.instagram.com/p/Cl1R_VXucV1

Ο γνωστός σε όλο τον κόσμο ως Greek Freak, ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του στην Α2 κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος καλαθοσφαίρισης ως παίκτης του Φιλαθλητικού. Κατόπιν, επιλέχθηκε στο ΝΒΑ Ντραφτ στη θέση 15 από τους Μιλγουόκι Μπακς το 2013, όπου και εξελίχθηκε στον κορυφαίο παίκτη της ομάδας στις περισσότερες στατιστικές κατηγορίες και σε έναν από τους κορυφαίους παίκτες του πρωταθλήματος του NBA, όντας μεταξύ άλλων έξι φορές μέλος του All-Star Game ΝΒΑ και μια φορά MVP.

Greek night διοργανώθηκε σε αγώνα του NBA και ο Κωνσταντίνος Αργυρός ήταν «καλεσμένος-έκπληξη»

Το 2021 κατέκτησε για πρώτη φορά τον τίτλο του ΝΒΑ (ο πρώτος τίτλος των Μπακς μετά από 50 χρόνια), κερδίζοντας παράλληλα το βραβείο του MVP των τελικών. Στις 15 Δεκεμβρίου 2020 ανανέωσε το συμβόλαιο του με τους Μιλγουόκι Μπακς για 5 χρόνια για 228 εκατομμύρια δολάρια.

Από το καλοκαίρι του 2016, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μαζί με τον αδερφό του Θανάση (έχει ακόμα τρία αδέρφια τους Κώστα, Άλεξ, Φράνσις) δραστηριοποιούνται με τη διοργάνωση των Antetokounbros, η οποία αποτελείται από αγώνες επίδειξης και φιλικά παιχνίδια στην Ελλάδα με σκοπό την προώθηση της καλαθοσφαίρισης και της ευρύτερης αθλητικής άμιλλας και κοινωνικής ευαισθητοποίησης.

Τον Ιούνιο του 2022 κυκλοφόρησε η ταινία Άνοδος: Η Ιστορία των Αντετοκούνμπο από την Disney, που αφηγείται την αληθινή ιστορία της οικογένειας Αντετοκούνμπο.

Το παλάτι του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Μιλγουόκι προκαλεί θαυμασμό

https://www.instagram.com/p/CJerq8nJrsS

Από το 2016 είναι σε σχέση με τη Μαράια Ριντλσπρίγκερ. Στις 11 Φεβρουαρίου 2020, γεννήθηκε ο γιος τους, Λίαμ-Τσαρλς Αντετοκούνμπο και ένα χρόνο αργότερα, στις 3 Σεπτεμβρίου 2021, ο μικρότερος Μάβερικ Σέι Αντετοκούνμπο.

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Το πάρτι γενεθλίων της αγαπημένης του και ο ξέφρενος χορός

Η οικογένεια τα τελευταία χρόνια στεγάζει την ευτυχία τους σε ένα ονειρεμένο σπίτι. Ειδικότερα, η πολυτελής βίλα της οικογένειας Αντετοκούνμπο, που η αξία της ανέρχεται στα 1,8 εκατομμύρια δολάρια, βρίσκεται στην αριστοκρατική γειτονιά River Hills στο Μιλγουόκι, διαθέτει 6 υπνοδωμάτια, 8 μπάνια και εκτείνεται σε μια έκταση 920 τ.μ.

Το σπίτι είναι πολύ φωτεινό, έχει μεγάλους χώρους, ανοιχτή και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, ενώ η διακόσμηση είναι minimal με το λευκό και το μπεζ να κυριαρχούν.

https://www.instagram.com/p/CIcfnfXp18U

Στην παρακάτω gallery θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες από το πολυτελές σπίτι του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Πηγή φωτογραφιών: @giannis_an34 @sincerelyymariah