Το σπίτι της Καρολίνας Καλύβα στο οποίο το Twitter «απειλεί» να τη στείλει μετά το Je T'aime σκηνικό

Το σπίτι της Καρολίνας Καλύβα στο οποίο το Twitter «απειλεί» να τη στείλει μετά το Je T'aime σκηνικό
Instagram

Ποια είναι η 33χρονη κοπέλα που έφερε τα πάνω- κάτω στην ...καλύβα των Διασήμων. Οι σπουδές, η σχέση, η καταγωγή και το σπίτι που δεν θα ξαναδεί ο Μπο, καθώς όπως είπε: «Δεύτερη ευκαιρία δεν έχει». 

Μία από τις σταρ του All Star Survivor -τουλάχιστον μέχρι στιγμής- είναι σίγουρα η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα. Η 33χρονη κοπέλα, κατάφερε να συζητηθεί πριν από λίγες ημέρες λόγω της σχέσης της με τον Μπο, και πιο πρόσφατα λόγω του χωρισμού της από τον Μπο.

Η εν λόγω σύντομη σχέση έγινε viral και θέμα συζήτησης στο Twitter καθώς η παίκτρια των Μαχητών του ριάλιτι επιβίωσης έχει έρθει κοντά με τον παίκτη της κόκκινης ομάδας Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη. Ο ράπερ Μπο, μέσα από την εκπομπή «Γεια σου» της Μαρίς Μπακοδήμου πήρε θέση για τον φίλο του και την πρώην κοπέλα του και η αλήθεια είναι πως τα είπε πολύ ωραία διατηρώντας την αξιοπρέπειά του.

Και ο μπορεί ο Μπο να είναι μεγάλη καρδιά, αλλά όπως η Ασημίνα έτσι και το Twitter «δίκασε» την κοπέλα που μεταξύ άλλων post χρήστες λένε: «Βγες λίγο υποψήφια να δω κάτι». Η Survivor All Star παίκτρια που είχε ξεχωρίσει από τη συμμετοχή της το 2021, γνωστή και ως «Αμαζόνα», φαίνεται να υπερασπίζεται τη συμπάθειά της με τον Μάριο και από τη στάση της και τη γλώσσα του σώματός της δείχνει να αδιαφορεί για το τι λένε οι άλλοι.

Την ώρα που το Twitter «απειλεί» να τη στείλει στο σπίτι της λόγω ...προδοσίας (και κακού ριάλιτι) εμείς ψάξαμε να βρούμε αυτό το σπίτι στο οποίο το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα ξαναδεί ο Μπο, καθώς όπως ο ίδιος είπε: «Δεύτερη ευκαιρία δεν έχει»

Ακολουθούν τα πλάνα

https://www.instagram.com/p/Cjv3GLtAtEu
https://www.instagram.com/p/CiCbEVmMCRT
https://www.instagram.com/p/CaheCjsg6FP
https://www.instagram.com/p/CXwNZOwgBNQ
https://www.instagram.com/p/CfUQPCEgzIr

Ποια είναι η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα

Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα, 33 ετών, pilates instructor

Γεννήθηκε στο Τορόντο του Καναδά από Έλληνες γονείς. Σε ηλικία 10 ετών η οικογένειά της επέστρεψε στην Αθήνα για να φύγουν ένα χρόνο μετά για την Κόρινθο και λίγο αργότερα για την Θεσσαλονίκη.

Σπούδασε Αγροτική Οικονομία στη Θράκη και έκανε μεταπτυχιακό στο Γεωπονικό Αθηνών. Από μικρή ασχολήθηκε με την κολύμβηση. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα ξεκίνησε στίβο, ως αθλήτρια 400 μέτρων, συμμετέχοντας σε πανελλήνια πρωταθλήματα. Παράλληλα ασχολήθηκε με το crossfit συμμετέχοντας και σε πανελλήνιους αγώνες.

Μετά από έναν τραυματισμό στον μηρό έμεινε εκτός και έτσι γνώρισε το pilates. Το σύνθημά της είναι «BOOST IT!» και ετοιμάζεται για σκληρές μάχες στα αγωνίσματα.

Δες περισσότερες φωτογραφίες της 33χρονης παίκτριας των Μπλε στη gallery που ακολουθεί