H Δανάη Μπάρκα είναι ένας χαμαιλέοντας! Το νέο hair look + οι μεγάλες αλλαγές στα μαλλιά της

H Δανάη Μπάρκα είναι ένας χαμαιλέοντας! Το νέο hair look + οι μεγάλες αλλαγές στα μαλλιά της

Η 30χρονη ηθοποιός-παρουσιάστρια ανήκει στις πιο τολμηρές της showbiz και οι αλλαγές στην εμφάνισή της είναι πάντα εντυπωσιακές.

Η Δανάη Μπάρκα έχει ένα από τα πιο ενεργά προφίλ στο Instagram, στο οποίο δημοσιεύει καθημερινά στιγμιότυπα από την προσωπική αλλά και επαγγελματική της ζωή. Η γνωστή ηθοποιός-παρουσιάστρια αγαπά τους πειραματισμούς και τολμά συχνά αλλαγές στην εμφάνισή της.

Το νέο look της Δανάης Μπάρκα

Πριν λίγα 24ωρα η οικοδέσποινα του «Πάμε Δανάη» πόσταρε ένα καρουζέλ φωτογραφιών στον προσωπικό της λογαριασμό, αποκαλύπτοντάς μας πως υιοθέτησε το it κούρεμα αλλά και χρώμα μαλλιών του 2023.

https://www.instagram.com/p/CoC7LipsVBu

Η 30χρονη απέκτησε ένα μακρύ καρέ κούρεμα στο ύψος των ώμων και μια νέα απόχρωση μαλλιών σε σοκολατί χρώμα. Το μόνο σίγουρο είναι πως το νέο look τονίζει την νεανικότητα της Δανάης και γλυκαίνει τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

«New hair, don't care», έγραψε κάτω από την ανάρτησή της η παρουσιάστρια, αφήνοντας να εννοηθεί ότι το νέο της look της αρέσει πολύ και τίποτα δεν θα την πτοήσει.

Η Δανάη Μπάρκα φωτογραφίζεται σαν top model και η Βίκυ Καγιά κάνει ένα σχόλιο φωτιά

Η Δανάη Μπάρκα αλλάζει τα μαλλιά της σύμφωνα με την διάθεσή της

H νεαρή παρουσιάστρια έχει αποδείξει περίτρανα πως δεν φοβάται τις αλλαγές, ίσα ίσα τις υποστηρίζει στο έπακρο. Τα τελευταία χρόνια η Δανάη Μπάρκα έχει δοκιμάσει πολλά, διαφορετικά hair looks τα οποία διαφέρουν πολύ μεταξύ τους ωστόσο δείχνουν αρμονικά επάνω της.

H 30χρονη μπορεί άνετα να χαρακτηριστεί χαμαιλέοντας αφού ανά τακτικά χρονικά διαστήματα κάνει την έκπληξη, κοινοποιώντας μας το νέο της κούρεμα το οποίο συνήθως συνοδεύεται από ένα ολοκαίνουριο χρώμα μαλλιών.

Λίγο πριν την έναρξη της τηλεοπτικής σεζόν 2022-2023 αποφάσισε να αποχαιρετήσει τα μακριά μαλλιά της και να αποκτήσει ένα νέο μήκος το οποίο έφτανε λίγο πιο κάτω από τους ώμους.

https://www.instagram.com/p/ChtuDUbMWKj

Πριν από μερικούς μήνες η Δανάη Μπάρκα εμφανίστηκε στην εκπομπή της με σκούρα καστανά μαλλιά και εξήγησε τον λόγο που αποφάσισε να αλλάξει το χρώμα των μαλλιών της.

Όπως τόνισε η ίδια, «έχουμε αλλαγές θεατρικές. Τώρα μπορούμε να το ανακοινώσουμε Έρχεται πάλι η Ουρανία». Πρόκειται για τον θεατρικό μονόλογο με τον οποίο η Δανάη Μπάρκα γνώρισε μεγάλη επιτυχία πριν από δύο χρόνια περίπου.

Το καλοκαίρι του 2022 η Δανάη Μπάρκα έκανε τα μαλλιά της ράστα σε ζεστό, καστανό χρώμα. Αυτή ήταν αναμφίβολα μια εμφάνιση που η καλλιτέχνης έδειχνε να αγαπά πολύ.

https://www.instagram.com/p/ChK9vlWMRE0

Πίσω στο 2020, η παρουσιάστρια ήταν κυριολεκτικά αγνώριστη. Το κοντό καρέ κούρεμα με τα κατάξανθα σαντρέ μαλλιά δεν θυμίζει σε τίποτα την σημερινή της εικόνα. Οφείλουμε ωστόσο να παραδεχτούμε πως μια τόσο μεγάλη αλλαγή απαιτεί θάρρος το οποίο η Δανάη έχει σε υπερθετικό βαθμό.

https://www.instagram.com/p/CAnMgpEnhVw

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια του «Πάμε Δανάη» έχει τολμήσει όλα τα μήκη και χρώματα, με τα hair transformations της να είναι πραγματικά πέρα από κάθε προσδοκία.

https://www.instagram.com/p/B9eDsLjngXf

Τον Μάρτιο του 2020 η 30χρονη ήταν μια φλογερή κοκκινομάλλα, ένα look που όπως φάνηκε βαρέθηκε και αποχωρίστηκε σε μικρό χρονικό διάστημα.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» είχε μιλήσει στον Νίκο Γεωργιάδη με πάσα ειλικρίνεια για το πώς αντιδρά στα μηνύματα που λαμβάνει στα social media και τα οποία αφορούν την εικόνα της. «Κανένας άνθρωπος δεν έχει γεννηθεί για να αντέχει την κακία και το μίσος. Όλοι μαθαίνουμε να ζούμε με αυτό, το συνηθίζουμε. Δεν είναι ευχάριστο σε κανέναν να διαβάζει σχόλια ''πώς είσαι έτσι;’’ και ''φύγε από τη ζωή μας’’. Σβήνω και μπλοκάρω. Γιατί το προφίλ μου είναι δικό μου. Είναι μια κοινότητα ανθρώπων που έχει φτιαχτεί με αγάπη και διάθεση επικοινωνίας και από τη στιγμή που έχω την επιλογή να διώχνω κάτι τοξικό, θα το κάνω. Όπως θα το κάνω και στη ζωή μου», τόνισε η Δανάη Μπάρκα.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις όλα τα throwback looks της παρουσιάστριας.

Πηγή κεντρικής: danai_barka