Survivor:Τα ΣαγαBO στον Μπο, η Ασημίνα & το like του Ντάνου σε post που τον αποθεώνει που δεν μπήκε

Survivor:Τα ΣαγαBO στον Μπο, η Ασημίνα & το like του Ντάνου σε post που τον αποθεώνει που δεν μπήκε

Το Survivor έγινε Power of Love για το κοινό, η Ασημίνα δίκασε, ο Μπο πήρε ξανά θέση, και στον Γιώργο Αγγελόπουλο αρέσει το «Σ΄ ευχαριστώ που παρόλη την πίεση και τη δολοφονία προσωπικότητας που επιχείρησαν πρώην παίκτες.... επέλεξες συνειδητά να μην συμμετέχεις στο φετινό Survivor....».

Το βράδυ της Κυριακής (22/1) ακόμα ένα επεισόδιο Survivor κατάφερε να καθηλώσει και όχι μόνο τους πιστούς φαν του ριάλιτι επιβίωσης αλλά και πολλούς τηλεθεατές που έβλεπαν Power of Love καθώς τα τρυφερά τετ-α-τετ μεταξύ Καρολίνας Ζακλίν και Μάριου Πρίαμου ήταν το πρώτο θέμα και trend κάνοντας πολλούς να παρουσιάσουν την κατάσταση με ριάλιτι αγάπης.

Το τρέιλερ του Survivor «έκαψε» την Καρολίνα & το φλερτ με τον Μάριο Πρίαμο έγινε viral στο Twitter

Οι 3 νέες προσθήκες απασχόλησαν λίγο το κοινό αλλά έτσι για την ιστορία να τους αναφέρουμε. Ο Γιώργος Κόρομι φόρεσε την κόκκινη μπαντάνα και εντάχθηκε στην ομάδα των Διασήμων. Ο Κρις Σταμούλης και η Ρία Κολοβού έβαλαν τη μπλε μπαντάνα και ανήκουν πλέον στην ομάδα των Μαχητών.

Αναφορικά με τη νίκη τώρα και πριν δούμε το love story του ριάλιτι ...αγάπης, οι Διάσημοι κατάφεραν να κερδίσουν τον αγώνα και μάλιστα με μια μεγάλη διαφορά στο σκορ καθώς το ματς έληξε στο 10-4.

Στο συμβούλιο του νησιού, Τάκης Καραγκούνιας και Γιώργος Ασημακόπουλος είχαν ένταση μεταξύ τους και ο βαθύτερος λόγος ήταν φυσικά πως ήξεραν πως θα ψηφιστούν από τους συμπαίκτες τους κι έτσι ο ένας κατηγορούσε τον άλλον για στρατηγική. Σε επίπεδο αγωνιστικό ο Γιώργος ψηφίστηκε από τους συμπαίκτες του ενώ σε θέμα χαρακτήρα ο μισθοφόρος ο οποίος και τελικά ήταν εκείνος που υπερτέρησε σε ψήφους και βγήκε υποψήφιος από την κάλπη.

Στα ...Power of Love νέα τώρα, τα πλάνα με τα τρυφερά τετ-α-τετ της Καρολίνας Καλύβα και του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη που είχαμε δει και στο τρέιλερ ήταν το πρώτο θέμα συζήτησης στο συμβούλιο με τον Γιώργο Λιανό να αποκαλύπτει τις κρυφές συναντήσεις τους που παραβιάζουν τους κανόνες του παιχνιδιού. Ο παρουσιαστής, έδωσε αυστηρή σύσταση τονίζοντας πως την επόμενη φορά θα υπάρξουν αυστηρές ποινές. Αν και ο Σάκης Κατσούλης με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη θέλησαν να πάρουν πάνω τους το ατόπημα λέγοντας πως τα παιδιά τους συνόδευσαν προκειμένου να συναντηθούν οι ίδιοι, το κοινό δεν πείστηκε καθώς όπως είπε και η Καρολίνα, «με τον Μάριο έχουν μια ιδιαίτερη συμπάθεια», και αυτό ναι, βγαίνει προς τα έξω.

Την ώρα που ο Μάριος Πρίαμος φέρεται να έχει σχέση με την Ελευθερία Ελευθερίου και η Καρολίνα με τον Μπο, οι παίκτες φαίνεται να θέλουν να ζήσουν το συναίσθημά τους αλλά η αλήθεια είναι ότι οι χρήστες του διαδικτύου εξοργίστηκαν. Η προδοσία λοιπόν στους συντρόφους τους σε συνδυασμό με τη στάση που κράτησαν στο συμβούλιο μετά την αποκάλυψη του Γιώργου Λιανού έκανε την Ασημίνα Χατζηανδρέου να τους «δικάσει» καθώς όπως είπε η παίκτρια των Διασήμων, «ο Μπο είναι φίλος της και δεν θα ήθελε με τίποτα η Καρολίνα να τον εκθέσει».

Μαζί με την Ασημίνα, «δίκασε» και το Twitter

«Ο Μπο είναι φίλος μου, μην εκθέσει αυτόν τον άνθρωπο» - «Θα ήθελα να τελειώσει η κουβέντα εδώ»

Τα repost του Bo αναφορικά με την Ασημίνα

Λίγο πριν παιχτεί το εν λόγω επεισόδιο, ο ράπερ εμφανίστηκε στη Μαρία Μπακοδήμου και ξεκαθάρισε πως ο δεσμός με την Καρολίνα έχει τελειώσει μιας και η πρώην αγαπημένη του «δεν έχει μπέσα» όπως είπε χαρακτηριστικά ενώ έριξε τα καρφιά του και προς τον Μάριο Πρίαμο ο οποίος του είχε υποσχεθεί πως θα προσέχει το κορίτσι του.

Από εκείνη τη στιγμή που έπαιξε το πλάνο αλλά και μετά την τοποθέτηση του Μπο, μεγάλη μερίδα του κοινού τον στηρίζει σε σχόλια τόσο στο Twitter όσο και στον λογαριασμό του στο Instagram. Είτε διάσημοι είτε απλοί followers όλοι καταλήγουν στο εξής: Σ'αγαBO.

Untitled.png

«Ευτυχώς δεν μπήκε ο Ντάνος»

Την ώρα που ο Ντάνος ασχολείται με τα επαγγελματικά του και λάμπει δια της απουσίας του από το ριάλιτι, οι χρήστες στα κοινωνικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης τού βγάζουν το καπέλο που δεν μπήκε.

Ποιο Survivor: Ο Ντάνος έδειξε το επόμενο επαγγελματικό βήμα και τι του λείπει πραγματικά

326992533_940973017284269_7639453878039719789_n.jpg

Μάλιστα, σε ένα από αυτά τα σχόλια σε σελίδα θαυμαστών του, ο Γιώργος Αγγελόπουλος έκανε και like όπως θα δεις παρακάτω.

«Σ΄ ευχαριστώ που παρόλη την πίεση και τη δολοφονία προσωπικότητας που επιχείρησαν πρώην παίκτες.... επέλεξες συνειδητά να μην συμμετέχεις στο φετινό Survivor....».

327020642_1327028144744656_4989854485241932406_n.jpg

Ο Bo εμφανίστηκε ήδη στη Μαρία Μπακοδήμου και ξεκαθάρισε πως ο δεσμός με την Καρολίνα έχει τελειώσει μιας και η πρώην αγαπημένη του «δεν έχει μπέσα» όπως είπε χαρακτηριστικά ενώ έριξε τα καρφιά του και προς τον Μάριο Πρίαμο ο οποίος του είχε υποσχεθεί πως θα προσέχει το κορίτσι του.

Η δε Ελευθερία Ελευθερίου πόζαρε στο Instagram και έγραψε το emoji ενός φιδιού με τον πάλαι ποτέ συμπαίκτη της Νίκο Γιάννη να απαντάει με νόημα «πολλά φίδια παντού»!

eleftheriou.JPG

Δεν ήταν μάλιστα λίγα τα σχόλια από fans που καλούσαν την Ελευθερίου να μπει στο παιχνίδι και να ξεμπροστιάσει Καρολίνα και Μάριο Πρίαμο.