Άξιζε η Καρολίνα τόσο hate από το κοινό του Survivor All Star για τη σχέση με τον Μάριο Πρίαμο;

Άξιζε η Καρολίνα τόσο hate από το κοινό του Survivor All Star για τη σχέση με τον Μάριο Πρίαμο;

Το αν άξιζε η Καρολίνα να αποχωρήσει για αγωνιστικούς λόγους είναι η μία πλευρά ενός νομίσματος που στην άλλη του όψη κρύβει μία τιμωρητική διάθεση για τη σχέση της με τον Bo και τον Μάριο Πρίαμο.

Όπως όλα τα polls και τα spoilers ανέφεραν, η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα είδε την πόρτα εξόδου από το Survivor All Star και ήταν εκείνη που αποχώρησε, αφήνοντας μέσα στο παιχνίδι τον Γιώργο Ασημακόπουλο, τον Σπύρο Μαρτίκα και τον Τάκη Καραγκούνια.

Η μοναδική γυναίκα υποψήφια, έγινε viral σε Twitter και Instagram μετά την αποχώρησή της για λόγους που δεν έχουν τόσο να κάνουν με την αγωνιστική της απόδοση - η ίδια εξήγησε πως κατάφερε αυτές τις ημέρες να βρει τα πατήματά της- όσο για το ειδύλλιο που ανέπτυξε μέσα στο παιχνίδι με τον Μάριο Πρίαμο Ιωάννίδη.

Όσα είπε η Καρολίνα στην αποχώρησή της και το άδειασμα από τον Μάριο

«Ήταν ένα σύντομο ταξίδι, αλλά είμαι ευγνώμων που βρέθηκα εδώ ανάμεσα σε αυτά τα πρόσωπα. Παίρνω ωραία πράγματα κι αναμνήσεις και θα της έχω μαζί μου μέχρι τον τελικό του All Star. Εύχομαι να έχετε κουράγιο όλοι σας κι είμαι πολύ ευγνώμων που βρέθηκα στο All Star Survivor», είπε η Καρολίνα τονίζοντας πως θα της λείψει ο στίβος μάχης και αποκαλύπτωντας πως θα ήθελε να δει στον τελικό την φίλη της Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Κι όταν ο Γιώργος Λιανός ζήτησε ένα σχόλιο για την αποχώρηση της Καρολίνας από το παιχνίδι από τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, εκείνος απάντησε πιο ψυχρά κι από παγόβουνο.

«Έτσι είναι οι κανόνες του παιχνιδιου. Όλοι θα βρεθούμε σε αυτή τη θέση και όλοι θα κριθούμε. Δυστυχώς, είτε από την κόκκινη, είτε από την μπλε ομάδα, πρέπει να αποχωριζόμαστε έναν παίκτη κάθε εβδομάδα».

Η Καρολίνα αποχαιρέτησε όλους τους παίκτες με μια αγκαλιά, ακόμα και τον Μάριο αλλά μην φανταστείς πως είδαμε αγκαλιά παρόμοια με εκείνου του Βασάλου στη Βαλαβάνη κατά της αποχώρησή της.

Το hate στην Καρολίνα και τα στερεότυπα της ελληνικής κοινωνίας:

Τα facts για την προσωπική ζωή των παικτών του Survivor ήταν γνωστά εξ' αρχής.

Η Καρολίνα ήταν το κορίτσι του Bo τον τελευταίο 1,5 μήνα -δεν μιλάμε και για σχέση ζωής- και ο Μάριος Πρίαμος φέρεται να είχε δεσμό το τελευταίο διάστημα με την Ελευθερία Ελευθερίου.

Η Ελευθερίου η οποία φημολογείται πως μπαίνει σύντομα στο Survivor, δεν έχει κάνει κάποια δήλωση, πολύ λογικό αν σκεφτούμε πως δεσμεύεται από το συμβόλαιό της. Αντίθετα ο Bo την τελευταία εβδομάδα μας έχει δείξει την πικρία του σε κάθε τηλεοπτικό δίκτυο, έχουμε μάθει ποια πράγματα έχει αφήσει η Καλύβα σπίτι του, πού έχει παρκάρει το αυτοκίνητό της και πόσο πολύ ο ίδιος περιμένει να βγει εκείνη και να ακούσει τις εξηγήσεις της.

Στο κλίμα αυτό, το κοινό έχει κάνει το hate-επάγγελμα κόντρα στην Καρολίνα με σχόλια ωμού σεξισμού όπως:

«Καρολίνα μη στεναχωριέσαι θα σε περιμένει ο ΒΟ έξω»

«Καρολίνα πες αλεύρι... Το τακούνι της Ελευθερίας σε γυρεύει»

«Έφυγε η Καρολίνα και πολύ φοβάμαι ότι ο Μπο θα της έχει την βαλίτσα έτοιμη»

«Έλα δεν πειράζει θα βρεις άλλον να ερωτευτείς μέχρι αύριο».


Πόση ευθύνη βαραίνει και τον Μάριο;

Ευτυχώς για όλους, στο Twitter και στα υπόλοιπα social, υπήρξαν και σχόλια για την ευθύνη που βαραίνει και τον Μάριο στο ερωτικό τρίγωνο ή τετράγωνο -αν μπει στην εξίσωση και η Ελευθερίου.

«Να υποθέσω κράζουμε Καρολίνα μόνο γιατί είναι γυναίκα; Διότι και ο Πρίαμος έκανε το ίδιο πράγμα και αυτός είχε σχέση», είπε ένας fan εύστοχα.

Δες τα υπόλοιπα σχόλια για τον Μάριο παρακάτω.

Τελικά άξιζε η Καρολίνα να αποχωρήσει;

Αγωνιστικά, ίσως και να ήταν η πιο αδύναμη αλλά όχι λιγότερο αδύναμη από τον Σπύρο Μαρτίκα.

Σε επίπεδο συμβίωσης, τόσο η Καρολίνα όσο και ο Μάριος Πρίαμος έσπασαν με τις συναντήσεις, τους κανόνες του Survivor. Το ίδιο έκανε φυσικά και ο Σάκης Κατσούλης με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Το παράπτωμα της Καρολίνας σε σχέση με τους κανόες, φρόντισε πολλές φορές να αναφέρει τόσο ο Σπύρος Μαρτίκας όσο και ο Νίκος Μπάρτζης.

«Είμαι στενοχωρημένη με το αποτέλεσμα. Αν με αγαπάει ο κόσμος και θέλει να με κρατήσει θέλω τη στήριξή του», είχε πει τότε στο άκουσμα της υποψηφιότητάς της η Καρολίνα.

Το μόνο που ελπίζουμε είναι ο Στέλιος να έδωσε μια φιλική συμβουλή στην Καρολίνα... να μην ανοίξει το κινητό της γιατί τα στερεότυπα έχουν ΒΟλιάσει μικρούς, μεγαλύτερους και ακόμα πιο μεγάλους.

Ποιος τελικά πρόδωσε την Καρολίνα και πόσο σίγουρη είναι η αποχώρηση της από το Survivor All Star;