Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έδωσε spoiler και οι πρώτες γκρίνιες στο MasterChef μόλις ξεκίνησαν

Κατερίνα Μπούσιου
Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έδωσε spoiler και οι πρώτες γκρίνιες στο MasterChef μόλις ξεκίνησαν

Γιατί ο θείος Λεό θαυμάζει τον Στέλιο Ρόκκο και ποιο είναι το επάγγελμα που θέλει να κάνει ο Κοντιζάς; Οι πρωτότυπες απαντήσεις αλλά και οι  3 πρώτοι υποψήφιοι προς αποχώρηση για το φετινό MasterChef με την μεγάλη ανατροπή που έφερε και μεγάλη γκρίνια. 

Για αλλαγές μας μιλούσαν τόσο καιρό οι τρεις κριτές του MasterChef και οι ανατροπές έρχονται από σήμερα. Το spoiler που έδωσε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος κρύβει το μεγάλο μυστικό, την ίδια στιγμή που το Twitter έκανε τα πρώτα σχόλια για τις κακές επιδόσεις των παικτών.

Ποιοι είναι οι 3 υποψήφιοι προς αποχώρηση και ποιος είναι ο παίκτης μυστήριο από το παρελθόν που θα διεκδικήσει ξανά μία θέση στο MasterChef; Μόνο έναν δεν θέλει το κοινό.

Έγινε της πάπιας και το κοινό αντέδρασε

Ο Σωτήρης Κοντιζάς ανακοίνωσε τις μεγάλες αλλαγές του φετινού MasterChef και οι παίκτες ένιωσαν μία ανασφάλεια. Δεν υπάρχει φέτος η κάρτα ασυλίας. Επίσης δεν θα υπάρχουν επιστροφές. Aν ένας παίκτης φύγει δηλαδή, δεν έχει δεύτερη ευκαιρία στο μέλλον. Έπαιξες και έχασες.

https://www.instagram.com/p/CoDQxLDqjx1

Δεν θα υπάρξει επίσης μονιμότητα στην αρχηγία στη ομαδική. Υπάρχει όμως χρηματικό ποσό σε κάθε προσπάθεια και χθες οι παίκτες πάλεψαν και για τα πρώτα χίλια ευρώ. Αλλά και για να κερδίσουν την αρχηγία στην πρώτη ομαδική που πήγαινε πακέτο με τα χρήματα.

Το πρώτο Mystery box είχε πολύ... πάπια. Την οποία δυστυχώς οι παίκτες στην πλειοψηφία τους την κατακρεούργησαν, μπορεί και από το άγχος τους το οποίο ήταν εμφανές.

Το κοινό ρωτά τους κριτές αν θα δούμε MasterChef All Star και η απάντηση ήρθε από την Αμερική

Επίσης η ίδια πλειοψηφία δοκίμασε να φτιάξει πουρέ ως συνοδευτικό και αυτή η έλλειψη πρωτοτυπίας, έγινε αντιληπτή από το κοινό στο Twitter και μόλις ξεκίνησαν οι πρώτες διαμαρτυρίες, ακόμη και από τον παλιό μας γνώριμο, τον Τζόναθαν.

Oι Twitteαδες είναι επίσης ακόμη στην αναζήτηση του πιο αγαπημένου τους παίκτη, με μία μικρή προτίμηση στην Μαρία από την Κύπρο που δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί της.

Οι τρεις υποψήφιοι για αποχώρηση είναι οι: Νίκος, Γιάννης και Κωνσταντίνος και νικητής και νικητής και αρχηγός ο Αλέξανδρος με ένα πιάτο που άξιζε χειροκρότημα. Με σκουμπρί και όχι με πάπια.

https://www.instagram.com/p/CoDfOF4KHph

Ο τενίστας Κοντιζάς και οι ξαφνικές επισκέψεις

Λίγο πριν ξεκινήσει το χθεσινό επεισόδιο, οι 3 κριτές όπως είχε ανακοινωθεί θα απαντούσαν στο προφίλ του MasterChef στο Instagram στο πρωτότυπο Q&A και στις απορίες του κοινού.

https://www.instagram.com/p/CoDUdRKqvII

Το spoiler όμως το έδωσε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, λέγοντας πως το σημερινό επεισόδιο της Τρίτης θα είναι εκείνο που θα τα ανατρέψει όλα με την είσοδο ενός παίκτη από το παρελθόν. Δεν είπε λεπτομέρειες, δεν έδωσε στοιχεία για το ποιος ή ποια θα είναι η «εισβολέας» αλλά αυτή η είσοδος θα ανατρέψει την ισορροπία των παικτών.

Θα είναι και ένα ψυχολογικό τρικ. Γιατί οι 3 που θα αγωνίζονται για να παραμείνουν θα έχουν και στο νου τους να μην τους πάρει την θέση εκείνος που ήρθε από το...παρελθόν. Και από ότι μαθαίνουμε θα είναι από τον πρόσφατο κύκλο του διαγωνισμού.

Όμως, όπως είδαμε και στο τέλος του επεισοδίου με το τρέιλερ του σημερινού, οι παίκτες δέχονται την νέα εξέλιξη και την μεγάλη αλλαγή με πολλά νεύρα. Μα, θα έρθουν οι παλιοί να τους πάρουν τις θέσεις; Το κοινό προέβλεψε μέχρι και την είσοδο του Μπόμπενα και είναι ο μόνος που δεν θέλουν να ξαναδούν.

mpompenas.JPG

Το Q&A είχε και αποκαλύψεις προσωπικού χαρακτήρα με τους 3 κριτές να είναι σε μεγάλα κέφια. Και όταν ρωτήθηκαν για το ποιο επάγγελμα θα έκαναν αν δεν ήταν σεφ, ο μεν Σωτήρης Κοντιζάς απάντησε πως θα ήθελε να είναι τενίστας, ο δε Πάνος Ιωαννίδης πως θα ήθελε να είναι φωτογράφος και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος εξομολογήθηκε ότι θα ήθελε να είναι επιπλοποιός.

1675115817827-508125104-masterchef_qa.jpg

Δήλωσε μάλιστα και μεγάλος θαυμαστής του Στέλιου Ρόκκου, γιατί όπως είναι γνωστό ο τραγουδιστής όχι μόνο έχει εργαστήριο στο σπίτι του στη Λήμνο, αλλά έχει κάνει και έκθεση με τα δημιουργήματά του.

Οι δύο νέοι μπαμπάδες, δηλαδή ο Πάνος και ο Λεωνίδας αποκάλυψαν πως είναι χαρούμενοι με αυτή τη νέα συνθήκη στη ζωή τους και πως ο Σωτήρης τους έκανε το ωραιότερο δώρo και μάλιστα το ίδιο: ένα καρότσι για τις βόλτες των αγοριών τους.

Δείγμα φυσικά πως οι τρεις τους είναι φίλοι και εκτός παιχνιδιού.