H Ευρυδίκη Βαλαβάνη γύρισε στο σπίτι της και την περίμενε μια έκπληξη!

H Ευρυδίκη Βαλαβάνη γύρισε στο σπίτι της και την περίμενε μια έκπληξη!

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη βρισκόταν από χθες (20/1/2023) στην Αθήνα αλλά η επιστροφή στα social media έγινε μέσα στη νύχτα. 

«Δεν ένιωθα ότι θα φύγω σήμερα. Ωστόσο είναι η γνώμη του κοινού και θα πρέπει να τη σεβαστώ», είπε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στο άκουσμα της αποχώρησής της δια στόματος Γιώργου Λιανού μόλις δύο εβδομάδες μετά το ξεκίνημα του Survivor All Star.

Μόλις χτες η Ευρυδίκη προσγειώθηκε στην Ελλάδα από τον Άγιο Δομίνικο και εννοείται πως στο αεροδρόμιο απαγορεύτηκε να κάνει δηλώσεις.

https://www.instagram.com/p/CnkukY6NW6d

Με κόκκινα λουλούδια και μπόλικη αγάπη επέστρεψε

Μέσα στα ξημερώματα όμως, η Ευρυδίκη έκανε τη μεγάλη της επιστροφή στο Instagram και στους 600.000 + followers.

Χωρίς να έχει κάνει ακόμα σταθερο ποστ, η Βαλαβάνη προτίμησε να γράψει: Home Sweet Home (Σπίτι μου, σπιτάκι μου δηλαδή) και να μας δείξει τις αγάπες της ζωής της στις οποίες και επέστρεψε ενώ πέρα από τη Σούκι την γατούλα της και τα υπόλοιπα κατοικίδια που περίμεναν τη μαμά τους, τη Βαλαβάνη περίμενε και μια ανθοδέσμη με κατακόκκινα λουλούδια!

Οι πρώτες δηλώσεις στο Πρωινό μας:

Χωρίς να της γίνει ερώτηση για τον φημολογούμενο χωρισμό από τον Κωνσταντίνο Βασάλο, η Βαλαβάνη επανάλαβε πολλές φορές στη Φαίη Σκορδά το όνομα του Κωνσταντίνου Βασάλου, τονίζοντας πως θα τον στηρίξει από την Αθήνα πια και πωε τον θέλει νικητή με την κούπα στο σπίτι!

«Κανονικά δεν επιτρέπεται να σε χαιρετήσει παίκτης της άλλης ομάδας. Δεν γινόταν να μην χαιρετηθούμε. Μου είπε να μην κλαίω. Όταν άκουσα ότι αποχωρώ δεν έκλαψα, με χαιρέτησαν όλοι οι συμπαίκτες μου, δεν έκλαιγα καθόλου. Όταν με πήρε αγκαλιά ο Κωνσταντίνος, εκεί ξέσπασα. Είναι δύσκολο γιατί πιστεύω πάρα πολύ στον Κωνσταντίνο.

Πιστεύω στην ηρεμία του, στις δυνατότητές του, στη δύναμή του οπότε θεωρώ ότι έχει ένα πολύ μεγάλο πακέτο. Μπορεί να μην έχει ξεκινήσει καλά αγωνιστικά, αλλά θα ανέβει, είμαι σίγουρη. Όταν βγήκα υποψήφια, μου είπε να μην φοβάμαι και όλα καλά θα πάνε», είπε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τόνισε:

«Δεν με ενοχλεί να με πει κάποιος πιο αδύναμη, ξέρω πώς το είπε ο Κωνσταντίνος. Απλά άργησα να βρω τα πατήματά μου. Ίσως γιατί το μυαλό μου ήταν πίσω στην Ελλάδα, ίσως γιατί εγώ ήλπιζα κι ευχόμουν να είμαι στην ίδια ομάδα με τον Κωνσταντίνο για να έχω κάποιον να με παρηγορεί, να με εμψυχώνει ώστε να μπορώ να του μιλάω με τα μάτια. Ίσως αυτό μου πήρε χρόνο μέχρι να έρθω κοντά με κάποια άλλα άτομα. Δεν τα έβαψα μαύρα που δεν ήμουν στην ίδια ομάδα με τον Κωνσταντίνο, αλλά εγώ προσωπικά θα ήθελα να είμαι στην ίδια ομάδα».

Οι δηλώσεις μετά την αποχώρηση:

Αυτό που έλεγα στα παιδιά είναι ότι είμαι με το ένα πόδι πιο κοντά στο σπίτι μου, στην οικογένειά μου, στους φίλους μου, στα ζωάκιά μου, οπότε είμαι χαρούμενη που επιστρέφω σε εκείνους. Θα μου λείψουν σίγουρα όλοι εδώ πέρα. Ήταν νωρίς, αλλά δεν πειράζει. Προχωράμε. Θα ήθελα να είναι νικητής ο Κωνσταντίνος και πιστεύω ότι θα φτάσει πολύ ψηλά και θα φέρει άλλη μια κούπα στο σπίτι»,

«Πολύ άδικο»: Η αδερφή της Βαλαβάνη, ο Fipsterr, η Νάργες & το Twitter αντιδρούν στην αποχώρησή της

Το λουκ του αεροδρομίου:

Με ένα loose δερμάτινο μπουφάν, μαύρο χαλαρό παντελόνι και λευκό t-shirt επέστρεψε στην Ελλάδα η Ευρυδίκη η οποία εμφανίστηκε χαμογελαστή και την περίμενε η καλή της φίλη Χριστίνα Κανελλοπούλου καθώς και άνθρωποι της παραγωγής του Survivor.