Η Έλενα Παπαρίζου έγινε 41 αλλά παραμένει «Number One»- Το λαμπερό πάρτι και το νέο της look

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Έλενα Παπαρίζου έγινε 41 αλλά παραμένει «Number One»- Το λαμπερό πάρτι και το νέο της look
ndpphoto@gmail.com

Η Έλενα Παπαρίζου γιόρτασε με την δισκογραφική της οικογένεια, αγαπημένα πρόσωπα και την Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Tα 41α γενέθλιά της γιόρτασε χθες (31/01) η Έλενα Παπαρίζου μαζί με τα πιο αγαπημένα της πρόσωπα. Η διάσημη τραγουδίστρια διοργάνωσε ένα prive party σε εστιατόριο, με σύσσωμη την δισκογραφική της οικογένεια να είναι στο πλευρό της για να της ευχηθεί και να διασκεδάσει μαζί της.

Η φετινή χρονιά βρίσκει την τραγουδίστρια στα καλύτερά της αφού βρίσκεται για ακόμα μια σεζόν στην καρέκλα του coach στο «The Voice» ενώ παράλληλα πραγματοποιεί εμφανίσεις σε νυχτερινό κέντρο μαζί με τον Γιώργο Σαμπάνη.

Η ανανεωμένη εμφάνισή της αποδεικνύει πόσο καλά είναι η 41χρονη αυτή την περίοδο, με ένα νέο hair look. Στην προσωπική της ζω,ή η pop star έχει βρει την απόλυτη ευτυχία στο πλευρό του συζύγου της, Ανδρέα Καψάλη με τον οποίο είναι μαζί από το 2012.

Η Έλενα Παπαρίζου έγινε 41 και το γιόρτασε με αγαπημένα πρόσωπα

Πριν λίγες ώρες η σταρ δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στο οποίο την βλέπουμε να σβήνει τα κεράκια στην τούρτα της, αφού πρώτα κάνει μια ευχή.

Οι ευχές των fans κάτω από την ανάρτησή της ήταν αμέτρητες με την τραγουδίστρια να γράφει στη λεζάντα του post:

«41. Ευχαριστώ πολύ φιλαράκια μου για όλες τις πανέμορφες ευχές σας. Να σας έχει ο Θεός καλά».

https://www.instagram.com/p/CoFy5wer823

H εορτάζουσα, έκανε μια πολύ κομψή εμφάνιση με total black look. Το μαύρο mini φόρεμα που επέλεξε κολάκευε τις αναλογίες της και έδενε αρμονικά με το καλσόν και τα ψηλοτάκουνα παπούτσια της.

Η 41χρονη άλλαξε πρόσφατα τα μαλλιά της αποκτώντας νέο κούρεμα αλλά και χρώμα που ομολογουμένως της ταιριάζει πολύ. Η Έλενα Παπαρίζου έκοψε τα μαλλιά της στο ύψος του ώμου και υιοθέτησε μια υπέροχη καστανόξανθη απόχρωση.

Προηγουμένως η τραγουδίστρια είχε μακριά μαλλιά σε ξανθιά μελί απόχρωση με πιο σκουρόχρωμη ρίζα.

https://www.instagram.com/p/CnrM9mqhwT_

Ζουγανέλη-Παπαρίζου γιόρτασαν μαζί τα γενέθλιά τους

Στο λαμπερό party της τραγουδίστριας βρέθηκε και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, η οποία έχει γεννηθεί στις 1 Φεβρουαρίου και είναι ένα χρόνο μικρότερη από την Έλενα Παπαρίζου. Οι δύο καλές φίλες έσβησαν αγκαλιασμένες την τούρτα τους και έδειχναν να απολαμβάνουν όσο τίποτα την στιγμή.

Φίλοι και συνεργάτες της 41χρονης δημοσίευσαν αρκετά Instagram-stories από το party, μεταφέροντάς μας το γιορτινό κλίμα που επικρατούσε.

Πριν λίγους μήνες η Ελληνίδα pop star μίλησε αποκλειστικά στο Queen.gr για το πέρασμα του χρόνου και τις αλλαγές που βιώνει η ίδια ως χαρακτήρας:

Έλενα Παπαρίζου: «Από ντροπή δεν μπορούσα να μιλήσω στην Χαρούλα Αλεξίου και έβαζα τα κλάματα»

«Νομίζω ότι από τα 35 μου και μετά, νιώθω πια ως γυναίκα, πιο ολοκληρωμένη, πιο γεμάτη και πιο σίγουρη. Αυτή η αυτοπεποίθηση που έχω πια, είναι κάτι διαφορετικό.

Ήμουν και λόγω χαρακτήρα πολύ υπεύθυνη σε ότι και αν έκανα και όχι μόνο λόγω των συνθηκών. Από τα 14 μου χρόνια, βοηθούσα όσο μπορούσα τους γονείς μου στο μαγαζί. Η καλύτερη κληρονομιά που έχω πάρει από τους γονείς μου, είναι ότι ξέρω να εργάζομαι, ότι βάζω στόχους και δεν τα παρατάω. Και πάντα λέω: «Πέφτεις 7 φορές στην ζωή σου; Θα πρέπει 8 φορές να σηκωθείς».

Όταν είσαι μικρός σε ηλικία, όλα είναι είτε άσπρο, είτε μαύρο. Εκτιμάς και δίνεις αξία σε διαφορετικά πράγματα όταν μεγαλώνεις. Βλέπεις και το γκρίζο πια και τις πολλές του αποχρώσεις», είχε τονίσει χαρακτηριστικά η Έλενα.