Μπαίνει και η Ελευθερίου και ο Bo στο Survivor; Τα καρφιά Τριαντάφυλλου για στημένο παιχνίδι

Μπαίνει και η Ελευθερίου και ο Bo στο Survivor; Τα καρφιά Τριαντάφυλλου για στημένο παιχνίδι

Η αποκάλυψη του trailer του Survivor για το ειδύλλιο ανάμεσα σε Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη και Καρολίνα Ζακλίν, έκανε τα ταίρια τους εκτός παιχνιδιού έξαλλα (και τον Τριαντάφυλλο).

Τις δύο πρώτες εβδομάδες του Survivor All Star, είδαμε αγωνίσματα, πείνα, στατιστικά των παικτών στις αθλητικές τους επιδόσεις και αγώνα επιβίωσης.

Από την Κυριακή φαίνεται πως όλα αλλάζουν στο Survivor και δεν είναι λίγοι εκείνοι που βλέπουν άλλα κίνητρα πίσω από την ξαφνική αποχώρηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη αφήνοντας στο παιχνίδι την Καρολίνα Ζακλίν.

Το ειδύλλιο έφερε αντιδράσεις

https://www.instagram.com/p/CnqyfDopxXQ

Βλέπεις, το τρέιλερ του Survivor έδειξε τα τρυφερά στιγμιότυπα ανάμεσα σε Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη και Καρολίνα και αυτό που έχει σημασία είναι πως και οι δύο ήταν σε σχέση εκτός παιχνιδιού με παίκτες του Survivor από το παρελθόν.

Η μεν Καρολίνα είχε σχέση με τον Bo του Survivor 2017 και ο Μάριος Πρίαμος φημολογούνταν πως είναι ζευγάρι με την Ελευθερία Ελευθερίου από το Survivor 2021.

Ο Bo εμφανίστηκε ήδη στη Μαρία Μπακοδήμου και ξεκαθάρισε πως ο δεσμός με την Καρολίνα έχει τελειώσει μιας και η πρώην αγαπημένη του «δεν έχει μπέσα» όπως είπε χαρακτηριστικά ενώ έριξε τα καρφιά του και προς τον Μάριο Πρίαμο ο οποίος του είχε υποσχεθεί πως θα προσέχει το κορίτσι του.

Η δε Ελευθερία Ελευθερίου πόζαρε στο Instagram και έγραψε το emoji ενός φιδιού με τον πάλαι ποτέ συμπαίκτη της Νίκο Γιάννη να απαντάει με νόημα «πολλά φίδια παντού»!

eleftheriou.JPG

Δεν ήταν μάλιστα λίγα τα σχόλια από fans που καλούσαν την Ελευθερίου να μπει στο παιχνίδι και να ξεμπροστιάσει Καρολίνα και Μάριο Πρίαμο.

Ο Τριαντάφυλλος και οι κατηγορίες και στημένο παιχνίδι

Θέση στις φήμες για είσοδο του Bo και της Ελευθερίου πήρε ο Τριαντάφυλλος Χατζηνικολάου, ο οποίος δεν μπαίνει στο Survivor αλλά φροντίζει να κατακεραυνώσει το παιχνίδι κατηγορώντας την παραγωγή για στημένες φάσεις.

«Πολύ άδικο»: Η αδερφή της Βαλαβάνη, ο Fipsterr, η Νάργες & το Twitter αντιδρούν στην αποχώρησή της

«Μην μασάτε με στημένα πράγματα, όλα γίνονται και όλα θα γίνουν για κάποιον σκοπό, όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Λέτε να μπει ο Bo στο παιχνίδι που δεν θα πήγαινε γιατί είναι τραυματίας αλλά με όλο αυτό θα μπει και γι΄αυτό έφυγε η Ευρυδίκη και έμεινε η Καρολίνα;

Α και κάτι ακόμα. Θα περιμένουμε όλοι τώρα να μπει ο Bo, δηλαδή έφυγε μια σταρ του παιχνιδιού, για όλο αυτό που από όπου κι αν το δεις έχει στήσιμο από πρωτάθλημα V Βραζιλίας και έμεινε ξαναλέω κάποια Καρολίνα για όλο αυτό;;

Άντε οκ, θα περιμένω να μπει ο Bo να συναντήσει τον Μάριο Πρίαμο και την Καρολίνα, Τόλμη και Γοητεία.

Και δεν τελείωσα, λέτε να μπει και η Ελευθερία Ελευθερίου», έγραψε χαρακτηριστικά ο Τριαντάφυλλος.

To Τwitter πάντως έχει αντιδράσει με τρόπο χιουμοριστικό στο love story που έρχεται.