Τα πλάνα από σπίτι της 19χρονης Μελίνας Νικολαΐδη στο Λονδίνο λίγες ημέρες πριν από τα γενέθλιά της

Τα πλάνα από σπίτι της 19χρονης Μελίνας Νικολαΐδη στο Λονδίνο λίγες ημέρες πριν από τα γενέθλιά της
NDP

Η μελαγχολική θέα και η σειρά στο Netflix (+οι φωτογραφίες και από το σπίτι της Δέσποινας).

Νέο κεφάλαιο στη ζωή της έχει ανοίξει τους τελευταίους μήνες η Μελίνα Νικολαΐδη, η οποία μετακόμισε στο Λονδίνο για να σπουδάσει υποκριτική. Όπως ήταν αναμενόμενο, η μητέρα της, Δέσποινα Βανδή ταξίδεψε μαζί με την κόρη της στη Βρετανία, προκειμένου να τη βοηθήσει στην εγκατάστασή της.

«Πήγα στην Αγγλία να τακτοποιήσω το παιδί μου για τις σπουδές του. Ήμουν αρκετές μέρες εκεί», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά η γνωστή τραγουδίστρια, στην εκπομπή «Το Πρωινό».

Η 19χρονη (σε λίγες ημέρες) διανύει μια πολύ καλή περίοδο αφού πραγματοποιεί το μεγάλο της όνειρο και παράλληλα έχει βρει το άλλο της μισό. Η νεαρή φοιτήτρια βρίσκεται σε σχέση με τον 34χρονο Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη ο οποίος αγωνίζεται με την ομάδα volley της ΑΕΚ.

Το ερωτευμένο ζευγάρι πραγματοποιεί συχνά κοινές εμφανίσεις και αδιαφορεί πλήρως για τα αδιάκριτα βλέμματα. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Happy Day και της Σταματίνας Τσιμτσιλή, γυναίκα που προπονείται στο γυμναστήριο του Αλέξανδρου και είναι ο personal trainer της αποκάλυψε πως η Μελίνα έχει γνωρίσει τη μαμά του Αλέξανδρου κι εκείνος έχει γνωρίσει και τον μπαμπά της Μελίνας Ντέμη Νικολαϊδη και έχει και την έγκρισή του.

Η Μελίνα Νικολαΐδη μάς έδειξε πλάνα από το νέο της σπίτι στο Λονδίνο

Η 18χρονη έχει ξαναβρεί τους καθημερινούς της ρυθμούς και πριν από λίγες ώρες δημοσίευσε ένα Instagram-story μέσα από το σπίτι της στη βρετανική πρωτεύουσα.

Ο βροχερός καιρός αποτελεί ιδανική ευκαιρία για χαλάρωση στο σπίτι φορώντας ζεστά ρούχα και απολαμβάνοντας αγαπημένες σειρές. Όπως η ίδια η Μελίνα αποκάλυψε, παρακολουθεί εντατικά τη δημοφιλή σειρά του Netflix «Ginny & Georgia» από την άνεση του κρεβατιού της.

Melina1.jpg

Πριν από λίγες ημέρες η νεαρή φοιτήτρια μοιράστηκε με τους followers της μια υπέροχη εικόνα, δείχνοντάς μας την εντυπωσιακή θέα από το σπίτι της στο Λονδίνο.

melina2.jpg

Η αλλαγή της Μελίνας Νικολαΐδη & το σχόλιο της κολλητής φίλης του συντρόφου της για τη σχέση τους

Πρόσφατα η 18χρονη τόλμησε μια μικρή αλλαγή στην εμφάνισή της, επιλέγοντας να βάλει πρόσθετες βλεφαρίδες. Στο video που ακολουθεί μπορείς να δεις το αποτέλεσμα και μερικά πλάνα από το νέο της σπίτι.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες της Μελίνας Νικολαΐδη.

https://www.instagram.com/p/ChE8UVWA3DH

Το σπίτι της Δέσποινας Βανδή είναι ένας επίγειος παράδεισος

Πίσω στην Ελλάδα η Μελίνα μένει με την μητέρα της στο πολυεπίπεδο σπίτι που διακόσμησε με πολύ αφοσίωση και προσοχή. Το οίκημα διαθέτει πισίνα, θέα στην θάλασσα αλλά και γυμναστήριο, καθώς η τραγουδίστρια θέλει να διατηρείται σε φόρμα και γυμνάζεται καθημερινά. Αρκετές φορές η Δέσποινα Βανδή καλημερίζει τους fans της μέσα από το προσωπικό της γυμναστήριο, δείχνοντάς μας πόσο αφοσιωμένη είναι στους fitness στόχους της.

https://www.instagram.com/p/B9og-4BpxSV

Η κουζίνα είναι αναμφίβολα ένα από τα αγαπημένα δωμάτια της τραγουδίστριας αφού λατρεύει τη μαγειρική και αυτό βγαίνει προς τα έξω.

https://www.instagram.com/p/BatvasOjWyR

Η Δέσποινα Βανδή έχει μοιραστεί μερικές από τις κορυφαίες συνταγές της στον λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram, δημοσιεύοντας βίντεο και φωτογραφίες από τη μοντέρνα και μεγάλη κουζίνα της.

https://www.instagram.com/p/CHyQFznp4ef

Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα του σπιτιού είναι ότι διαθέτει μεγάλα μπαλκόνια και τζαμαρίες καθώς και έναν υπέροχο κήπο. Η διακόσμηση είναι minimal με το ξύλο να κάνει αισθητή την παρουσία του.

https://www.instagram.com/p/Ba40B4EDx6E

Η τραγουδίστρια αγαπά το διάβασμα αν κρίνει κανείς από την γιγάντια μαύρη βιβλιοθήκη που κοσμεί το σαλόνι της. H τραγουδίστρια έχει επιλέξει γήινες αποχρώσεις για το εσωτερικό του σπιτιού της.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες από το σπίτι της τραγουδίστριας.

Πηγή κεντρικής: melina.nikolaidi