Το ρεκόρ της Δέσποινας Βανδή και τα σχόλια για το πρόβλημα υγείας του Βασίλη Μπισμπίκη

Το ρεκόρ της Δέσποινας Βανδή και τα σχόλια για το πρόβλημα υγείας του Βασίλη Μπισμπίκη

Το ρεκόρ της Δέσποινας στο Spotify, το λουμπάνγκο του Βασίλη Μπισμπίκη και το άκομψο σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα.

Αν αναρωτιέσαι γιατί το όνομα του Βασίλη Μπισμπίκη είναι στις top αναζητήσεις της Google τις τελευταίες ημέρες, η απάντηση βρίσκεται στο πρόβλημα υγείας το οποίο έστειλε τον ηθοποιό στο νοσοκομείο.

Ο πρωταγωνιστής της σειράς «Αυτή η νύχτα μένει», ακινητοποιήθηκε από λουμπάγκο που έπαθε και τα σχόλια που έχουν γίνει για τον ρόλο που έπαιξε η σχέση του με τη Δέσποινα Βανδή σε αυτό, είναι πολλά και ποικίλα.

Για παράδειγμα το άκομψο σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα από το Πρωινό που δεν αρκέστηκε στο να κάνει κριτική στο φιλί του Βασίλη με τη Δέσποινα που προηγήθηκε το προηγούμενο διάστημα, έσπευσε να συνδέσει το λουμπάγκο του Μπισμπίκη με τη σχέση του με τη Δέσποινα σε έναν τηλεοπτικό διάλογο που μας έκανε να ευχηθούμε να αποκτήσει ο Λιάγκας επιτέλους μια συμπαρουσιάστρια που θα του βάλει όριο στο τι λέγεται ή δεν λέγεται on air.

«Δεν έχω δει το φιλί. Θέλω να το δω και να το σχολιάσω. Φαντάζομαι τον ασπάστηκε με διακριτικό τρόπο, δεν τον ασπάστηκε σαν να πλένονται γάτες, γιατί αυτό είδαμε με την κυρία Βανδή και τον κύριο Μπισμπίκη στην Αράχοβα. Εμένα δεν με ικανοποιεί αυτό που είδα, δεν είναι της αισθητικής μου», είπε ο Λιάγκας και συνέχισε τονίζοντας πως ο Μπισμπίκης είναι με λουμπάγκο στο νοσοκομείο:

Στην κουβέντα μπήκε και η Άρια Καλύβα που σχολίασε (άκυρα ξανά):

«Αναφέρεσαι στην υπερδραστηριότητα του κύριου Μπισμπίκη; Μάλλον με αυτό που είδαμε στην Αράχοβα είναι υπερδραστήριος ο κύριος Μπισμπίκης και καλά κάνει», με τον Λιάγκα να απαντά.


«Έπαθε λουμπάγκο. Πολλές φορές η χρήση κάνει καλό, πολλές φορές η κατάχρηση κάνει κακό. Τους ζηλεύω. Το είπα και στη Δέσποινα προχθές».

To ρεκόρ της Δέσποινας στο Spotify

Ωστόσο, μετά από έναν ακόμα ατυχή τηλεοπτικό διάλογο του Λιάγκα (θυμόμαστε όλοι τη συζήτηση όταν έκανε ακόμα εκπομπή στον ΣΚΑΙ) ήρθε ένα ρεκόρ της Δέσποινας για να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Βλέπεις η Βανδή, έσπασε το ρεκόρ που είχε στο Spotify με το τραγούδι της «Ανάβεις φωτιές» να είναι το πρώτο της που ξεπερνά τα 4 εκατομμύρια stream- αρίσματα!

https://www.instagram.com/p/CnhnAebLKC5

O έρωτας στα 50 δια στόματος Δέσποινας

Πάντως, παρότι... ανάβει πραγματικά φωτιές, η Βανδή είχε φροντίσει να υπερασπιστεί προκαταβολικά τον έρωτα στα 50 στη συνέντευξη που είχε δώσει στην Κατερίνα Καινούργιου.

«Αισθάνομαι ότι μου δόθηκε μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή. Αισθάνομαι πολλές φορές ότι μου τον έφερε ο Θεός. Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας. Αυτό που μας συνέβη με βρήκε σε μια φάση της ζωής μου που ούτε το έψαχνα, προέκυψε έτσι ξαφνικά. Δεν ξέρω πραγματικά τι να σου πω.

Ο έρωτας στα 50 έχει άλλη δυναμική, είναι πιο ουσιαστικός. Έχεις φτάσει σε ένα τέτοιο στάδιο, εγώ είχα φτάσει δηλαδή σε ένα στάδιο που ήξερα πραγματικά τι θέλω, ένα στάδιο που κάνεις λιγότερους συμβιβασμούς, δεν βάζεις εύκολα νερό στο κρασί σου να προχωρήσεις σε μια νέα σχέση. Δεν έχεις ανάγκη να συμβιβάζεσαι για κάτι. Όταν σου προκύπτει και έχεις μια ωριμότητα και έναν διαφορετικό ψυχισμό, έχει και μια άλλη ένταση.

Αισθάνομαι ότι ήρθε ένας άνθρωπος που ήρθε με έπιασε από το χέρι και μου είπε τώρα θα πάμε βόλτα στη ζωή μαζί. Ήμουν ένας άνθρωπος που έτρεχε, δούλευε πάρα πολύ και είχα ξεχάσει πως είναι να ζω για μένα. Ο Βασίλης μπήκε με τόσο σαρωτικό τρόπο στη ζωή μου, σιγά σιγά, γιατί ήμουν πολύ φοβισμένη και οχυρωμένη. Το έκανε με τέτοιο τρόπο πραγματικά που πια έφυγαν όλες οι άμυνες και είπα ναι, αυτό μου αξίζει να το ζήσω. Έχει ευγένεια. Με τον Βασίλη κούμπωσαν οι ψυχές μας», είχε πει η Δέσποινα.

Η Δέσποινα Βανδή ευχήθηκε στον Βασίλη Μπισμπίκη με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο