«Αχ αυτοί οι νέοι...»: Ο «θείος Λέο» ανέβασε την πρώτη φωτό της Χρύσας Μιχαλοπούλου μετά τη γέννα

«Αχ αυτοί οι νέοι...»: Ο «θείος Λέο» ανέβασε την πρώτη φωτό της Χρύσας Μιχαλοπούλου μετά τη γέννα

Ο κόσμος αναρωτήθηκε πόσα χρόνια διαφορά ηλικίας έχουν κι εμείς εκτός από αυτό, σού βρήκαμε πού έπαιξε για πρώτη φορά η ηθοποιός στα 6 της χρόνια αλλά και άλλες λεπτομέρειες από τη ζωή της κοπέλας που «έκλεψε» την καρδιά του Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Τα τελευταία 2 χρόνια η Χρύσα Μιχαλοπούλου ζει τον απόλυτο έρωτα έρωτα στο πλευρό του Λεωνίδα Κουτσόπουλου. Ο 40χρονος σεφ- κριτής του MasterChef και η αγαπημένη του αποδεικνύουν πως «ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά», με τα 15 χρόνια διαφοράς τους να μην αποτελούν εμπόδιο στην ευτυχία τους.

«Γνωριστήκαμε μέσα από μια συζήτηση στο Instagram, δεν θυμάμαι αν με προσέγγισε εκείνος πρώτος. Είναι ένας πολύ ωραίος άντρας, δεν ζηλεύω όμως ούτε εγώ αλλά ούτε κι εκείνος. Στο πρώτο μας ραντεβού βγήκαμε έξω, εγώ του φτιάχνω πολύ ωραία μακαρόνια με κιμά, εκείνος κάνει πολλά ωραία φαγητά», έχει αποκαλύψει η ηθοποιός για την γνωριμία με τον άντρα της ζωής της.

https://www.instagram.com/p/CQwIJM8JAOJ

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Hello» η ηθοποιός είχε μιλήσει για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και τη σχέση τους αναφέροντας:

«Έχω επιλέξει να μη λαμβάνω υπόψιν μου το θέμα της δημοσιότητας. Δεν έχει να κάνει ούτε με εμένα προσωπικά, ούτε με τη δουλειά μου. Καταλαβαίνω γιατί συμβαίνει, δεν το εκλαμβάνω αρνητικά, αλλά προσπαθώ να κρατώ μια απόσταση. Το να είσαι με έναν πολύ γνωστό άνθρωπο και τόσο αγαπητό στον κόσμο, αναπόφευκτα προσελκύει κάποιο ενδιαφέρον. Δεν είναι όμως, το ζητούμενο, δεν σημαίνει κάτι στη ζωή μου αυτό. Πιστεύω πάντως, πως έχω καταφέρει να έχω μία ισορροπία».

Στις 16 Σεπτεμβρίου 2022 η Χρύσα Μιχαλοπούλου έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον σεφ. Το μεσημέρι της Κυριακής 18/9, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανέβασε μία selfie φωτογραφία από το μαιευτήριο θέλοντας να ευχαριστήσει τους διαδικτυακούς του φίλους για τις ευχές που του έστειλαν για το νεογέννητο γιο τους.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είναι ο μεγαλύτερος θαυμαστής της Χρύσας Μιχαλοπούλου

Το ζευγάρι απολαμβάνει την καθημερινότητα με το μωρό τους και τα Χριστούγεννα πραγματοποίησαν την πρώτη τους οικογενειακή απόδραση στην εξοχή. Ο γνωστός σεφ διατηρήσει χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή όλο το διάστημα της σχέσης του με την ηθοποιό και μοιράζεται σπάνια στιγμές τους στα social media.

Πριν από λίγα 24ωρα ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η Χρύσα Μιχαλοπούλου πραγματοποίησαν κοινή έξοδο και ο σεφ την φωτογράφισε για πρώτη φορά μετά τη γέννα μπροστά από ηλεκτρονικές μπασκέτες.

michalopoulou13.jpg

Μάλιστα, και η Χρύσα πόσταρε ένα καρουζέλ φωτογραφιών και στο δικό της προφίλ πριν από λίγες ώρες.

https://www.instagram.com/p/Cnu2r9PrQ5_

Ο Λεωνίδας και οι σπάνιες φωτογραφίες στο προφίλ του που αφορούν τη Χρύσα

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο σεφ απαθανατίζει την σύντροφό του αφού έχει δημοσιεύσει και άλλες σπάνιες υπέροχες λήψεις στο προφίλ που διατηρεί στο Instagram. Όπως αυτή παρακάτω:

Michalopoulou14.jpg

Πριν από λίγες, η Χρύσα πόσταρε και την πρώτη της ολόσωμη φωτογραφία μετά τη γέννα

https://www.instagram.com/p/CnPyhitrHaz

Ποια είναι η Χρύσα Μιχαλοπούλου

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου είναι μία ταλαντούχα ηθοποιός της νέας γενιάς που έγινε ευρέως γνωστή στο κοινό μέσα από τον ρόλο της Ζωρζέτ στην τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες». Η 25χρονη αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή Μαίρης Βογιατζή Τράγκα και μετρά αρκετές σημαντικές συνεργασίες στο ενεργητικό της.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της η ηθοποιός είχε μιλήσει για τη συμμετοχή της στις «Άγιες Μέλισσες» και τον τρόπο που της έγινε η πρόταση.

«Ήμουν διακοπές στην Αντίπαρο και όταν με πήρε τηλέφωνο η casting director από τα σίριαλ, πέταξα από τη χαρά μου. Η Μιράντα με γνώριζε από τη σειρά του ΑΝΤ1 «Η Επιστροφή», όπου έπαιζα πριν από δύο χρόνια, και όταν με κάλεσε μου εξήγησε πως με σκεφτόταν για κάποιο ρόλο στις Άγριες Μέλισσες».

Και συμπλήρωσε: «Αυτόματα μου γεννήθηκε περιέργεια και μεγάλη προσμονή, Γύρισα στην Αθήνα και μέσα στις επόμενες μέρες πέρασα από casting στο οποίο με είδε ο σκηνοθέτης Λευτέρης Χαρίτος. Από εκείνη τη συνάντηση πέρασαν άλλες επτά βασανιστικές μέρες μέχρι να με πάρουν τηλέφωνο και να πουν ότι με είχαν επιλέξει για τον ρόλο της Ζωρζέτ».

Το 2005 σε ηλικία 6 ετών είχε συμμετάσχει σε κάποια επεισόδια της σειράς «Μάγισσες της Σμύρνης». Το 2017 έκανε ένα πέρασμα στη σειρά Arena του Star, ενώ το 2018 πήρε μέρος στη σειρά «Η επιστροφή» του ΑΝΤ1.

https://www.instagram.com/p/BwcM9UhpNMg

Η 23χρονη ηθοποιός έχει άλλα τρία αδέρφια, δύο αγόρια και ένα κορίτσι. Με την αδερφή της, Όλγα Μιχαλοπούλου, μοιάζουν τόσο πολύ που αρκετοί θεωρούν πως είναι δίδυμες.

https://www.instagram.com/p/CNnOPTvgHd9

Η πρώτη ολόσωμη φωτογραφία της Χρύσας Μιχαλοπούλου μετά τη γέννα ήρθε απευθείας από τις Μυκήνες

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις περισσότερες φωτογραφίες της ηθοποιού.

Πηγή κεντρικής: chrysamichalopoulou