Ποιος τελικά πρόδωσε την Καρολίνα και πόσο σίγουρη είναι η αποχώρηση της από το Survivor All Star;

Κατερίνα Μπούσιου
Ποιος τελικά πρόδωσε την Καρολίνα και πόσο σίγουρη είναι η αποχώρηση της από το Survivor All Star;

Το team Vasalos και η έξυπνη στρατηγική της Ευριδίκης Βαλαβάνης αλλά και το μεγάλο λάθος της Καρολίνας που θα της στοιχίσει την παραμονή στο Survivor All Star. 

Ο ελιγμός είναι η μαγική λέξη αν θέλεις να είσαι παίκτης reality, ειδικά του σκληρού επιπέδου του Survivor All Star. Πάρε για παράδειγμα τον Σπύρο Μαρτίκα ή τον Σάκη Κατσούλη που καταφέρνουν ως αίλουροι να ξεφεύγουν από τις παγίδες. Εκείνη που έπεσε ήδη στην παγίδα και δεν ξέρει πως να απελευθερωθεί είναι η Καρολίνα, την οποία τα spoiler θέλουν απόψε το βράδυ να αποχωρεί.

Εκτός απροόπτου. Αλλά ποιος τελικά πρόδωσε την Καρολίνα και πόσο τελικά κινδυνεύουν εξαιτίας της ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη; Και τελικά μήπως η Ευρυδίκη Βαλαβάνη κάνει την καλύτερη στρατηγική τώρα που είναι εκτός;

Vote for Καρολίνα

Ο James Καφετζής μπορεί να μην θέλει να μπει στο Survivor All Star λόγω και της γνωστής διαμάχης του με την εταιρεία παραγωγής, αλλά φαίνεται ότι εκτός του reality το διασκεδάζει πολύ περισσότερο.

Στα γνωστά poll που έχει εγκαινιάσει πρόσφατα στο προφίλ του στο Twitter, έδειξε ξεκάθαρα την τάση του κοινού για το σημερινό κρίσιμο αποτέλεσμα της ψηφοφορίας. Το ερώτημα ήταν ξεκάθαρο: «Ποιος χαιρετάει»;

kafetzis_pollkarolina.png

Όλα τα προγνωστικά δείχνουν πως η Καρολίνα φεύγει από το Survivor. Αλλά ας είμαστε επιφυλακτικοί. Γιατί με την έκπληξη της αποχώρησης της Βαλαβάνη την προηγούμενη εβδομάδα, δεν ξέρουμε τι μας περιμένει με αυτές τις ψηφοφορίες.

Το μεγάλο λάθος της Καρολίνας το οποίο στοιχίζει μέχρι στιγμής περισσότερο στην αποχώρησή της, δεν είναι μόνο η τρυφερή συνεύρεση με τον Μάριο και η παράβαση των κανόνων του reality.

To λάθος της είναι, ότι δεν αιτιολόγησε αυτή την κίνηση, δεν υπερασπίστηκε τον εαυτό της έστω και με μια αληθοφανή δικαιολογία, κράτησε στάση αμυνόμενης και με αρκετή ειρωνεία και ο πρώτος που την «πρόδωσε» τελικά σε όλο αυτό, ήταν ο ίδιος ο Πρίαμος. Το εκμηστηρεύτηκε άλλωστε η Καρολίνα στην Μαριαλένα.

Την πρόδωσε όμως και ο εαυτός της. Γιατί η λέξη ελιγμός είναι άγνωστη σε εκείνη.

Survivor:Τα ΣαγαBO στον Μπο, η Ασημίνα & το like του Ντάνου σε post που τον αποθεώνει που δεν μπήκε

Η δεύτερη γκάφα της είναι ότι θεώρησε πως η Μαριαλένα και ο Κατσούλης θα γίνουν ασπίδα προστασίας της. Μέγα λάθος. Οι δύο παίκτες θα προστατέψουν την δική τους εικόνα και διόλου δεν ενδιαφέρονται για κανέναν άλλο. Ας το έχουμε αυτό κατά νου.

Δεν ξέρουμε αν μπερδεύτηκε κάπου στη ζούγκλα η σκέψη της Καρολίνας όπως είπε ο Μαρτίκας με αυτό το ιδιότυπο χιούμορ του, αλλά βγαίνοντας εκτός θα έχει να αντιμετωπίσει και την καταιγίδα Βο.

Και αφού σου ανέφερα πριν την Βαλαβάνη, ας την επαινέσουμε για δύο πράγματα. Το πρώτο γιατί σωστά αναφέρεται στα εύστοχα σχόλια που κάνει η Εύη Σαλταφερίδου.

saltaferidou_valavani.jpg

Το δεύτερο γιατί ξεκίνησε ήδη μία στρατηγική εκτός παιχνιδιού, πιο ωφέλιμη από το να ήταν εντός. Υποστηρίζοντας τον Βασάλο, δημιουργώντας με την δύναμη που έχει στα social media το team Vasalos και λέγοντας μας ήδη από χθες ότι δεν πρόκειται να μιλήσει για τα προσωπικά της.

vasalos_valavani.png

Δηλαδή, δεν θα πει δημόσια ότι έχει χωρίσει από τον Βασάλο και μένουν ακόμη στο ίδιο σπίτι, μέχρι να τελειώσει το Survivor All Star. Η Ευρυδίκη δεν κρατά όμως άμυνες. Γιατί, τι θα συμβεί στην περίπτωση που ο Κωνσταντίνος στο μέλλον, έρθει κοντά στο παιχνίδι με κάποια άλλη παίκτρια;

https://www.instagram.com/p/CnwdR6Us4xE

Μη το θεωρήσεις απίθανο σενάριο. Υπάρχει ήδη πολύς έρωτας στο Survivor και θα υπάρξει και περισσότερος με τις αφίξεις, των νέων παικτών.