Η Lisa Marie Presley πρόλαβε να γίνει γιαγιά προτού φύγει από τη ζωή

Πατούλια Κατερίνα
Η Lisa Marie Presley πρόλαβε να γίνει γιαγιά προτού φύγει από τη ζωή

AP Photo/Damian Dovarganes

AP2012

Η πρωτότοκη κόρη της Lisa Marie, Riley έγινε μυστικά μαμά για πρώτη φορά και η αποκάλυψη έγινε στην κηδεία της μαμάς της.

Η Lisa Marie Presley επανενώθηκε με τον γιο της Benjamin μετά την επίσημη ταφή της δίπλα του στην Graceland.

Στην επιμνημόσυνη δέηση που πραγματοποιήθηκε σε live stream, υπήρξε και μια είδηση την οποία κανείς δεν γνώριζε. Η Lisa Marie είχε προλάβει να γίνει γιαγιά προτού φύγει από τη ζωή μιας και η 33χρονη κόρη της Riley έφερε αθόρυβα στον κόσμο ένα κοριτσάκι, καρπό του γάμου της με τον σύζυγό της Ben Smith-Petersen.

Η αποκάλυψη για την εγγονή

H κόρη της Presley επιβεβαίωσε την είδηση στην Page Six αλλά ήταν η ομιλία της Keough στην κηδεία της εκλιπούσας που έκανε την αποκάλυψη όταν με δάκρυα στα μάτια ο σύζυγός της αντί εκείνης τόνισε:

«Σε ευχαριστώ για την αγάπη που μου έδειξες γιατί η αγάπη είναι το μόνο σημαντικό στη ζωή.

Σε ευχαριστώ για τη δύναμη, το κουράγιο, το χιούμορ, τους τρόπους, το ταμπεραμέντο, την άγρια πλευρά μου που μου έμαθες να έχω, είμαι προϊόν της καρδιάς σου, το ίδιο και οι αδερφές μου και ο αδερφός μου».


Ο Smith-Petersen, παντρεύτηκε την Keoughτο2015 και δεν έχει γίνει γνωστή ούτε η ημερομηνία γέννησης της μικρής αλλά ούτε και το όνομά της.

Oμιλία πριν την ταφή της καλής της φίλης έκανε και η Sarah Ferguson με την οποία η κόρη του Elvis διατηρούσε μια στενή αλλά άγνωστη στο ευρύ κοινό φιλία.

Η Ferguson χρησιμοποίησε φράσεις της βασίλισσας Ελισάβετ για το αντίο στην καλή της φίλη:

«Στέκομαι εδώ με σπουδαία τιμή επειδή η μια αποκαλούσε την άλλη αδερφούλα και ήμουν μαζί σου σε όλη μας τη ζωή.

Αδερφούλα μου θα μιλήσω για σένα με αγάπη. Η πεθερά μου έλεγε πως τίποτα δεν μπορεί να ειπωθεί για να πάρει τον πόνο τις στιγμές αυτές γιατί η θλίψη είναι το αντίτιμο που πληρώνουμε για την αγάπη. Και πόσο δίκιο είχε. Κοιτάζουμε την Priscilla σαν μαμά της Lisa Marie και στη Lisa Marie λέγαμε πως έχασε έναν γιο. Αλλά το να χάνουν οι μάνες τα παιδιά τους, δεν υπάρχουν λόγια. Οπότε σήμερα, να αναλάβουμε δράση, να ανάψουμε τη φωτιά, για τη Riley, τη Harper και την Finley και για όλη την οικογένεια να σας στηρίξουμε. Εγώ θα είμαι εδώ».

To αντίο της Riley

Η Riley επέστρεψε στο Instagram κι έκανε ένα ποστ χωρίς πολλά λόγια, αφιερωμένο στην 54χρονη μητέρα της που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή μετά από ανακοπή καρδιάς.Η ηθοποιός Riley δημοσίευσε μια παλιά φωτογραφία με την ίδια μικρή και τη μαμά της σε μια τρυφερή πόζα και άφησε απλά μια κόκκινη καρδιά. Δεκάδες ήταν τα σχόλια από ανθρώπους που έσπευσαν να μοιραστούν τη σκέψη τους με τη Riley για το πένθος που βιώνει από την ξαφνική απώλεια της μητέρας της, δύο χρόνια μετά την αυτοκτονία του αδερφού της Benjamin.

https://www.instagram.com/p/Cno-ZpELSwd

Η Riley καθώς και οι 14χρονες δίδυμες Harper και Finley, δεν έχουν πολλά να λάβουν από την περιουσία 100 εκατομμυρίων που κληρονόμησε η μητέρα τους το 1993 στα 25α γενέθλιά της μιας και η εκλιπούσα έκανε πολλές κακές επενδύσεις σύμφωνα με την Daily Mail.

Χρήματα έχασε η Lisa Marie και από το διαζύγιο από τον τέταρτο σύζυγό της, Michael Lockwood με τον οποίο απέκτησε τις δίδυμες κόρες της, ένα διαζύγιο το οποίο οριστικοποιήθηκε το 2021 κατέληξε με την Presley να του δίνει 4.600 δολάρια τον μήνα ως διατροφή.

Παρότι δεν ξέρουμε τα οικονομικά της Presley όσον αφορά τους τραπεζικούς της λογαριασμούς, ξέρουμε πως τα παιδιά της θα πάρουν την Graceland, το κτήμα που ο Elvis αγόρασε για 100.000 το 1957 και πλέον αξίζει 400 με 500 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με το Rolling Stone.

Η Graceland έγινε μουσείο προς τιμήν του Elvis το οποίο η Lisa Marie είχε τονίσει πως δεν θα πουλήσει ποτέ.

Η κόρη της Lisa Marie Presley έκανε την πρώτη δημοσίευση- αφιέρωση στη μαμά της